DOLOMITES i ESLOVÈNIA

Del 17 al 24 de juliolde 2022

8 dies de viatge +  Guia acompanyant  + Bitllet d’avió BCN – VCE – BCN, taxes incloses  +  Autocar categoria “luxury” +  7 nits de viatge a Hotels de 4* i 3*Sup. + Pensió completa  +  Guies locals a Trento i Ljubljana +  Entrades als Castells de Bled i Predjama, la Cova de Postojna, les Cascades de Savica i Bohinj.  + Passeig amb barca pel Llac Bled i entrada a l’Església.  +  Funiculars a La Marmolada o a Pas Pordoi la Muntanya Faloria o ruta pel llac Misurina i el Funicular de Llac Bohinj.  +  Assegurança mèdica i de cancelació

1.985 €

DIA 17.07.22 IGUALADA – BARCELONA – VENÈCIA – TRENTO. 230 Km
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol directe a Venècia. Arribada i sortida amb autocar amb direcció a Trento. Arribarem al migdia al nostre hotel. Al vespre i a la tarda farem la visita de la ciutat.
Situada a la Vall de l’Adigi, al Tirol del Sud, aquesta ciutat va ser el punt de partida de la Contrareforma, moviment que va canviar la història de l’Església Catòlica. Visitarem el seu centre històric on destaca la seva majestuosa Catedral de Sant Virgili, segles XII i XIII, d’estil romànic llombard, la font barroca de Neptú no, el Palau Pretori, les Cases Rella i els seus frescos. Arribada al nostre hotel situat al centre a la ciutat, acomodació. Sopar i allotjament.

DIA 18.08.22 . TRENTO – VAL DE GARDENA – BOLZANO – TRENTO 160 Km
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a Val de Gardena, passarem per pintoresques poblacions del Tirol del Sud a la província de Bolzano, com Ponte Gardena amb menys de 100 habitants al seu nucli i Ortisei, principal localitat de Val de Gardena, una de les valls més boniques de Los Dolomites i envoltat de muntanyes espectaculars. Al mors inclòs. Sortida en direcció a la ciutat de Bolzano, frontissa entre la cultura italiana i alemanya, el nostre guia acompanyant ens introduirà a aquesta ciutat enclavada en una vall envoltada de vinyes muntanyoses i porta d’entrada a la serralada de les Dolomites, als Alps italians. Al centre de la ciutat medieval es troba el Museu d’Arqueologia del Tirol del Sud, que custòdia la mòmia neolítica Ötzi, l’Home de Gel. Molt a prop hi ha l’imponent Castell del Mareccio, del segle XIII, i la Catedral del Duomo di Bolzano, amb arquitectura romànica i gòtica. Tornada a Trento. Sopar i allotjament.

DIA 19.07.22. TRENTO – MARMOLADA – ARABBA -CORTINA D´AMPEZZO 190 Km
Esmorzar a l’hotel. Els Dolomites és una cadena muntanyosa d’Itàlia que s’estén per les províncies de Belluno, Bolzano, Trento, Udine i Pordenone. El nom prové de Deodat de Dolomieu, geòleg francès que va descobrir la composició de la roca a 1791. Anteriorment se’ls coneixia per “Monti Pallidi”. Durant aquest dia descobrirem el conjunt muntanyós del Sella. Pujarem el famós Passo Pordoi, un Port de muntanya a 2.239 metres que connecta les poblacions de Canazzei i Arabba. Aquest pas és una de les pujades més famoses del Giro dItàlia i tot un referent per als aficionats al ciclisme. Continuarem la nostra ruta cap a la Marmolada, anomenada la Regina delle Dolomiti per ser la muntanya més alta dels Dolomites, pujarem fins al seu cim en funicular per gaudir de la glacera i veure el llac Fedaia als peus de la Marmolada. Seguirem vorejant el Sella fins arribar a Arabba, dinar inclòs. Continuarem el nostre viatge fins a Cortina d’Ampezzo. Arribada a l’hotel a Cortina, acomodació, sopar i allotjament.

DIA 20.07.22 . CORTINA D’AMPEZZO – ALPS JULIANS – BOHINJ – BLED – ÀREA BOHINJ 270 Km
Esmorzar. Cortina D’Ampezzo és una ciutat de la província de Belluno, a la regió del Vèneto, al nord de Itàlia. Es troba al mig dels Alps Dolomites, i avui és una de les principals destinacions turístiques internacionals. A primera hora del matí pujarem en telefèric a la Muntanya Faloria, de 2.123 metres, podrem contemplar el Mont Cristall i una perspectiva espectacular de tot el conjunt muntanyós. Seguim amb el nostre viatge. Dinar inclòs en ruta. Ja a Eslovènia, ens dirigirem als Alps Julians, visita inclosa a les Cascades de Savica i a les turqueses aigües del Llac Bohinj, el més gran del país, segons es conta va ser creat per les llàgrimes duna divinitat de la muntanya. Arribada a Bohinj, acomodació, sopar i allotjament.

DIA 21.07.22 BOHINJ – BLED – KAMNIC – LJUBLJANA 110 km
Esmorzar. Ascens al funicular de Bohinj i posteriorment continuació a la localitat de Bled que està envoltada de muntanyes i ubicada a la vora del llac del mateix nom., continuarem fins al Castell de Bled a la riba nord, visita inclosa. Dinar inclòs. Continuació a Ljubljana. Arribada al nostre cèntric hotel. Sopar i allotjament.

DIA 22.07.22 . LJUBLJANA
Esmorzar. Al matí i amb guia local el dedicarem a visitar aquesta ciutat, capital d’Eslovènia i la ciutat més gran del país, coneguda per la seva població universitària i les zones verdes, com l’extens parell que Tivoli. El riu Ljubljanica, de formes corbes, està bordat d’animades cafeteries i separa el nucli antic de la ciutat del nucli comercial. Compta amb una rica vida cultural. Destaquen el seu Castell Medieval, la Catedral, l´Església Franciscana de l´Anunciació, edificis de l’època barroca italiana, mostres arquitectòniques de l’Art Nouveau o el Pont del Drac entre d’altres. Dinar. Tarda lliure per descobrir aquesta ciutat, sopar i allotjament.

DIA 23.07.22 LJUBLJANA – PREDJAMA – POSTOJNA – ÀREA TRISTE 120 Km
Esmorzar. Check out a l’hotel i sortida cap a dos dels llocs més coneguts d’Eslovènia. El Castell de Predjama, visita inclosa, és majestuós i desafiant, regnant en una paret rocosa de 123 metres d’alçada des de fa més de 800 anys. Continuarem fins a la Cova de Postojna, visita inclosa, és el paradís de les estalactites, un univers natural i una experiència única esculpida al llarg del temps. El tour dura 90 minuts aproximadament, després d’emprendre un divertit i fascinant trajecte de 3,7 km en un tren que ens endinsarà a les entranyes de la terra, la segona part de la visita serà en un passeig a peu, descobrirem les parts més impactants de la gruta. Dinar inclòs en un restaurant. Continuarem fins al nostre hotel situat sobre la frontera amb Itàlia a l’àrea de Trieste. Sopar i allotjament.

DIA 24.07.22 TRESTE – VENÈCIA – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. Sortida cap al centre de Venècia, que millor manera de finalitzar un viatge amb un passeig i dinar al cor dels canals de Venècia. Trasllat a la tarda a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona. A l’arribada, trasllat de nou fins a Igualada

Preu per persona en Hab. doble grup de 15 persones: 1.985 €

Sup.Hab. Individual: 390 €

Grup mínim 15 places

EL PREU INCLOU:
• Trasllats Igualada-Aeroport-Igualada
• Guia acompanyant tot el viatge.
• Bitllet d’avió BCN – VCE – BCN, taxes incloses
• Autocar categoria “luxury” per a tot el recorregut.
• 7 nits de viatge a Hotels de 4* i 3*Sup.
• Pensió completa amb aigua inclosa, des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia.
• Guies locals per a les visites de Trento i Ljubljana, la resta les fa el guia acompanyant.
• Entrades als Castells de Bled i Predjama, la Cova de Postojna, les Cascades de Savica i Bohinj.
• Passeig amb barca pel Llac Bled i entrada a l’Església.
• Taxes turístiques a les ciutats.
• Funiculars a La Marmolada o a Pas Pordoi la Muntanya Faloria o ruta pel llac Misurina
i el Funicular de Llac Bohinj.
• Assegurança mèdica i de cancel·lació amb cobertures covid.