TAILANDIA (proba)

Del 21 al 31 d'agost de 2017

Es un viatge espectacular on cada moment anem descubrint un país ple de sorpreses. L'amabilitat de la gent la cultura, les tribus, la natura, etc. ens farà que aquest sigui un viatge inolvidable
2,345 euros

21 de agost 2017    Barcelona-Bangkok
Presentació a l’aeroport del Prat dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida del vol de línia regular amb destí Bangkok, via Singapur. Nit a bord. 

22 de agost 2017    Bangkok
Arribada a Bangkok i trasllat a l’hotel. Dinar inclòs. A la tarda, recorrerem els serpentejants canals de Bangkok, en una llanxa ràpida, per conèixer l’estil de vida a la vora del riu Chao Phraya. Breu parada al temple Wat Arum, on contemplarem la seva torre d’estil khemer. A l’hora indicada, trasllat, sopar i allotjament a l’hotel Aetas Lumpini.

23 de agost 2017    Bangkok
Esmorzar. Recorregut pels carrers principals de Bangkok i la seva part antiga: visita del Gran Palau -on residien els reis des de l’any 1782- i el temple on es troba la venerada imatge del Buda Esmeralda, coneguda amb el nom de Wat Phra Kaeo. Dinar a l’edifici més alt de Tailàndia, el Baiyoke Sky. El restaurant es troba al pis número 74 i des d’allà podran observar, a vista d’ocell, la ciutat de Bangkok. A continuació, visita al temple del Buda Reclinat (Wat Po), temple del Buda d’or de 5.5 tones (Wat Traimit). A la nit, farem un sopar-creuer en un modern vaixell per recórrer l’emblemàtic riu de Chao Phraya que separa la ciutat en dues, observant tots els edificis i monuments il·luminats com el Palau Reial, el Tempe de l’Alba, entre d’altres. Durant el recorregut es servirà un sopar-bufet amb menjar internacional i oriental, amb música en viu. Retorn i allotjament a l’hotel Aetas Lumpini.

24 de agost 2017    Bangkok-Mercat flotant-Riu Kwai-Ayuthaya
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Ayuthaya. En el camí, parada per visitar el mercat flotant. A l’arribada, recorregut en barca de rems pels seus canals, on podrem gaudir d’un meravellós paisatge típic tailandès. Continuació cap a la província de Kanchanaburi anomenada “Terra de l’Or”. Visitarem el Museu de Guerra Jeath. Continuarem cap al cementiri dels soldats presoners, que van morir durant la construcció del pont sobre el riu Kwai. Farem una passejada en tren per la “Via de la Mort”. Dinar inclòs. A la tarda continuarem el recorregut cap a la sagrada ciutat de Ayuthaya, segona capital del Regne de Siam, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. També visitarem el Temple de Wat Yai Chaimongol. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel Cameo Classic Ayuthaya.

25 de agost 2017    Ayuthaya-Khampeang Phet-Sukhothai
Esmorzar. Al matí, visitarem el temple de Wat Prasisanphet, Wat Mongkolbopit i Wat Mahatat. Continuarem cap a Singburi per visitar el temple on es troba la imatge del Buda més alta del món (93 metres d’alçada). Dinar inclòs. Prosseguirem cap a Khampeang Phet, extensió de l’antiga capital Sukhothai, també Patrimoni de la Humanitat. Visita dels temples. Arribada a Sukhotai. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel Sukhothai Treasure.

26 de agost 2017    Sukhothai-Lampang-Payao-Chiang Rai
Esmorzar. Sortida per visitar les ruïnes arqueològiques de la primera capital del Regne de Siam. El regne de Sukhothai es considera com l’edat d’or de la civilització thai. La capital original estava envoltada per tres fortificacions concèntriques i dos fossats salvats per quatre portes. Visita del parc històric d’aquesta antiga capital i els seus temples més importants. Dinar inclòs. Continuarem cap a Lampang. Visita d’un temple d’estil birmà, el Wat Phra Kaew Don Thao. Seguirem el nostre camí cap al Llac Payao per gaudir d’un bonic paisatge. Arribada a Chiang Rai. trasllat, sopar i allotjament a l’hotel Le Meridien.

27 de agost 2017    Chiang Rai
Esmorzar. A continuació, sortida per visitar el Triangle d’Or, la zona on confinen 3 països: Myanmar, Laos i Tailàndia, dividides pel riu Mekong. Visita del museu de l’Opi. Seguidament prendrem una llanxa per recórrer el riu Mekong i gaudir d’un bonic paisatge dels tres països, endinsant-nos en aigües de Myanmar i Laos. Dinar inclòs. Continuarem cap a la frontera amb Myanmar, al districte de Maesai, on hi ha un important mercat amb productes procedents d’aquest país. Seguirem amb la visita del Temple blanc de Wat Rongkhung. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Le Meridien.

28 de agost 2017     Chiang Rai-Chiang Mai
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Chiang Mai, la ‘Rosa del Nord’ i la ciutat més important de la regió. Els seus orígens es remunten al Regne Lanna, al segle XIII. La ciutat antiga es troba envoltada per un fossat i està emmurallada. Visita del Temple Doi Suthep, símbol de la ciutat a 1053 metres d’alçada i important centre de peregrinació. Dinar inclòs. A la tarda, visita al centre d’artesanies de Chiang Mai, on es manufacturen joies i pedres precioses, seda, para-sols, talles de fusta, mobles de teca, etc. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel Le Meridien.

29 de agost 2017 Chiang Mai
Esmorzar. Sortida per visitar el campament d’elefants. Temps lliure per caminar i descobrir cada racó d’aquest campament. Seguirem amb el bany dels elefants, veure’ls com juguen en l’aigua i es deixen raspallar pels seus cuidadors. Seguidament gaudiran d’un espectacle inoblidable, on es posen en pràctica les habilitats d’aquests increïbles animals, com pintar, jugar a futbol, tocar l’harmònica, etc. Dinar inclòs. A continuació, passeig per la jungla a lloms d’elefant, 45min de recorregut (2 persones) enmig d’un paisatge selvàtic i encantador. També visitarem l’enclavament on es troben diverses tribus com ara la de les orelles grans, les dones girafa, entre d’altres. A l’hora indicada, trasllat, sopar i allotjament a l’hotel Le Meridien

30 de agost 2017    Chiang Mai-Singapur
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Singapur. Nit a bord.

31 de agost 2017    Barcelona-Igualada
Arribada a Barcelona. Trasllat a Igualada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Preu per persona habitació doble de 20 a 24 passatgers des de:  2.345 €

Preu per persona habitació doble de 15 a 19 passatgers des de:  2.485 €

Suplement per habitació individual: 595 €

 • EL Preu inclou:
  Bitllet aeri línia regular amb vol directe
  Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  8 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars.
  Visites com s’indica en l’itinerari.
  Pensió completa segons itinerari.
  Guia acompanyant tot el viatge.
  Bossa de viatge.
  Trasllats IGUALADA – AEROPORT – IGUALADA
 •   Assegurança bàsica d’assistència en viatges.
 • No inclou:
  Taxes aèries: 75 €
  Propines ni maleters.
  Quelcom no especificat en l’itinerari.  Assegurança d’anulacio.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: