VIETNAM – CAMBODJA

Del 9 al 22 de maig de 2020

VIETNAM Joven Vietnamita2
El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   14 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   9  de maig de 2020                                           rdm

09 de maig. IGUALADA – BARCELONA – PARIS – HANOI

Trasllat a l’aeroport de Barcelona, tramits de facturació i sortida en vol amb destinació Hanoi.
Nit a bord.

10 de maig. HANOI

Arribada a Hanoi. Tràmits d’immigració i assistència amb guia de parla hispana. Trasllat al centre de Hanoi, capital del país , amb milers d’anys d’història; ciutat de llacs, avingudes i parcs. Sopar i allotjament a l’hotel HILTON GARDEN INN.

11 de maig. HANOI

Desdejuni a l’hotel i sortida per visitar els llocs històrics més famosos de la ciutat de Hanoi: El Mausoleu d’Ho Chi Minh (per fora),”la casa sobre la columna” i la Pagoda d’un sol Pilar. Continuarem la visita en el Temple de la Literatura. Dinar en un restaurant i a continuació ens traslladem a la presó-museu Hoa Lo, més coneguda com “El Hilton”. Continuem amb un passeig pel Barri Antic on visitarem el Temple de Ngoc Son situat al llac Hoan Kiemi i farem un passeig a peu d’orientació pel centre de la ciutat. A última hora de la tarda, assistirem a un Espectacle de Teatre de les titelles en l’aigua, un remarcable espectacle artístic particular de Vietnam. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel HILTON GARDEN INN.

12 de maig. HANOI – HA LONG

Desdejuni i sortida per carretera cap a la Badia de Halong en un trajecte a través de les riques terres agrícoles del delta del riu “Rojo” i el paisatge de camps d’arròs i búfals d’aigua, exemple de la vida rural i tradicional de Vietnam. Arribada a Halong. Embarcarem per fer un creuer per la badia, navegant entre illots coberts de vegetació: Illa Dong, Illa Gachoi i Illa Hoa Cuong. Dinar a bord. Pararem a visitar una de les coves més boniques. Sopar i allotjament a bord del JUNCO BHAYA.

13 de maig. HALONG – HANOI – DANANG – HOI AN

Als qui els hi agradi matinar, podran participar en la demostració de Taichi en el pont superior. Es servirà després un esplèndid brunch i tot això continuant amb la navegació a través de les milers d’illes i illots i visitant les més importants. Sobre les 10h30-11h00 desembarcament i retorn per carretera cap a Hanoi. Dinar. Trasllat a l’aeroport de Hanoi per prendre vol amb destinació Danang. Arribada a l’aeroport de Danang i trasllat directe a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel HOI AN. Desdejuni a l’hotel i sortida per la visita de la ciutat de Hoi An. Passeig pel centre de la ciutat antiga per visitar les tradicionals llars dels comerciants, el Pont japonès, el temple xinès Phuc Kien i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”. Dinar en un restaurant local i tarda lliure per passejar pel colorit mercat del centre o realitzar compres. Sopar i allotjament a l’hotel HOI AN.

15 de maig. HOI AN – DANANG – HUE

Desdejuni a l’hotel i trasllat per carretera a Hue. A l’arribada, dinar en un restaurant. Comencem la visita del remarcable llegat de la dinastia imperial Nguyen,amb els tretze enormes complexos de tombes,les verdes planes i terrenys al voltant de Hue. Cada complexe ofereix un tema arquitectònic. Visitarem les dues preferides: les tombes de Khai Dinh i el Mausoleu Tu Duc. Sopar i allotjament a l’hotel MOONLIGHT.

16 de maig. HUE – HO CHI MINH

Desdejuni a l’hotel i sortida pel recorregut amb barca pel tranquil Riu del Perfum fins a arribar a la Pagoda Thien Mu, de set pisos a la vora del riu i després visita de la Ciutadella Imperial.
Dinar en un restaurant. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol a Ho Chi Minh. A la seva arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel PARAGON SAIGON.

17 de maig. HO CHI MINH

Desdejuni a l’hotel i sortida per fer la visita panoràmica, on passarem pel centre de la ciutat i visitarem la plaça de “La Commune de Paris”. Realitzarem un passeig des de l’Ajuntament d’arquitectura colonial fins a l’Opera House a través de l’important carrer comercial Dong Khoi. Dinar en un restaurant local i per la tarda visita de Chinatown i el mercat local de Binh Tay. Sopar i allotjament a l’hotel PARAGON SAIGON.

18 de maig. HO CHI MINH – DELTA DEL MEKONG – HO CHI MINH

Desdejuni a l’hotel. Sortida cap a l’espectacular Delta del Mekong. El delta es troba a unes dues hores per carretera de Ho Ci Minh. Una vegada a Ben Tre, prendrem un vaixell que ens portarà a través dels estrets canals, envoltats d’una densa vegetació fins al cor del Delta. És un món completament diferent on la vida es desenvolupa al voltant del riu. Al llarg del dia, podran degustar molts d’aquests productes locals, com a fruites exòtiques i autòctones conreades en els horts del Delta . Tornarem a la riba realitzant un passeig amb un “Xe Loi” – vehicle típic en la zona i posteriorment prenent una embarcació a rem. Esmorzar en un restaurant local. Retorn a Ho Chi Minh. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 de maig. HO CHI MINH – SIEM REAP

Desdejuni a l’hotel. Trasllat per a visitar els túnels de Cu Chi, situats a 70 km al nord- oest de Ho Chi Minh. Aquesta és una ciutat subterrània, amb sales d’estar, cuines, magatzems, armeries, hospitals, i centre de comandament. Durant la Guerra contra els Estats Units,tota la zona de Cu Chi va ser declarada un dels camps de batalla i va ser fortament bombardejada. Retorn a Saigon. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l’aeroport de Saingon per agafar vol directe a Siem Reap. Sopar i allotjament a l’hotel Tara.

20 de maig. SIEM REAP

Desdejuni i sortida per visitar AngkorThom.Sortida en Tuk – Tuk (un tipus de moto- carro molt típic a Cambodja) cap a la porta sud de recinte. Dinar en un restaurant i per la tarda trasllat en bus per visitar el més famós de tots els temples: AngkorWat, establert com a patrimoni Mundial per la UNESCO. Les conegudes cinc torres representen els 5 cims de Meru. Veurem la posta de sol des d’ AngkorWat. Tornada a l’hotel Tara, sopar i allotjament.

21 de maig. SIEM REAP – HANOI – PARIS

Desdejuni i sortida per visitar els temples de Bantey Srei i Bantey Samre, dedicats a Shiva. Dinar en un restaurant local i temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada cap a Barcelona, via Hanoi i París. Nit a bord.

22 de maig. PARIS – BARCELONA – IGUALADA

Arribada aParís, per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i Trasllat a Igualada . FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:         2790 €
– Taxes:                                450 €
– Visat Cambodja:               35 € (pagament en destí)

– Suplement hab. Ind.:   435 €

SERVEIS INCLOSOS:
– Vols amb facturació d’una maleta.
– Hotels indicats de 4* Sup. cèntrics.
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
– Autocar privat pel nostre grup.
– Guies locals de parla castellana.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Assegurança de viatge i anul·lació.SERVEIS NO INCLOSOS:

– Maleters.
– Begudes.
– Propines pels guies i xofer. Cal preveure 25€.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: