CANADÁ Costa Est

Del 23 al 31 de juliol de 2023

Viatge de 9 dies + Sortida en Grup i Guia acompanyant + Pensió Completa + Totes les visites

4.150 €
DIA 23 JULIOL : IGUALADA – BARCELONA- TORONTO.                                 MP.
Sortida de la nostra ciutat cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a Canadà. Nit a bord. Arribada a l’aeroport de Toronto, i després de recollir el nostre equipatge i passar el control fronterer d’arribada, un trasllat privat ens portarà fins al nostre hotel. Es distribuiran les habitacions i gaudirem d’un temps de descans. A les 18,00 hores, sortirem a la ciutat per realitzar, amb guia, una primera visita panoràmica de la ciutat. Sopar en restaurant, retorn a l’hotel i allotjament.DIA 24 juliol : TORONTO.                                                                                                                   PC.
Esmorzar a l’hotel i sortida per realitzar una visita a la ciutat en profunditat. Toronto és una gran metròpolis amb grans gratacels i carrers on es respira cultura i modernitat. Visitarem el castell Casa Loma, construït com una residència privada pel financer canadenc Sir Henry Pellat al 1914. Aquest majestuós castell disposa d’elegants estances, passatges secrets, àmplies escales, estables luxosos i bells jardins. Contemplarem l’emblemàtica Torre CN, l’estructura independent més alta del món amb els seus 553m, l’antic i nou Ajuntament, l’Avinguda University, el Parlament provincial, el distingit barri Yorkville i el barri xinès en el port del llac Ontario, la plaça Nathan Philipis, el mercat de Kensington o la famosa plaça Yonge-Dundas, situada en el distret financer. Dinar durant la visita. A continuació ens dirigirem al Aquarium Ripley, on habiten mes de mil animals marins d’espècies diferents. Podrem passejar sota el seu famós túnel transparent i compartir amb ells els milions de litres d’aigua en els que hi viuen. Es poden observar diverses tortugues marines, tot tipus de peixos, taurons, mantarratlles i meduses. A la nit sopar un el famós restaurant de la ciutat. Allotjament al nostre hotel.

DIA 25 JULIOL : TORONTO – NIÀGARA.                                                                          PC.
Esmorzar a l’hotel i sortida en el nostre autobús privat amb destinació a les Cataractes de Niàgara. Arribada a l’hotel on es prendrà el Dinar. A continuació realitzarem l’excursió amb vaixell Voyage to the Falls que ens portarà al cor de les cataractes. Temps lliure per explorar Niàgara i veure les cataractes il•luminades a la nit.

DIA 26 JULIOL : NIÀGARA – MIL ILLES – OTTAWA.                                                  PC.
Esmorzar a l’hotel. Iniciarem un recorregut passant per la regió de les Mil Illes, amb impressionants paisatges que podrem admirar durant la ruta. Continuem cap a Ottawa, la capital de Canadà. Dinar lleuger en ruta. A l’arribada, distribució d’habitacions a l’hotel. A continuació visita a la ciutat on podrem apreciar el Parlament de Canadà, la Residència del Primer Ministre, la Residència del Governador General i altres edificis del Govern. Al final del recorregut podran visitar el Mercat Byward. Aquest museu està classificat entre els més interessants de Canadà, amb exposicions de tot tipus. És la institució cultural la més important i popular de Canadà. Temps lliure resta de la tarda abans del sopar que es realitzaran en un típic restaurant de la ciutat. Allotjament al nostre hotel.

DIA 27 JULIOL : OTTAWA – QUEBEC.                                                                                  PC.
Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida en el nostre autobús en direcció a la ciutat de Quebec. A continuació es realitzarà una visita a la ciutat més antiga de Canadà, declarada Patrimoni cultural de la Humanitat per la UNESCO. Realitzarem un recorregut per la Plaça d’Armes, la Plaça Real, el barri Petit Champlain, el Parlament de Quebec, la Terrassa Dufferin, el Castillo Frontenac, els carrers Saint-Jean i Gran-Allée i el Vell Port. Dinar en un restaurant de la ciutat. Distribució d´habitacions. Després de la visita gaudirem de temps lliure abans del sopar en un restaurant de la ciutat. Allotjament al nostre hotel.

DIA 28 JULIOL : QUEBEC – CREUER BALENES – QUEBEC.                                      PC.
Esmorzar a l’hotel. A l’hora establerta sortirem del nostre allotjament per realitzar una excursió de durada aproximativa de 10 hores. Ens dirigirem en el nostre autocar cap a la regió de Charlevoix, reconeguda pels seus majestuosos paisatges marins i muntanyencs. A l’arribada embarcarem en una nau en la que navegarem pel riu Sant Lorenzo on tindrem la possibilitat d’observar diversos tipus de balenes: la balena blava, el rorqual comú i el famós beluga que viu en el Sant Lorenzo. Òbviament no es pot garantir l’albirament, ja que es tracta d’animals salvatges en llibertat. Dinar a la zona. Retorn a Quebec, sopar a la ciutat i allotjament al nostre hotel.

DIA 29 JULIOL . QUEBEC – MONT-REAL.                                                                          PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida en el nostre autobús privat amb destinació a Montreal, la segona ciutat francòfona en importància després de París. Arribada a l’hotel reservat i repartiment d’habitacions. A continuació iniciarem la visita de la ciutat. Tindrem ocasió de conèixer el barri vell Montreal, la Basílica de Notre-Dame, la ciutat subterrània, el boulevard Saint-Laurent, el carrer Saint-Denis i el Mont-Royal. Dinar a la ciutat. Abans del sopar en un restaurant de la ciutat disposarem d’un període de temps lliure. Allotjament al nostre hotel.

DIA 30 JULIOL : MONTREAL .                                                                                                MP.
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins l´hora del trasllat a l’aeroport de Montreal per abordar el vol internacional de tornada a Barcelona. La nit es passarà a bord.

DIA 31 JULIOL : BARCELONA – IGUALADA
Arribada Barcelona i trasllat a la nostra ciutat. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU PER PERSONA AMB 15 PARTICIPANTS:      4.840 €

PREU PÈR PERSONA AMB 20 PARTICIPANS:        4.425 €

PREU PER PERSONA AMB 25 PARTICIPANTS:     4.175 €

Suplement Habitació Individual:    1.240 €
El preu inclou
• Trasllats a l’aeropoprt de Barcelona
 Bitllet d’avió Barcelona/Toronto – Montreal/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
 Autocar gran confort, per els recorreguts.
 Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari: Casa Loma, Ripley’s Aquarium, Pujada a la Torre CN, Excursió en vaixell “Voyage To The Falls”, Creuer de les Balenes a Charlevoix,
 Pensió complerta, des del sopar del primer dia fins el dinar de l’últim.
 Allotjament a Hotels de 4**** 4****Superior, habitacions dobles estàndard amb les taxes hoteleres incloses.El preu no inclou
• Despeses extres a l’hotel
• Maleters
• Propines
• Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

  • HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
     TORONTO: CHELSEA HOTEL 4*
     OTTAWA: DELTA OTTAWA 4*
     QUEBEC: DELTA QUEBEC 4*
     MONTREAL: DELTA MONTREAL 4*