VIETNAM «Grup reduït»

Del 16 al 27 de novembre de 2021

12 dies de viatge - Guia acompanyant tot el viatge, Pensió Completa i Totes les visites incloses

2.630 euros
VIETNAM Joven Vietnamita2

DIA 16 nov.    IGUALADA – BARCELONA – HANOI

Sortida d’Igualada cap a l’aeroport de Barcelona. Trobada amb el nostre guia acompanyant a i sortida en vol de línia regular de Turkish Airlines amb destinació HANOI, la capital del Vietnam (vol via Istanbul). Nit a bord.

DIA 17 nov.    HANOI

Arribada a l’aeroport de Hanoi i trasllat a l’hotel situat a la ciutat. Formalitats d’entrada i check-in. Per la tarda, passeig pel barri antic que permetrà al viatger obtenir una primera impressió de Hanoi, finalitzant aquest amb un sopar en un restaurant local. Retorn a l’hotel a peu. Allotjament.

DIA 18 nov.    HANOI

Esmorzar a l’hotel. Avui s’inicia la visita a la ciutat amb el preciós temple de la Literatura, construït l’any 1076 i que en el passat va ser utilitzat com a universitat. A continuació es visitarà la pagoda d’un pilar, estructura escarpada que es reafirma com un dels temples més emblemàtics del Vietnam. Posteriorment, s’anirà fins el mausoleu de Ho Chi Minh (visita exterior), lloc on amb una mica de sort es podrà veure com els vilatans homenatgen a aquesta figura històrica coneguda com el “pare” del Vietnam modern. L’aventura de Hanoi continuarà amb una visita a West Lake per tal d’admirar la pagoda budista Tran Quoc del segle VI. Després de dinar, es visitarà l’interessant Museu d’Etnologia que permetrà al visitant conèixer millor els diferents grups ètnics que es troben al país a través del seu mode de vida, costums i tradicions. La tarda prosseguirà amb un recorregut a peu pel barri antic de Hanoi, una animada àrea de 36 carrers que es converteix en un dels llocs ideals per conèixer de més a prop el mode de vida dels habitants de la ciutat. La jornada finalitzarà amb l’assistència a un espectacle de titelles que actuen i dansen sobre un estany d’aigua. Sopar a un restaurant de la ciutat i retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 19 nov.    HANOI – BADIA DE HALONG

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap a la BADIA DE HALONG. De camí, es podrà contemplar la riquesa de la terra del Delta del Riu Vermell i el paisatge dels arrossars, amb els búfals d’aigua i la vida quotidiana dels pobles vietnamites. Arribada a Halong i embarcament a bord d’un jonc. Creuer per la badia de Halong incloent-hi el dinar, el sopar i activitats diverses. Nit a bord.

* L’itinerari del jonc pel Halong podrà ser modificat sense avís previ ja que està subjecte a les condicions climàtiques del moment.

DIA 20 nov.    HALONG – HANOI – HOI AN

De tornada al port de la ciutat de Halong se servirà un esmorzar tipus «Brunch». Arribada a Halong, desembarcament i sortida cap a Hanoi per carretera, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació Danang. Arribada i trasllat per carretera a la bonica localitat de HOI AN. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 21 nov.    HOI AN

Esmorzar a l’hotel. Pel matí, sortida de la ciutat per visitar les ruïnes del santuari de My Son, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que es troben disperses en un tranquil paisatge. Moltes de les estructures de maó estan dedicades a déus hindús o reflecteixen la mitologia hindú i daten de l’època del Regne de Champa des del segle IV al XIII. Retorn a Hoi An i dinar a un restaurant local. Tarda dedicada a explorar el casc antic de la ciutat. Malgrat els seus 200 anys i els estralls del clima i la guerra, el centre de Hoi An segueix sent molt semblant al que era en el seu apogeu. Un recorregut a peu és la millor manera de veure les cases amb façana de fusta que un cop van pertànyer als pròspers comerciants de la ciutat, el pont cobert del Japó i el meravellós mercat, així com artesanies, la seda, botigues d’antiguitats i galeries. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

DIA 22 nov.    HOI AN – HUE

Esmorzar a l’hotel. Assistència a una interessant demostració de cuina tradicional que permetrà obtenir coneixements de la gastronomia local, tan important en el món asiàtic. Dinar. Per la tarda, sortida per carretera cap a HUE, a través del pas Hai Van (port dels núvols) i la platja de Lang Co. Arribada a Hue. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 23 nov.    HUE

Esmorzar a l’hotel.  La jornada s’inicia amb la visita al mercat de Dong Ba, un mercat ple de color que resulta ser el lloc ideal per tal de guaitar la vida quotidiana del modern Hue. A continuació es realitzarà la visita de la Ciutadella Imperial, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO on es podran veure els diferents pavellons plens d’història dels antics emperadors. Dinar en un restaurant local. Sortida del centre de la ciutat per tal de recórrer els bells voltants de Hue, visitant la interessant tomba de l’emperador Minh Mang. Retorn a l’hotel. Sopar a un restaurant local i allotjament.

DIA 24 nov.    HUE – HO CHI MINH

Esmorzar a l’hotel. Al matí, passeig en vaixell pel Riu Perfum, riu que travessa la ciutat de Hue i que comporta un significat molt important per als vietnamites. Desembarcament i visita del temple més famós de Hue, la Pagoda Thien Mu, situada a la vora del riu. Aquest temple va ser construït l’any 1601 i alberga una pagoda de 7 pisos que s’ha convertit en el símbol de la ciutat. Recorregut fins a la tomba de Khai Dinh per tal de realitzar un recorregut per aquest complex que resulta ser igual d’impressionant. Un cop finalitzades les visites, trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació HO CHI MINH. A l’arribada, passeig pel centre que permetrà descobrir alguns dels llocs més destacats de la ciutat: l’Ajuntament (visita exterior); l’Oficina de Correus, amb una arquitectura colonial francesa;  i el Palau de la Reunificació (visita exterior), el lloc on va culminar la Caiguda de Saigon l’any 1975. A continuació, trasllat a l’hotel i sopar en un restaurant local. Allotjament.

DIA 25 nov.    HO CHI MINH (DELTA DEL MEKONG)

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a l’illa de Ben Tre. A l’arribada, passeig en vaixell per creuar el riu Hàm Luông i visitar algunes de les fàbriques on treballa la població local. Durant l’excursió d’avui es realitzaran desplaçaments en diferents mitjans de transport  tals com un vehicle local motoritzat o una de les  sampanes típiques del Mekong. Abans de dinar, visita a una petita granja per tastar fruites autòctones de la zona i passeig pel llogaret per tal de conèixer la vida local. Durant el dinar es podran degustar diferents especialitats de la zona del Delta del Mekong en un entorn molt tranquil. A la tarda, retorn a la ciutat de Ho Chi Minh amb fantàstics records d’aquest dia al Delta. Sopar de comiat en un restaurant local i allotjament.

DIA 26 nov.    HO CHI MINH – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A primera hora, sortida per carretera cap a Cu Chi. La visita resulta molt interessant perquè ajuda a comprendre com els habitants van construir un complicat sistema de túnels durant la guerra francesa i americana. Es podran apreciar els diminuts compartiments de les estances sota terra proporcionant una idea de com va haver de ser la vida per a les persones amagades als túnels. Durant el tour, el guia explicarà l’impacte que va tenir la guerra a la comunitat local i arreu del país. Retorn a la ciutat i dinar en un restaurant local. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona, via Istanbul. Nit a bord.

DIA 27 nov   . ARRIBADA A BARCELONA – IGUALADA

Arribada a l’aeroport de Barcelona i trasllat a la nostra ciutat. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Grup Màxim de 24 persones
Preu final per persona en Hab. Doble:  2.630 €
Suplement en Hab. Individual: 480 €Suplement amb Grup de 20 persones: 80 €
Suplement amb Grup de 15 persones: 180 €

ELS NOSTRES PREUS INCLOUEN

• Trasllats Igualada Aeroport Igualada. Guia acompanyant , les propines
• Vols de línia regular de Turkish Airlines, via Istanbul (s’inclou la facturació d’una maleta de 23 kg per passatger i també les Taxes aeries: 420 euros).
• Vols domèstics Hanoi-Danang i Hue-Ho Chi Minh en classe turista amb Vietnam Airlines (s’inclou la facturació d’una maleta de 20 kg per passatger).
• 8 nits d’allotjament en hotels 4*.
• 1 nit en un jonc a la Badia de Halong.
• 9 esmorzars, 7 dinars i 9 sopars (begudes no incloses).
• Trasllats i visites segons itinerari en servei privat a excepció del creuer per la Badia de Halong que es un servei compartit amb la resta de passatgers del jonc.
• Sorpresa a destí: passeig en cicle al casc antic de Hue, souvenir regal sorpresa de benvinguda i sopar de comiat amb menú especial (sense begudes).
• Propines.
• Rutaseguro Premium.

ELS NOSTRES PREUS NO INCLOUEN

• Begudes als àpats.
• Extres als hotels.
• Visats i requisits COVID-19.
• Qualsevol altre servei no detallat amb anterioritat.

VOLS SELECCIONATS
16/11/2021 TK1856 TURKISH  BCN-IST (BARCELONA-ISTANBUL) 18:00 – 23:40 03H 40 MIN.
17/11/2021 TK166 TURKISH  IST-HAN (ISTANBUL-HANOI) 02:05 – 15:25 09H 20 MIN.
26/11/2021 TK166 TURKISH  SGN-IST (HO CHI MINH-ISTANBUL) 20:15 – 03:55 (+1) 11H 40 MIN.
27/11/2021 TK1853 TURKISH  IST-BCN (ISTANBUL-BARCELONA) 08:55 – 10:30 03H 35 MIN.HOTELS PREVISTS O SIMILARS «CATEGORIA 4*»
HANOI (2 nits)
BADIA DE HALONG (1 nit)
HOI AN (2 nits)
HUE (2 nits)
HO CHI MINH (2 nits)

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: