TURQUÍA al complet

Del 10 al 23 d'agost de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   14 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   10 d’agost  de 2020                                                       rdm

10 d’agost. IGUALADA – BARCELONA – ISTAMBUL
Trasllat a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1, per sortir en vol directe cap a Istambul. Arribada a l’aeroport d’Istanbul i trasllat a l’hotel. Restadeldia lliure.Allotjamental’HotelPRESIDENT.

11 d’agost. ISTAMBUL
Esmorzar. Sortida per visitar la Ciutat Antiga. Visitarem el Palau de Topkapi,residència oficial dels Sultans Otomans. Inclou la visita de les Sales del Tresor amb un dels diamants mes grans del món. Seguidament anirem cap a Santa Sofia i la Mesquita Blava. Acabarem amb l’hipòdrom romà i el Gran Basar amb més de 4.000 botigues de diferents articles. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

12 d’agost. ISTAMBUL
Esmorzar.Diacomplet alvoltant delBòsfor.ComencemeldiaambelBasarde les espècies. Després de visitar la mesquita de Rustempasa, farem el creuer pel Bòsfor. A la tarda visitarem el luxós Palau de Beylerbeyi, última residència d’estiu de sultans i el turó de Camlica. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

13 d’agost. ISTAMBUL
Esmorzar. Avui anirem tot el dia als voltants de la “Banya d’Or” i el barri de Pera. Començarem per la mesquita de Suleyman, important reflex de l’arquitectura otomana. Seguirem per l’església de Chora de l’època bizantina amb uns mosaics i frescos dels millors del món. Pujarem a prendre un cafè al Pier Lotti. Després de visitar els barris de Balat i Fener, travessarem cap el barri de Pera, avui considerat el centre de la ciutat. Acabarem el dia prenent un cafè a la Torre Gàlata. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

14 d’agost. ISTAMBUL
Esmorzar. Dia lliure per acabar de descubrir aquesta magnífica ciutat. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

15 d’agost. ISTAMBUL – CAPADÒCIA
A primera hora, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Capadòcia. Arribada i tasllat a l’hotel.

16 d’agost. CAPADÒCIA
Recorregut de dia complet. Començarem visitant la vall de Devrent i Pasabag, també coneguda com la vall del monjo. Seguirem amb un curt passeig a Avanos, situat a la riba del riu Kizilirmak, famós per la seva artesania en fang. Després de dinar també podrem experimentar amb les nostres pròpies mans l’antic art de modelar argila. Continuarem la nostra ruta i ens dirigirem al Museu a l’Aire Lliure de Göreme, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1985, on podrem admirar les esglésies excavades a la roca en forma de coves artificials, decorades amb frescos del segle XI i XII. La nostra última parada serà al poble d’Uchisar, on podrem admirar exemples de cases troglodites. Sopar i allotjament a l’Hotel ELKEP EVI.

17 d’agost. CAPADÒCIA – KUSADASI
Esmorzar. Segon dia a la Capadòcia. Comencem el dia visitant la vall Roja i continuarem el passeig de la vall de les roses. També visitarem la Vila antiga cristiana de Cavusin. Després de dinar visitarem la vall de la Paloma, laciutat subterrània de Kaymakli, elcastell de l’dOrtahisar i la ciutat de Mustafapasa, antiga colònia grega, també coneguda com Sinasos. Per la tarda trasllat a l’aeroport. Vol directe a Izmir. Arribada i trasllat a l’Hotel ILAYDAAVANTGARDE. Sopar i allotjament.

18 d’agost. KUSADASI – EFESO – KUSADASI
Esmorzar. Dia complet visita a Efeso. Començarem amb una excursió a les ruïnes del Temple d’ÀRTEMIS, una de les 7 meravelles del món antic. Actualment només conserva una de les 120 columnes que tenia. Visitarem el lloc espectacular d’Efes, sense dubte la millor conservada ciutat grecoromana del món, en particular la seva biblioteca. Després d’una pausa per dinar, visitarem la casa de la Verge Maria, on va passar els últims anys de la seva vida.
Sopar i allotjament a l’Hotel ILAYDA AVANTGARDE.

19 d’agost. KUSADASI – PAMUKKALE
Esmorzar. Dia complet per visitar Pamukkale, és a dir, “Castell de cotó”, un dels més bells i fascinants indrets del món. El famós Centre d’aigües termals amb efectes medicinals i diferents finalitats terapèutiques. Visita de les piscines naturals de marbre travertí i la ciutat antiga de Hieràpolis, la més gran Necròpolis d’ Anatòlia, amb més de 1.200 làpides. Sopar i allotjament a l’Hotel RICHMOND THERMAL.

20 d’agost. PAMUKKALE – OLUDENIZ
Esmorzar. Capales10delmatí,sortidapercarreteracapaOludeniz.Arribadaal migdia. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament a l’Hotel JADE RESIDENCE.

21 d’agost. OLUDENIZ
Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la platja i de la ciutat. Allotjament a l’Hotel JADE RESIDENCE.

22 d’agost. OLUDENIZ – DALAMAN – ISTAMBUL
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dalaman, per sortir en vol directe cap a Istambul. Arribada i trasllat a l’Hotel PRESIDENT.

23 d’agost. ISTAMBUL- BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Istambul, per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllats. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:     1.995 €

– Taxes: 295€
– Suplement hab. Ind. 425€

SERVEIS INCLOSOS:
– Vols amb facturació d’una maleta.
– Hotels indicats de 4* Sup. cèntrics.
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
– Autocar privat pel nostre grup.
– Guies locals de parla castellana.
– Entrades dels monuments que es visiten. – Assegurança de viatge i anul·lació.

 

SERVEIS NO INCLOSOS:– Maleters.
– Begudes.
– Propines pel guia i xofer. Cal preveure 20€ a repartir.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: