SRI LANKA

Del 8 al 19 d'agost de 2017

Sri Lanka és un Estat asiàtic de tradició mil·lenària famós per ser un puntal de saviesa a l’antiguitat i per ser avui un dels països més densament poblats. Abans del 1972 era conegut amb el nom de Ceilan, és un   situat al sud-est de l’Índia a l’Àsia. 
El Viatge:  Avió + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  12 dies
Dates:  Del 12 al 23 d’agost de 2017                                   VC

DIA 08 AGOST: IGUALADA – BARCELONA – DOHA
Sortida de la nostre ciutat fins a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament en el vol de la Qatar QR 146 de les 17:45h amb destinació a Doha. Arribada a les 00:55h i connexió per agafar el vol  QR 664 en destinació a Colombo a les 02:15h. Nit a bord.

DIA 09 AGOST: COLOMBO – HABARANA
Arribada a l’aeroport internacional de Colombo a les 09:35h. Recepció pels nostres representants i trasllat a l’hotel.En ruta parada a Kurunagala, per un breu relax, cafè, te. Continuació per carretera a Habarana, situada al centre nord de l’illa. Travessarem boscos de cocoters abans d’arribar a una regió
semi muntanyosa esquitxada de petits llacs artificials, que envolten enormes roques de formes curioses.

El temple cova de Dambulla és Patrimoni de la Humanitat declarat per la UNESCO, és una enorme roca d’uns 153 metres d’alçada i compta amb una milla al seu voltant. Aquí es troba la roca del temple que data del segle I aC. Les coves de Dambulla van protegir al Rei Walagama durant els seus 14 anys d’exili de Anuradhapura. Quan va recuperar el tron, va construir el mes magnífic temple de l’illa .. A la primera cova trobem una imatge de Buda Jacent de 14 metres tallada a la roca. També es troben imatges associades amb el budisme per tot arreu. Els frescos a la paret i en els sostre són el més antics que van ser restaurats en l’època de Kandy. A la segona cova, la millor i la més gran de tot, hi ha 150 estàtues de Buda de mida natural combinades amb diferents estàtues de déus i reis.El sostre és també recobert amb frescos, que assenyalen grans esdeveniments en la vida de Buda i fites en la història de vida del poble singalès.

Arribada a l’hotel, situat a la vora d’un llac, enmig de la bellesa natural on es localitza l’hotel resort. Sopar i allotjament a l’hotel Village By CINNAMON.

DIA 10 AGOST: HABARANA – ALDEA RURAL – SAFARI PARC MINNERIYA – HABARANA
Esmorzar a l’hotel. La visita al poble rural, ens permetrà conèixer la realitat social i el contacte amb la gent local, l’intercanvi d’experiències serà un dels eixos que guiaran el viatge: l’ impressionant fauna, ocells, aus tropicals, papallones… Al costat del somriure de la gent del poble rural en la seva rutina diària, la pesca, o renten la roba a la vora del llac són un espectacle especial.
Seguirem a traves d’un petit riu i ens aventurarem en catamarà per arribar a la -chena- anomenat al cultiu realitzat a la jungla.Seguirem per gaudir de la senzilla hospitalitat del pagès que ens portarà a conèixer els seus cultius, hortalisses o arròs .. depenent de l’època de l’any.
La jornada contínua en carro de bous, i seguirem per un camí on podrem veure ocells, micos, alguna iguana de terra o aigua, fins a un elefant. Només cal relaxar-se i gaudir dels paisatges únics, els seus alts arbres canopis i colors blaus de cel, que penetren entre els arbres de la densa jungla. Esquirols gegants i voladors o grups de periquitos de coll rosa volant sobre els nostres caps poden sorprendre en el nostre camí, mentre el carro travessa el camí amb la melodia de les seves rodes sobre les fulles del camí i el so de la campana penjant dels bous. Una veritable aventura rural de somni !!!.
Safari Parc Nacional Mineriya en jeep 4×4.
A la tarda realitzarem un safari recorrent l’hàbitat natural del Santuari de Minneriya, on es podran contemplar ramats de més de 300 elefants, segons les èpoques de l’any cérvols, aus tropicals,, óssos, guineus finalitzant amb el capvespre a la jungla.
Finalitzat el safari podrem gaudir d’un típic Massatge Ayurvedic, medicina mil•lenària a base de plantes i olis medicinals.  Allotjament i sopar Hotel Village By CINNAMON

DIA 11 AGOST: HABARANA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – HABARANA
Després d’esmorzar ens dirigirem a Sigiriya on escalarem la seva espectacular fortalesa.
Sigiriya – Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Establerta al segle V com Palau i Fortalesa és potser una de les més fantàstiques i singulars meravelles de l’illa. És també coneguda com la roca del Lleó a causa de l’enorme lleó que s’aixecava a l’entrada del palau al cim de la roca de 121 metres. També al cim es trobaran els fonaments del Palau Reial, el tanc per al proveïment d’aigua, antics edificis, i casetes de vigilància. En una de les escales es troba una de les úniques obres de Sinhala que ha sobreviscut; un fresc amb 21 donzelles de mida natural on es pot apreciar una delicadesa i una naturalitat en els seus colors. Tampoc es pot perdre el jardí de l’aigua, la font del jardí, les seves meravelloses coves, i la glorieta que estan en els seus voltants.
Passeig en Elefants podrem gaudir d’un passeig al voltant de belles vistes de la naturalesa tropical.
A continuació anirem a Polonnaruwa Un altre patrimoni de la humanitat declarat per la Unesco- va ser la capital de Sri Lanka des del segle XI-XIII, un dels llocs més interessants de Sri Lanka, conté esplèndides i espectaculars estàtues, palaus i monestirs que fan que els turistes quedin fascinats. Lankatilake, Tivanka i Thuparama contenen les més belles i més grans imatges. Tivanka té el millor exemple dels frescos de l’època Polonnaruwa. Rankoth Vehera Kirivehera posseeix stupas molt grans i ben conservades, i Gal Vihare – que posseeix quatre estàtues de Buda, dues assegut meditant, una de peu i la ultima jacent i l’estàtua Parakrama Bahu. També trobem el Vadatage una creació única dels artistes de Sri Lanka. Un cop finalitzada la visita ens dirigim cap a l’hotel.
Allotjament i sopar Hotel Village by CINNAMON.

DIA 12 AGOST: HABARANA – MATALE – JARDINS D’ESPECIES – KANDY
Esmorzar i sortida cap a Kandy. De camí visitarem El Jardí de les espècies en Matale on coneixerem arbres, plantes i espècies i el seu ús a la cuina. També podrem gaudir d’un mini massatge.
Arribada a Kandy, Patrimoni de la humanitat la ciutat més bella del país, ultima capital dels reis singalesos a la tarda visita al Temple de la Dent de Buda, relíquia sagrada del budisme en el món sencer. El Sagrat Temple Del Dent De Buda – Al s. IV dc la dent de Buda va ser portat a Sri Lanka al cabell d’una princesa d’Orissa. Avui en dia està considerada la possessió més preuada del país.
Per acabar mostra dels balls típics de Kandy i de la resta de l’illa. Allotjament i sopar a l’hotel CHAAYA CITADEL.

DIA 13 AGOST: KANDY- PERADENIYA – PINAWELLA ORFANATO ELEFANTS
Esmorzar i sortida cap al Jardí Botànic Reial de Peradeniya
De camí visitarem el Jardí botànic de Peradeniya, amb una extensió unes 60.00 hectàrees, va començar sobre el 1374 sent el jardí d’esbarjo del rei de Gampola i Kandy. Hi ha més de 5000 tipus d’arbres, gran varietat d’espècies de plantes incloses autòctones, indígenes, exòtiques o noves espècies. El que és de destacar en aquest jardí és la gran col•lecció d’Orquídies que posseeix.
Al Jardí podem trobar 5 avingudes amb palmeres que embelleixen els jardins, la primera i més alta Palm Avenue va ser plantanda en 1905 amb llavors portades de les illes Seychelles. En aquest jardí a més han rodat diverses pel•lícules com Tarzán, El llibre de la Selva o Indiana Jones.
Seguirem camí a Pinawella 45 minuts aprox fins arribar al Orfenat d’Elefants organisme governamental dirigit per la cura dels elefants trobats a la jungla, o nascuts en captivitat en el propi orfenat, podreu gaudir de moments inoblidables amb aquests animals tan dosils e inteleligens. Retorn i sopar a l’Hotel CHAAYA CITADEL.

DIA 14 AGOST: KANDY – RAMBODA – NUWARA ELIYA
Sortida amb destinació a Nuwara Eliya a través de les muntanyes, per l’anomenada ruta del te, durant la qual arribarem a 1885 mts. d’altura sobre el nivell del mar. Belles vistes de les cobertes muntanyes del té fresc .Podrem contemplar les espectaculars vistes de l’embassament de Kotmale i els prats vers de les plantacions de te que circumden les fàbriques. En ruta tindrem una vista de les cascades de Ramboda.
Visitarem una fàbrica de te per conèixer el procés de selecció i elaboració, també podrem degustar-lo.
Així com observar en ruta com les dones tàmils recullen el te., Arribada a Nuwara Eliya i visita de la ciutat coneguda com la petita Anglaterra de Sri Lanka. Se suposa que és un dels llocs més freds de l’illa, però en realitat és com un dia de primavera anglès encara refresca bastant a la nit. En aquesta petita ciutat es pot respirar la influència britànica amb les seves cases rurals o mansions a l’estil de la Reina Anna. Allotjament i sopar HOTEL ARALIA GREEN HILLS

DIA 15 AGOST: NUWARA ELIYA (la ruta del te) – ELLA – SAFARI P.N. YALA
Sortida cap al sud en direcció Ella, on realitzarem una parada de descans per refrescar-nos i gaudir de les vistes al parador.  Seguirem al parc nacional de Yala on realitzarem un safari en jeep 4×4, descobrint l’hàbitat d’una variada gamma d’animals lliures. El parc compta amb 242.811 hectàrees incloent la del Strict Natural Reserve (Bloc II). El bloc nº I és el més conegut (14,101 hectàrees) i va ser establert en 1938.  Yala és famós per les seves grans ramats i la seva gran quantitat d’elefants, lleopards, cérvols tacats, Sambhur, cocodrils, mangostes, búfals i molts animals.  Més de 130 espècies d’ocells han estat registrats entre ells els residents i els que només estan de pas a la temporada d’hivern.
A la nit gaudirem en exclusiva d’una espectacular barbacoa a l’hotel, únic situat dins del P.Nacional.
Allotjament en hotel Rosen Mandara.

DIA 16 AGOST: YALA – WELLIGAMA- FORTALESA DE GALLE – BENTOTA
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a les platges del sur.a (220 km / 2 ½ hrs amb cotxe) durant aquest recorregut podrem veure en Welligana a les típics pescadors és les estaques de fusta (sempre que les condicions climàtiques ho permetin)
A Galle Patrimoni de la humanitat, trobem el més antic i important port del país, abans que es traslladés a Colombo. Galle va ser pres pels portuguesos en 1587 DC, per Holandesos en 1640 DC i finalment per Britànics en 1796 DC La majoria dels edificis existents daten del període holandès.
La Fortalesa De Galle – La principal ciutat de la costa sud és Galle, és l’antiga fortalesa portuguesa i holandesa en la qual es troba el centre de la ciutat. Avui en els 36.4217 acres de la fortalesa de Galle no trobarem evidències dels seus fundadors portuguesos ja que els holandesos van incorporar a la fortalesa portuguesa una gran muralla a la part nord en 1663. Un segon mur més alt va ser construït a l’interior de la mateixa. Entre les dues muralles un passadís cobert connecta el bastió central amb dos des del qual hi ha unes magnífiques vistes del mar. Els holandesos també van instal•lar un sofisticat sistema de desguàs complet amb maons revestits i clavegueres subterrànies que eren banyades tres vegades al dia per les marees.
Un cop finalitzada les visites sortirem cap a la zona de platja. Allotjament i sopar a l’Hotel a Cinnamon By Deluxe.

DIA 17 AGOST: BENTOTA
Esmorzar i dia lliure per banyar-nos tranquil.lament i gaudir de les instal.lacions i entorn del hotel. Dinar . Al vespre ens retrobarem per sopar.

DIA 18 AGOST: BENTOTA – COLOMBO – AEROPORT
Esmorzar i Seguirem cap a la localitat de Balapitiya on realitzarem excursió amb barca pel riu que ofereix una visió panoràmica de desena d’illots, deus i en el qual es pot gaudir de l’emocionant contacte amb la fauna silvestre. Aquest Aiguamoll és conegut com el segon més gran de l’illa i compta amb uns 23 Illots.
Al llarg del recorregut passarem per importants llocs, admirarem preciós temple budista que tenen més de 200 anys d’antiguitat, observarem la forma típica de conrear canyella i com fan les cordes amb fibra de coco.
Dinar. Sortida cap a Colombo on realitzarem un city tour per la ciutat principalment pel barri de Petha. ET, la visita inclou les seves principals botigues, el barri residencial de Cinnamon Garden, l’antiga fortalesa, el Basar de Petha la famosa mesquita de Dawatagaha i l’antic hospital de les dues torres en Cinnamon Garden, També visitarem BMICH (the Bandaranaike Memorial International Conference hall) i finalment la rèplica de Avukana Budha i la plaça de la Independència.
Seguirem a la localitat de Katunayake. A l’hora pertinent, sortida cap al aeroport per agafar el vol QR 669 en destinació Doha a les 03:25h.

DIA 19 AGOST: DOHA – BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Doha a les 05:45h i connexió amb el vol Qr 145 amb sortida a les 07:50h en destinació Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat a les 13:25h. Trasllat a la nostre ciutat, on donarem per acabat aquest viatge.

Preu per persona en Habitació doble:      3.560 €           Sup. Habitació Individual:  580€

 

EL PREU INCLOU:
Trasllat Igualada – Aeroport BCN – Igualada
Allotjament en hotels 4 **** esmentats en l’itinerari.
Vols internacionals. Taxes Aeroport.
Règim: Pensió Completa
Transport en Mini Bus amb aire condicionat.
Guia de parla castellana durant tot el recorregut.
Acompanyant de l’agencia durant tot el viatge.
Visat d’entrada a Sri Lanka + Propines
Assegurança d’assistència i cancel•lació de viatge.
Entrades a:
Kandy Temple de la Relíquia de la Dent Buda.
Peradeniya Jardí Botànic.
-Orfanato D’Elefantes Pinawella
Temple de Dambulla.
Fortalesa Sigiriya.
Arquelologia i Museu Polonnaruwa
2 Safaris jeep Parc Nacional d’Minneriya.y Parc Nacional Yala
Madu Ganga Safari Excursió pel riu
Colombo City i tour.

 

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: