SRI LANKA

Del 8 al 17 d'agost de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   10 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   8 d’agost  de 2020                                                       rdm

08 d’agost. IGUALADA – BARCELONA – COLOMBO
Trasllat a l’aeroport de Barcelona . Tràmits de facturació i embarcament amb Turkish Airlines destí Colombo (via Istanbul). Nit a bord .

09 d’agost. COLOMBO – BENTOTA
Arribada a Sri Lanka, tràmits de duana, recollida d’equipatges i assistència del nostre guia local de parla hispana. Sortirem cap a Bentota (110 kms), molt coneguda per la seva bonica platja vorejada de palmeres de coco i paisatges romàntics. És un lloc ideal per relaxar-se després d’un llarg viatge. Sopar i allotjament a l’hotel Centara Ceysands Resort & Spa, 4 * Bentota o similar.

10 d’agost. BENTOTA – GALLE – YALA
Després de l’esmorzar ens dirigirem a YALA (180 kms) i de camí, visitarem Galle i la seva Fortalesa, principal ciutat de la costa sud on destaca l’antiga fortalesa portuguesa i holandesa que es troba al centre de la ciutat. Després de la visita de la fortalesa, continuarem cap a Yala per realitzar el safari a Yala (Ruhuna) National Park, famós per la gran quantitat d’elefants, lleopards, cèrvols, Sambhur, cocodrils, mangostes, búfals i molts altres animals. S’han registrat més de 130 espècies d’ocells. Dinar al Restaurant Local. Sopar i allotjament a l’hotel Jetwing Yala 5 * o similar.

11 d’agost. YALA – NUWARA ELIYA – RAMBODA – KANDY
Esmorzar i sortida cap a Kandy (280 kms). De camí visitarem Nuwara Eliya, coneguda com la petita Anglaterra de Sri Lanka. Es troba en un escenari preciós de muntanyes, valls, cascades i plantacions de te. Es suposa que és un dels llocs més freds de l’illa, però en realitat és com un dia de primavera anglès, encara que refresca bastant a la nit. Continuació cap a Ramboda, on visitarem les cascades. Dinar en un restaurant local. Sopar i allotjament a l’hotel Amaya Hills 4 * a Kandy o similar.

12 d’agost. KANDY – PERADENIYA – PINNAWELA – KANDY
Esmorzar i sortida cap al Centre d’Elefants de Pinnawela. De camí visitarem el Jardí Botànic de Peradeniya (49 kms), on trobarem més de 5.000 tipus d’arbres, gran varietat d’espècies de plantes, destacant la gran col·lecció d’orquídies que posseeix. Després continuarem camí cap al centre d’elefants de Pinnawela. Dinar en un restaurant local. Retorn a Kandy, coneguda com a capital de les muntanyes, on realitzarem una visita de la ciutat, plena de temples, monestirs i santuaris budistes, i del Temple Sagrat de la dent de Buda, considerada la possessió més preuada de Sri Lanka. Sopar i allotjament a l’hotel Amaya Hills 4 * a Kandy o similar.

13 d’agost. KANDY – MATALE – AUKANA – DAMBULLA
Esmorzar i sortida cap a Dambulla, visitant de camí el Jardí de les Espècies de Matale (80 kms), on es realitzarà un tour explicatiu. Continuació i visita del Dambulla Cave Temple, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, enorme roca d’uns 153 m. d’alçada. Les coves van protegir al Rei Walagama durant els seus 14 anys d’exili d’ Anuradhapura. Quan va recuperar el tron, va construir el més magnífic temple que es troba a l’Illa. Dinar al restaurant local i visita d’ Aukana, estàtua de Buda que data del segle V de 14 m. d’alçada. Continuació cap a Dambulla. Sopar i allotjament a l’hotel Amaya Lake, 4 * Dambulla o similar.

14 d’agost. DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA
Esmorzar i sortida cap a Sigiriya (24 kms), declarada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Establerta al segle V com Palau i Fortalesa, és potser una de les més fantàstiques i singulars meravelles de l’illa. És també coneguda com la roca del Lleó, a causa de l’enorme lleó que s’aixecava a l’entrada del palau que es troba al cim de la roca de 121 metres. També en el cim es troben els fonaments del palau reial. Dinar en restaurant local. Continuació cap a Polonnaruwa. (68 km), un altre patrimoni de la humanitat declarat per la UNESCO que va ser capital de Sri Lanka des del segle XI al XIII i és un dels llocs més interessants de Sri Lanka. Conté esplèndides i espectaculars estàtues, palaus i monestirs. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

15 d’agost. DAMBULLA – COLOMBO
Esmorzar i sortida cap a Colombo (180 kms). Dinar en un restaurant local. A la tarda començarem el city tour per la ciutat, que inclou les principals botigues, el barri residencial de Cinnamon Garden, l’antiga fortalesa, el Basar de Petha, la famosa mesquita de Dawatagaha i l’antic hospital de les dues torres al Cinnamon Garden. També visitarem BMICH (the Bandaranaike Memorial International Conference hall) i finalment la rèplica d’Avukana Budha i la plaça de la Independència. Sopar i allotjament a l’hotel Jetwing Colombo Seven 5 * (DeLuxe rooms).

16 d’agost. COLOMBO – BARCELONA
Esmorzar. Deixarem les habitacions abans de les 10:00 i aprofitarem el dia per les últimes visites i compres. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l’aeroport internacional de Colombo (17 kms. / 20 min.) per sortir en vol de la companyia Turkish amb destinació Barcelona (via Istanbul). Nit a bord, càtering inclòs.

17 d’agost. BARCELONA – IGUALADA
Arribada a l’aeroport de Barcelona. Recollida dels respectius equipatges. Trasllat a casa i FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:      1.995€
– Taxes:495 €
– Suplement hab. Ind.:475 €
SERVEIS INCLOSOS:
– Vols amb facturació d’una maleta.
– Hotels indicats de 4* Sup.
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
– Autocar privat pel nostre grup.
– Guies locals de parla castellana.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Assegurança de viatge i anul·lació.SERVEIS NO INCLOSOS:
– Maleters.
– Begudes.
– Propines pel guia i xofer. Cal preveure 20€ a repartir.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: