ALASKA

De l'1 a l'11 d'agost de 2022

Viatghe de 11 dies  + Avió +  Hotels indicats de 4 * cèntrics.  +  Pensió Completa  +  Guia acompanyant des de Barcelona  +  Autocar privat  +  Guies locals de parla espanyola.  +  Entrades   +   Assegurança de viatge amb cobertura covid-19 i anul·lació.

5.850 €

1 d’agost. IGUALADA – BARCELONA – ANCHORAGE
Trasllat a l’aeroport de Barcelona. Arribada a l’aeroport per a agafar vol cap a Anchorage. Arribada a l’aeroport d’Anchorage. Trasllat fins a l’hotel. Sopar i allotjament a l’Hotel.

2 d’agost. ANCHORAGE – TALKEETNA – DENALI
Esmorzar. Al matí, sortida cap a Talkeetna, punt de partida de les excursions a Mount McKinley, el cim més alt de Nord Amèrica. Visitarem el Museu d’Història de Talkeetna que recrea la història de la ciutat. Dinar. Sortida cap a Denali. A l’arribada, passeig d’orientació amb parada al Centre de Visitants. El Parc Denali és la llar d’una variadíssima reserva d’ocells migradors, com ara la perdiu alpina, el cigne petit, l’àguila reial… Els nombrosos rius garanteixen aliment als animals pescadors de truita, salmó, etc. Sopar i allotjament a l’Hotel.

3 d’agost. DENALI – FAIRBANKS
Esmorzar. Avui dedicarem el dia a descobrir Denali, uns dels parcs més salvatges i majestuosos, amb paisatges espectaculars. En el cor d’aquesta immensitat natural hi viu una fauna excepcional (possibilitat d’albirament d’óssos negres, llops, alcis, etc). Dinar tipus pícnic. El passeig pel parc ens portarà fins al Centre de Visitants Eielsen, des d’on contemplarem una magnífica vista de la Muntanya Denali. Després continuarem fins a Fairbanks, sobreanomenada “la Ciutat del Cor Daurat” perquè està situada en el cor geogràfic de l’estat. Sopar i allotjament a l’Hotel.

4 d’agost. FAIRBANKS
Esmorzar. Al matí, visita del Museu del Gel. Després, vista del Museu del Nord, en la Universitat de Fairbanks. El museu està dedicat a conservar i investigar espècies i col·leccions relacionades amb l’herència cultural i natural d’Alaska i el Cercle Polar. Dinar. Després visita del Gold Dredge #9, la història de la Febre de l’Or comptada a bord d’un tren de vapor. Allí gaudirem d’una demostració de garbellat d’or, i una presentació del famós oleoducte Trans- Alaska. Sopar i allotjament a l’Hotel.

5 d’agost. FAIRBANKS – DELTA JUNCTION – TOK
Esmorzar. Al matí pararem al Centre de Visitants de Fairbanks per a veure imatges dels paisatges d’Alaska en les diferents estacions. Sortida cap a Tok. Farem una parada en ruta a North Pole, considerat el poble de Santa Claus. Després visitarem Rika’s Roadhouse, prop del Delta Junction, una casa històrica a la vora del riu Tanana. Dinar. Arribarem a Tok a última hora del dia. Sopar i allotjament a l’Hotel.

6 d’agost. TOK – GLENALLEN – VALDEZ
Esmorzar. Sortida rumb a Glennallen. Gaudirem d’un passeig guiat per un ranger des del Centre de visitants fins a un bosc boreal, un dels boscos més extensos del país, on el clima extrem crea variats paisatges. Dinar al Copper Princess Lodge. En direcció a Valdez, parada a la Glacera Worthington, la glacera més accessible de l’estat. Al final de la tarda arribarem a Valdez, el port pesquer més important d’Alaska. Passeig d’orientació. Sopar i allotjament a l’Hotel.

7 d’agost. VALDEZ
Esmorzar. Al matí embarcarem en un creuer de dia complet a Prince William Sound. Durant el creuer tindrem l’oportunitat d’observar l’excepcional fauna marina (marsopes, orques, llúdries marines, lleons marins) i la façana de la Glacera Columbia. Dinar a bord. Retorn a l’hotel al final de la tarda. Sopar i allotjament a l’Hotel.

8 d’agost. VALDEZ – PALMER
Esmorzar. Sortida cap a la Vall Matanuska, una de les regions més fèrtils d’Alaska. Arribada a Palmer. Dinar. Visita d’una granja de bous moscats (la seva llana, anomenada qiviut, és encara més fina que el cashmere). Els esquimals Inuit anomenen « omingmak » a aquests bous, paraula que significa “animal de pèl barba”. Sopar i allotjament a l’Hotel.

9 d’agost. PALMER – SEWARD
Esmorzar. Sortirem cap a Seward, situada a la costa est de la Península de Kenai. Visitarem el Museu Seward, que recrea la història del terratrèmol de 1964 i també acull una petita col·lecció d’artesania indígena. Dinarem i després visitarem el Centre de Recerca de Vida Marina d’Alaska i Aquari. Sopar i allotjament a l’Hotel.

10 d’agost. SEWARD – GIRDWOOD – ANCHORAGE
Esmorzar. Sortida cap a Girdwood. Pujarem en telefèric al cim del Mount Alyeska per a una vista espectacular del paisatge. Després sortirem cap a Anchorage. Farem una visita panoràmica a l’arribada incloent el centre històric, i el Midtown. Dinar. Temps lliure per a un passeig relaxant pel Parc Estatal Earthquake – centre del terratrèmol més fort registrat en el món amb una magnitud de 9.2 en l’escala Richter. Per la tarda, visitarem el Museu d’Anchorage, que exhibeix una col·lecció de pintura d’artistes locals i també d’utensilis de les grans famílies indígenes que van fundar l’estat: Esquimals, Atabascans, Indis, Aleutas. Sopar i allotjament a l’Hotel.

11 d’agost. ANCHORAGE
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Agafarem vol cap a Barcelona. Nit a bord.

12 d’agost. ANCHORAGE – BARCELONA – IGUALADA
Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllat cap a Igualada. Final del Viatge.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:   5.460 €
Taxes: 390 €
Suplement hab. Ind.: 1.122 €
SERVEIS INCLOSOS
Vols directes BCN – ANCHORAGE – BCN amb facturació d’una maleta.
Hotels indicats de 4 * cèntrics.
Pensió Completa durant tot el viatge.
Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
Autocar privat per al nostre grup.
Guies locals de parla espanyola.
Entrades dels monuments que es visiten.
Assegurança de viatge amb cobertura covid-19 i anul·lació.SERVEIS NO INCLOSOS
Maleters.
Begudes.
Propines per al guia i xofer. Cal preveure 20€ per persona a repartir: 8€ per al xofer i 12€ per al guia.

IMPORTANT
En el moment de fer la reserva s’haurà de donar una paga i senyal.
El pagament de la resta cadrà fer-lo 30 dies abans de la sortida.
Viatge acompanyat des de casa amb un màxim de 25/30 persones.