L’Antiga ALEMANIA de l’Est

Del 8 al 15 d'agost de 2023

Viatge de 8 dies - Sortida en Grup i Guia acompanyant - Pensió Completa i Totes les visites

1.950 €
DIA 8 D’AGOST : IGUALADA -BARCELONA – BERLIN – SPREEWALD – DRESDEN
Sortida cap a l’aeroport on trobarem el nostre guia acompanyant que ens ajudarà amb els tràmits de facturació i embarcament. Sortida del vol que ens durà fins a Berlin. A l’arribada canviarem l’avió per l’autocar per desplaçar-nos cap a la anomenada “Venècia Verda d’Alemanya”, amb boscos de boscos d’alisos i pins, prats i aiguamolls. Des de Lübbenau farem un passeig pels canals amb les tradicionals embarcacions de la regió. Dinar en ruta. Continuarem viatge cap a Dresden, capital de l’estat de Sajonia. Arribada i farem una primera visita d’orientació, passant pel Zwinger barroc, l’Òpera Semper i la Frauenkirche; també per la Terrassa Brühl i el Palau de la Residència, per als Palaus del Elba al vessant de Loschwitz. Temps de descans i passeig pel centre històric de la ciutat abans de realitzar el Sopar i l’Allotjament.DIA 9 D’AGOST . DRESDEN – SUÏSSA DE SAJONIA – DRESDEN
Esmorzar. Al matí anirem en direcció al Parc Nacional denominat la “Suïssa de Sajonia”. Aquest indret ens presenta un paisatge de postal, on criden l’atenció les seves muntanyes erosionades en forma de pinacles, des d’on s’obtenen algunes de les vistes sobre els meandres més idíl•lics del riu Elba. Dinar en ruta. Tornarem a Dresden resseguint el curs del riu Elba als barris dels afores de la ciutat i continuarem amb la visita de la ciutat. Resta de la tarda lliure per poder visitar algun dels seus importants museus, realitzar una volta pel Elba en algun vaixell històric o simplement passejar pel casc antic. Sopar i Allotjament.DIA 10 D’AGOST . DRESDEN – LEIPZIG – WEIMAR
Esmorzar. Ens dirigirem a Leipzig, ciutat que va encapçalar la revolució pacífica que va propiciar la caiguda del mur de Berlin. Aquesta ciutat va ser un encreuament de camins i seu de les més importants fires de l’Edat Mitjana. Dinar i sortida cap a Weimar, ciutat Patrimoni de la UNESCO que va jugar un paper de centre intel•lectual als segles XVIII-XIX, on van viure i morir els poetes Goethe i Schiller. També es va fundar aquí la BAUHAUS, escola d’art i arquitectura, fundada al 1919 i que va ser clausurada per les autoritats prussianes (en mans del partit nazi) al 1933. Al seu centre històric destaca la Plaça de la Democràcia, amb l’antic palau, la casa de Lucas Cranach, la de Goehte, la de Schiller, el Teatre Nacional Alemany, el Palau Wittum. Sopar i Allotjament.

DIA 11 D’AGOST : WEIMAR- ERFURT – EISENACH – NORDHAUSEN
Esmorzar. Sortida cap a Erfurt, capital de la regió de Turingia, denominada “la ciutat de les Torres”, on destaca la Catedral de Santa Maria i l’Església de Sant Severus, el Monestir Agustí, a on Luter va passar cinc anys de la seva vida, l’Església Prediger i les fortificacions de Petersberg Citadel. Dinar en ruta. Continuarem a Eisenach on visitarem l’imponent castell de Wartburg, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1999. Una de les fortaleses medievals alemanyes millor conservades i amb gairebé 1.000 anys d’antiguitat. Aquí Luter va trobar refugi i va escriure la traducció alemanya del Nou Testament. Seguirem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Nordhausen. Sopar i allotjament.

DIA 12 D’AGOST : NORDHAUSEN – BROKEN – WERNIGERODE – QUEDLINBURG
Esmorzar. Ens dirigirem cap a la serralada més septentrional d’Alemanya, el Parc Nacional del Harz, amb la seva barreja de mites antics i paisatges escarpats. Anirem fins a l’estació de Drei Annen Hohne des d’on agafarem un tren de vapor de via estreta que ens portarà per bells paisatges fins a la muntanya Brocken, punt de partida dels contes de bruixes, el cim d’1.141 metres es considera el cor del parc nacional. El que va convertir el Brocken en un cim especialment famós, són les bruixes que segons la llegenda es reunien al cim la nit de Walpurgis. Dinar en ruta. Continuarem fins a Wernigerode, un dels pobles més bonics del país, molts dels edificis són d’estil gòtic .Continiació fins a Quedlinburg. Aquesta vila sorprèn perquè tot i la seva reduïda grandària, conserva la major col•lecció de cases amb estructures de fusta d’Alemanya. Sopar i allotjament en aquest àrea.

DIA 13 D’AGOST : QUEDLINBURG – WITTENBERG – POSTDAM – BERLIN
Esmorzar. Sortida cap a Wittenberg, on Luter va penjar el 1517 les seves 95 tesis contra el valor de les indulgències. Veurem l’església del Castell, la plaça de mercat, la casa de Luter, abans de prosseguir viatge cap a Potsdam, ciutat en la que es va signar el tractat en el que els aliats es van repartir el govern de les zones ocupades a Alemanya. Visitarem el palau de Cecilienhof, on va tenir lloc la Conferència, i els jardins de Palau de Sant Souci, així com el Nou Palau. Dinar en ruta. Continuació fins arribar a Berlín a última hora de la tarda. Sopar i allotjament.

DIA 14 D’AGOST : BERLIN
Esmorzar. Al matí realitzarem una panoràmica des de l’autocar per conèixer la ciutat: Kurfüstendamm, la famosa avinguda de l’oest de la ciutat. Església Votiva del Kaiser Guillem i el Skulptur, al•legoria actual de la capital. Columna de la Victòria, un altre dels monuments emblemàtics. Reichstag, la seu de Parlament Alemany. Porta de Brandenburg, l’antic símbol de Berlín. Dinar. A la tarda continuarem amb la visita Sopar i allotjament.

DIA 15 D’AGOST : BERLIN – BARCELONA – IGUALADA
Desdejuno. Avui farem una passejada amb vaixell pel riu Spree, podrem descobrir la ciutat des d’una altra perspectiva. Creuarem tota la ciutat des de Charlottenburg fins a Treptow, allà descobrirem el Monument Commemoratiu als Soldats Soviètics del Parc Treptower (est era el parc preferit dels berlinesos de l’est). Dinar inclòs. Acomiadarem la ciutat des de la torre de Televisió de Alexanderplatz, amb un restaurat cafè giratori a 207 metres d’altura. Continuarem fins a l’aeroport per sortir en vol directe de retorn. Arribada i trasllat a la nostra ciutat i fi del viatge

Preu per persona amb 25 participants:     1.980 €

Preu per persona amb 20 participants:     2.050 €

Preu per persona amb 15 participants:     2.095 €

Suplement habitació Individual:   360 €
EL PREU INCLOU:
 Bitllet d’avió BCN-BERLIN-BCN, inclou taxes aeroportuàries 86 € , 1 maleta facturada i seient assignat
 Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona
 Autocar gran confort per realitzar tot el recorregut
 7 nits d’estada en hotels de categoria 3*** Superior/ 4**** situats dins de la ciutat de Dresden i Berlin i la resta en les poblacions indicades o en la seva regió. Taxes hoteleres incloses.
 Pensió completa des de l’esmorzar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim. (15 menjars inclosos).
 Entrades incloses en: castell de Wartburg Palacio de Cecilienhof, tren panoràmic a Broken, passeig amb vaixell en Lubbenaü i a Berlin
 Assegurança de viatgeEL PREU NO INCLOU
 Despeses extres a l’hotel
 Maleters , Propines
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.