SALAMANCA i LA ALBERCA

Del 25 al 29 d'octubre de 2021

Circuit en Autocar durant tot el viatge + Guia acompanyant en tot el circuit
  + Hotel 3 * a periferia de Salamanca + Pensió completa en hotels i restaurants Vi i aigua en dinars i sopars  +  Assegurança de viatge i de cancel·lació

520 €

1r. dia.- IGUALADA – SORIA – SALAMANCA
Sortida de Igualada a hora indicada en direcció Saragossa. Arribada a Sòria. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda continuació de el viatge en direcció a Logronyo, Burgos i arribada a Salamanca. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

2n dia.- SALAMANCA – TORO – SALAMANCA
PENSIÓ COMPLETA A L’HOTEL. ESMORZAR i matí dedicat a conèixer la ciutat. Acompanyats d’un guia local visita peatonal pel centre d’aquesta ciutat renaixentista i universitària amb un extens patrimoni que inclou catedrals, palaus, convents i esglésies, entre típics carrers que desemboquen a la cèlebre Plaça Major, que es una de les places més belles d’Espanya i del món i un dels monuments barrocs capitals de l’arquitectura peninsular. L’Edifici històric de la Universitat, la més antiga d’Espanya, també mereix una visita, de la seva façana és tradició entre els turistes buscar la figura de la granota.
Salamanca, també està considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i entre altres podrem admirar la catedral vella de el segle XII i la catedral nova de segle XV; la Clerecía, seu de la Universitat Pontifícia i la distingida Casa de les Petxines.
A hora indicada anirem a l’hotel per DINAR, i a la tarda sortirem cap a Toro, farem un recorregut peatonal per la localitat, declarada Conjunt Històric Artístic. La seva ubicació estratègica va propiciar que fos lloc de conflicte entre cristians i musulmans, tall de reis i capital de província al segle XIX. La vila està estructurada en forma de ventall i en el seu centre es troba la col·legiata de Santa Maria la Major, de al segle XII. Compta també amb les restes d’una muralla de l’any 910; Entre els edificis civils cal citar la portada del palau de les lleis, l’Ajuntament i el palau dels comtes de Requena. Seguidament visitarem el Museu del Formatge Chillón i realitzarem una degustació de formatges i productes típics de la regió (7 tipus de formatge, xoriço, llonganissa, llom de gla, vi Chillón Reserva DO Toro). Retornarem al nostre hotel per, SOPAR I ALLOTJAMENT.

3r. dia – SALAMANCA – GUIJUELO – ALBA DE TORMES – SALAMANCA
PENSIÓ COMPLETA A L’HOTEL. ESMORZAR i sortida cap a Guijuelo. Visitarem el Museu xarcuter, un espai per conèixer com es transformen les pastures i les glans de les deveses ibèriques en un dels aliments més apreciats des de fa molt de temps. Guijuelo destaca per ser la capçalera amb major producció de pernils i embotits ibèrics de el món. Els productes del porc ibèric de gla provenen d’una raça rústica i depenen d’un sistema agro-ramader extensiu i forestal, i s’elaboren en gran mesura d’una manera artesanal. És una indústria que barreja aspectes antics i moderns, el que la fa molt atractiva i didàctica. A continuació recorregut a peu per la localitat. Continuació cap a Alba de Tormes, on farem visita a peu, i guiada a el Museu Carmelità on destaquen les sales de pintura, escultura, orfebreria, la zona de camarines del segle XVII (on es troba el sepulcre de la Santa i les relíquies del seu braç i cor) i la cel·la de la seva mort. Retorn a l’hotel i DINAR. Tarda lliure a Salamanca per continuar descobrint aquesta impressionant ciutat, podem fer una passejada pel Pont Romà i entrar a l’Hort de Calixto i Melibea, un jardí d’estil musulmà.
La ciutat compta amb nombrosos convents d’un gran valor patrimonial, entre ells destaquen el Convent de Sant Esteve, on es poden visitar els seus claustres i el mirador sobre la façana, i de les Dueñas. En aquest últim et recomanem provar els dolços que elaboren les monges i assaborir tranquils al claustre, mentre es contemplen les vistes de la catedral. A hora indicada ens dirigirem a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

4t dia.- SALAMANCA – CANDELARIO – MOGARRAZ – L’ALBERCA – SALAMANCA
ESMORZAR i sortida cap a Candelario i Mogarraz dos bells pobles catalogats com “pobles amb encant”. En tots dos farem un recorregut de vianants. Continuació cap a l’Alberca. DINAR EN RESTAURANT. Estan A la tarda farem un recorregut de vianants per aquesta localitat que és sens dubte la reina de la comarca, la més visitada. El 1940 va ser el primer poble a rebre la declaració de Conjunt Històric-Artístic. El Safareig és la unió, al llarg dels segles, de les cultures cristiana, islàmica i judaica. Destaquen les seves cases, gairebé intactes, de el segle XVIII i XIX, així com la seva Església parroquial de segle XVIII i una preciosa Plaça Major amb les seves façanes recorregudes per dos sèries de balcons, amb la llum de la calç, amb els seus porxos i fileres de columnes granítiques i amb el creuer presidint-la. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

5è dia .- SALAMANCA – SARAGOSSA – IGUALADA
ESMORZAR i sortida en direcció Saragossa i DINAR DE COMIAT EN RESTAURANT EN RUTA. Continuació cap a, Lleida i arribada a IGUALADA

PREU PER PERSONA: 520 €
Suplement habitació individual: 95€
VISITES INCLOSES:
SALAMANCA, visita amb guia oficial
TORO, visita al Museu del Formatge Chillón amb degustació
GUIJUELO, visita a el Museu xarcuter i recorregut de vianants
ALBA DE TORMES, visita a el Museu Carmelità
CANDELARIO, recorregut peatonal amb el guia
MOGARRAZ, recorregut peatonal amb el guia
L’ALBERCA, recorregut peatonal amb el guia

 

EL PREU INCLOU:
Autocar durant tot el viatge
Guia acompanyant en tot el circuit
Hotel 3 * – PERIFÈRIA DE SALAMANCA
PC en hotels i restaurants
Vi i aigua en dinars i sopars
Assegurança de viatge i de cancel·lació

EL PREU NO INCLOU
PROPINES, maleters, etc.
RES que no hagi estat especificat a l’itinerari

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: