SUDÀFRICA

Del 15 al 25 de maig de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   11 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   15 de maig  de 2020                                                       rdm

15 de maig. BARCELONA – CAPE TOWN
Trasllat a l’aeroport. Presentació a la Terminal 1. Tràmits de facturació i sortida en vol regular direcció a Ciutat del Cap. Nit a bord.

16 de maig. CAPE TOWN
Arribada a Ciutat del Cap. Recepció i trasllat a l’hotel Commodore amb guia de parla castellana. Temps lliure per a descobrir els voltants i el waterfront. Sopar al restaurant de l’Hotel Commodore.
Allotjament.

17 de maig. CAPE TOWN – PENÍNSULA DEL CAP
Desdejuni a l’hotel. Al matí realitzarem el tour al complet per la Península del Cap, reserva natural que disposa d’una extensa zona costanera. La ruta passa per un magnífic paisatge litoral, ple de platges i estanys marins protegits dels aiguamolls. Dinar en el restaurant local Seaforth. A la tarda, sobre les 16:00h, tornarem a l’hotel. La resta del dia el tindrem lliure per a poder descansar, gaudir de les instal·lacions que ens ofereix l’hotel o passejar pels voltants i descobrir petits racons amb encant. Sopar en el Balducci, restaurant situat aprop de la zona de waterfront.
Allotjament a l’Hotel Commodore.

18 de maig. CAPE TOWN
Desdejuni a l’hotel. Durant el dia d’avui visitarem Ciutat del Cap, la més antiga d”Àfrica del Sud, amb més de 350 anys d’història i una de les més belles del món. A tan sols 40km de distància de la punta extrema del continent africà està
dominada per la famosa Table Mountain.Dinar al The Company Gardens Restaurant. A la tarda tornarem a l’hotel i disposarem de la resta del dia lliure fins a l’hora del sopar al restaurant Bahia, situat aprop de la zona de waterfront.
Allotjament a l’Hotel Commodore.

19 de maig. CAPE TOWN – REGIÓ VINÍCOLA
Desdejuni a l’hotel. Sortida a les 08:30h cap a la més antiga regió vinícola de l’Àfrica per visitar les Vinyes del Cap. Dinar en el restaurant d’ Haute Cabriere. Retorn a l’hotel sobre les 17:00h. Resta del dia lliure. El sopar d’avui serà en el restaurant Gold. Allotjament a l’Hotel Commodore.

20 de maig. KAPAMA PRIVATE GAME RESERVE (KRUGER)
Desdejuni a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Ciutat del Cap. Vol regular i directe a Hoedspruit (Kruger) Arribada a l’aeroport i trasllat al lodge en vehicles 4×4 descapotables. Dinar en el mateix restaurant de l’hotel. A la tarda degustarem un te i aperitius al lodge.A les 16:30h sortida per a gaudir d’una tarda intensa amb el Safari que ens espera, on recorrerem el parc Kruguer, Parc Nacional on habita la fauna més variada de tots els parcs africans: lleons, guepards, elefants, búfals, rinoceronts, girafes, hipopòtams i tota classe d’antílops. Podrem veure’ls en directe, en el seu hàbitat natural i en llibertat. Gaudirem d’una agradable i espectacular posta de sol acompanyats d’uns refrescos i refrigeris, abans de tornar al lodge per sopar. Allotjament al campament.

21 de maig. KAPAMA PRIVATE GAME RESERVE (KRUGER)
Avui matinarem. A les 05:30h ens reunirem al lodge per prendre cafès i pastes. A les 06:00h sortida per a realitzar el Safari fotogràfic i poder contemplar l’alba. A les 08:45h tornarem al campament per a esmorzar i carregar energia per a la resta del dia. A mig matí farem una visita guiada amb el nostre guardaboscos i tindrem la opció de realitzar diferents activitats opcionals, tant d’aventura com de relax. Dinar. Prendrem te i aperitius a la tarda al lodge. Posteriorment farem un altre Safari, aquesta vegada per a gaudir del capvespre i una meravellosa posta de sol. . Retorn al campament. Sopar i allotjament.

22 de maig. HAZYVIEW (KRUGER)
Pels que encara tinguin més ganes de veure animals, a primera hora, farem un Safari per a tornar a gaudir de l’alba en aquest meravellós Parc Nacional Kruguer. A les 08:45h tornarem al campament per a esmorzar. A continuació sortida cap a Kapama Southern Camp. Arribada a l’Hotel Hippo Hollow. Tarda lliure per veure un tipus diferent de parc i d’animals.
Sopar i allotjament a l’Hotel.

23 de maig. JOHANNESBURG
Desdejuni a l’hotel. A l’hora especificada pel guia, trasllat a l’aeroport de Nelspruit. Prendrem el vol regional de Nelspruit a Johannesburg. Una vegada arribem a la destinació, trasllat fins a l’Hotel DaVinci. A la tarda visitaremlaciutatienespecialSoweto. Sopariallotjamental’hotel.

24 de maig. JOHANNESBURG – BARCELONA
Desdejuni a l’hotel. Trasllat a l’Aeroport de Johannesburg amb destinació Barcelona. Nit a bord.

25 de maig. BARCELONA
Arribada a Barcelona. Trasllat a casa. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:    3.500€
– Taxes: 495€
– Suplement hab. Ind. 725€
SERVEIS INCLOSOS:
– Vols amb facturació d’una maleta.
– 2 vols domèstics
– Hotels indicats de 4 * en ciutats.
– 3 nits en lodge de luxe en el safari
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
– Autocar privat per al nostre grup.
– Guies locals de parla espanyola.
– Entrades dels monuments que es visiten. – Assegurança de viatge i anul·lació.

SERVEIS NO INCLOSOS:
– Maleters.- Begudes.
– Propines per al guia i xofer. Cal preveure 40€ per persona a repartir.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: