TAILANDIA

Del 20 al 29 de juliol de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   10 dies amb   Guia acompanyant
Dates:   Del 20 al 29 de juliol de 2020                                     pol

20JUL  Igualada / Barcelona / Bangkok
• dilluns

Sortida d’igualada cap a  l’aeroport de Barcelona. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular amb destinació Bangkok, via Singapur. Nit a bord.

21JUL Bangkok
• Dimarts • Dinar + Sopar a l’hotel

Arribada a les 11.00h. a Bangkok al matí. Assistència a l’aeroport i visita panoràmica de la ciutat. Visitarem els emblemàtics temples de Wat Arun i el temple de el Buda Reclinat (Wat Po). Visitarem per últim Wat Traimit, impressionant per ser d’una sola peça i de 5,5 tones. Ja a la tarda, registre i entrada a les habitacions. Allotjament.

22JUL Bangkok
• Dimecres • Pensió completa

Al matí, visita del Gran Palau, on residien els reis des de l’any 1782 i el temple on es troba la venerada imatge de l’Buda d’Esmeralda, coneguda amb el nom de Wat Phra Kaeo. A la tarda, farem la visita de Rice Barge. Sortida per recórrer l’interior dels serpentejants canals de Bangkok, en una llanxa ràpida, per conèixer l’estil de vida a la vora del riu Chao Phraya. Seguirem amb un passeig en una barcassa d’arròs on es serviran fruites de l’estació i refrescos. Allotjament.

23JUL Bangkok / Mercat Flotant / Rio Kwai / Ayuthaya
• Dijous • Pensió Completa

Sortida per carretera. A la ruta, farem una parada per veure el famós mercat de tren, al costat de les vies de tren, on podrem veure com desmunten en qüestió de segons el mercat per donar pas al tren, i poc després el tornen a muntar. Seguirem cap al mercat flotant. A l’arribada, recorregut en barca pels seus canals on podrem gaudir d’un meravellós paisatge típic tailandès. Continuarem cap a la província de Kanchanaburi. Arribada i visita de el pont sobre el riu Kwai. A la tarda prosseguirem cap a Ayuthaya, segona capital del Regne de Siam i declarat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Visita del Temple Chai Wattanaram. Continuació cap a l’hotel. Allotjament.

24JUL Ayuthaya / Angthong / Khampeang Phet / Sukhothai
• Divendres • Pensió Completa

Començarem el dia amb la visita dels Temples de Wat Yai Chaimongkol i Wat Mahatat. Continuarem cap a Angthong per visitar el temple on es troba la imatge de Buda més alta del món (93 m d’alçada). Prosseguirem cap Khampeang Phet, antigament extensió de l’antiga capital, Sukhothai, també patrimoni de la humanitat. Arribada i visita de les ruïnes dels temples. Prosseguirem cap a Sukhothai. Allotjament.

25JUL Sukhothai / Lampang / Payao / Chiang Rai
• Dissabte • Pensió Completa

Sortida per visitar les ruïnes arqueològiques de la primera capital del Regne de Siam. El regne de Sukhothai es considera com l’edat d’or de la civilització thai, i l’art religiós i l’arquitectura de l’època, es consideren com els més clàssics dels estils thai. La capital original estava envoltada per tres fortificacions concèntriques i dos fossats salvats per quatre portes. Visita de el parc històric d’aquesta antiga capital i els seus temples més importants. Continuació cap a Lampang. Visita de el temple de Pratat Lampang Luang. Continuarem cap al llac Payao, per gaudir d’un bonic paisatge. Seguirem cap a Chiang Rai. Allotjament.

26JUL Chiang Rai / Chiang Mai
• Diumenge • Pensió Completa

Sortida per visitar el Triangle d’Or, la zona on confinen tres països: Myanmar, Laos i Tailàndia, dividits pel riu Mekong i antigament, important centre de tràfic de Opi. Visita del museu de l’Opi. Seguidament prendrem una llanxa per recórrer el riu Mekong i gaudir d’un bonic paisatge dels tres països, endinsant-nos en aigües de Myanmar i Laos. Seguirem amb la visita a el temple blanc de Wat Rongkhung. Continuarem cap a Chiang Mai, la Rosa de el Nord i la ciutat més important de la regió. Els seus orígens es remunten al Regne Lanna al segle XIII. La ciutat antiga es troba envoltada per un fossat i està emmurallada. Arribada i visita de el temple Doi Suthep, símbol de la ciutat a 1.053 metres d’altura i important centre de peregrinació. Allotjament.

27JUL Chiang Mai
• Dilluns • Pensió Completa

Sortida per visitar un campament d’elefants. Temps lliure per caminar i descobrir cada racó d’aquest campament. Seguirem amb el bany dels animals, veure’ls com juguen en l’aigua i es deixen raspallar pels seus cuidadors. Seguidament gaudiran d’un espectacle inoblidable, on es posen en pràctica les habilitats d’aquests increïbles animals, com pintar, jugar a futbol, ​​tocar l’harmònica i transport de materials pesants. A continuació passeig per la jungla a lloms d’elefant, 45 minuts de recorregut (2 persones) enmig d’un paisatge selvàtic i encantador. Seguirem amb la visita a l’enclavament on es troben diverses tribus com ara la tribu de les orelles perforades i les famoses dones girafa. Caminarem pel poblat on podrem veure les casetes on viuen, el col·legi etc.
A la tarda visita a centre d’artesanies de Chiang Mai, on es manufacturen joies i pedres precioses, seda, para-sols, talles de fusta i mobles de teca.
A la nit, sopar de comiat Kantoke amb espectacle de danses tradicionals. Allotjament.

28JUL Chiang Mai / Barcelona
• Dimarts • Esmorzar

A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Singapur. Nit a bord.

29JUL Barcelona / Igualada
• Dimecres •

Arribada, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Igualada.  i Fi dels nostres serveis.

PREU PER PERSONA:
De 15-20 persones:   2.670 €
De 21-25 persones:   2.510 €

Opcional assegurança cancel·lació: 64€
Suplement individual:270€

El programa Inclou:
– Trasllats Manresa-aeroport de Barcelona – Manresa
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Bitllet aeri, Barcelona / Bangkok i Chiang Mai / Barcelona via Singapur
– 07 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari de pensió completa segons itinerari
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Guia de parla castellana
– Sopar Kantoke i regal de comiat
– Propines a conductor i guia
– Taxes aèries
– Assegurança de viatge.
El programa NO inclou:
– Maleters
– Begudes en els menjars
– Res no indicat en l’apartat anterior

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: