RÚSSIA «Moscou i Sant Petersburg»

Del 28 d'agost al 4 de setembre de 2021

El Preu Inclou:  Trasllats a l'Aeroport  +  Avió + Guia acompanyant  +  hotels 4 * +  Pensió completa  +  Tren d'alta velocitat entre Moscou i Sant Petersburg . Totes les Visites i entrades: Moscou: panoràmica, metro, Galeria Tetriakov, catedral de l'Crist Salvador amb ascens a mirador, Museu de l'Armeria i Kremlin amb entrada a una catedral. Sant Petersburg: Passeig en vaixell pels canals, visita panoràmica, Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, palau de el Príncep Yussupov, Museu Hermitage, catedral de Sant Isaak, jardins de Peterhof amb hidrofoil i palau de Catalina de Pushkin. Sopar al restaurant Russian Empire de fi de viate  +  Les propines  +  Assegurança d'assistència

2.295 €

DIA 28.08    IGUALADA – BARCELONA – MOSCOU
Sortida dE LA NOSTRA CIUTAT Cap a l’aeroport de Barcelona. Trobada amb el guia acompanyant i sortida en vol de línia regular de Lufthansa amb destinació MOSCOU, vol via Frankfurt. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar freda tipus lunch-box i allotjament.

DIA 29.08    MOSCOU (Ciutat – Metro – Galeria Tetriakov)
Esmorzar. Al matí, visita panoràmica de la ciutat recorrent els seus principals avingudes, edificis històrics i monuments realitzant breus parades per fer fotos. Moscou és el centre polític, administratiu, cultural, comercial, industrial i científic més gran i important de la Federació Russa. També és la ciutat més gran de país per la seva extensió territorial i per la seva població atès que ocupa una superfície de prop de 1.000 km2 i té més de 11 milions d’habitants. Durant la visita es passarà per l’anell dels Jardins, la Plaça Teatral, la Plaça Roja, al moll de l’Kremlin, el carrer Mokhovaya, la catedral de l’Crist Salvador, el carrer Tver, l’anell dels Bulevards, la universitat estatal de Moscou , el riu Moskva … a continuació, es realitzarà la visita a la catedral de l’Crist Salvador, la principal de Moscou i la catedral ortodoxa més alta de l’món. Entrada per gaudir del seu interior i per accedir a l’mirador des d’on s’obtindrà una magnífica vista de centre de la ciutat. Posteriorment, es visitarà el metro de Moscou, recorrent les estacions més representatives i sortint en cada estació per fer fotos i veure la decoració de cada sala. Durant la guerra pàtria, el metro de Moscou va ser, a més d’un mitjà de transport, un refugi contra els atacs aeris enemics. Avui en dia, transporta diàriament més de 4 milions de passatgers i és el més utilitzat de l’món amb un trànsit anual de 3,2 bilions. Compta amb 12 línies, 182 estacions i una extensió de 300 km. L’interval entre els trens és el més curt de l’món: de 45 segons fins a un màxim de 5-6 minuts. La decoració temàtica de les estacions és un reflex de la història de país, les proeses dels militars i el treball heroic de el poble soviètic. Durant la visita es podran veure diverses vidrieres, mosaics i escultures. En la decoració de les estacions es van emprar diferents materials com ara marbre, granit, pedres semiprecioses, ceràmica, acer, motllures de guix, bronze, alumini … Dinar.La tarda es destinarà a realitzar la visita de la Galeria Tetriakov, un dels museus més prestigiosos de país en el qual es troba una selecció de pintura considerada la millor de el món en art rus i que representa la cultura russa de tot el mil·lenni. La visita es centra en la pintura, a través de la qual es reviurà la història de l’Imperi Rus des de la iconografia de segle XII fins a les noves tendències de la pintura russa, passant per retrats dels tsars i nobles de cada època, paisatges locals i internacionals, moments històrics i l’art modern dels pintors més rellevants. Sopar. Allotjament.

DIA 30.08    MOSCOU (Museu de la Armeria – Kremlin)
Esmorzar i visita a el Museu de l’Armeria, el museu més antic de país fundat pel Tsar Pere I l’any 1720 a base dels dipòsits d’armes, arnesos, armadures i joies que existien des de l’Edat Mitjana. El nom de l’museu prové de l’antiga utilitat de l’edifici, ja que havia albergat una fàbrica d’armes i en l’actualitat és un museu dels tresors dels prínceps russos, exhibint obres de gran valor històric i artístic (objectes decoratius regalats per ambaixadors estrangers , col·lecció d’armes, teles brodades amb perles i pedres precioses, carrosses imperials, vestimentes dels tsars, corones, joies i objectes d’or, plata, ivori, pedres precioses, porcellana …). És el testimoni de diverses generacions d’artistes russos i estrangers. Continuació amb la visita a la muralla de l’Kremlin, el centre històric-arquitectònic més antic de la ciutat. Allà es troben diversos edificis que reflecteixen sis segles de la història de país, cada un dels quals va deixar el seu segell en la imatge arquitectònica de l’Kremlin, entre ells destaquen: la plaça de les Catedrals, el palau de l’Patriarca, el campanar d’Ivan el gran, l’antic Arsenal, la Campana Tsarina, el Canó de el Tsar, l’antiga escola militar que avui alberga la seu de govern, el palau de congressos i la càmera de les facetes, que és l’edifici civil més antic de Moscou. Es realitzarà un passeig per l’interior de l’recinte fins a la plaça de les Catedrals en la qual visitarem una d’elles. Dinar. Temps lliure a la Plaça Roja per poder apropar-se als antics magatzems GUM, fer fotos a el Museu d’Història, a la Catedral de Sant Basili, veure el punt quilomètric zero o visitar el Mausoleu de Lenin (entrada gratuïta). Sopar i allotjament.

DIA 31.08    MOSCOU – SANT PETERSBURG
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’estació de ferrocarril per sortir al tren d’alta velocitat Sapsan cap SANT PETERSBURG, ciutat coneguda com la «Venècia de el Nord» per la quantitat de canals i ponts que en ella proliferen. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar. A la tarda es realitzarà un passeig en vaixell pels canals de Sant Petersburg. Sopar i allotjament.

DIA 1.09    SANT PETERSBURG (Visita de ciutat)
Esmorzar. Visita a la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, construcció consolidada com el nucli històric de la ciutat i primera edificació que va manar construir Pere el Gran sobre una petita illa pantanosa de delta de l’Neva. La fortalesa, inicialment anomenada Sant Petersburg va donar nom a la ciutat que va ser projectada per defensar la sortida a l’Bàltic dels atacs de les tropes sueques. Avui dia es considera la fortificació militar de segle XVIII millor conservada d’Europa. A la fortalesa es visitarà la catedral de Sant Pere i Sant Pau, la més antiga de la ciutat i lloc en què es troben les tombes dels monarques de la dinastia dels Romanov. Al 1998 van ser enterrats aquí Nicolau II i la seva família, tots afusellats a Iekaterinburg al juliol de l’1918. A continuació es realitzarà la visita panoràmica de la ciutat. Fundada el 1703 pel tsar Pere I, la ciutat va ser dissenyada pels més prestigiosos arquitectes europeus donant com a resultat un centre històric que és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que combina canals, jardins i carrers de palaus de diferents estils sobre un pla ordenat que meravella als visitants. Recorregut per les avingudes i construccions més rellevants de la ciutat passant per l’Avinguda Nevsky, artèria comercial de la ciutat; la plaça de Sant Isaac en la qual es troben l’ajuntament i la catedral de Sant Isaac; el castell de Sant Miquel; el Camp de Mart amb la seva flama de foc etern; la catedral de Sant Salvador sobre la sang vessada; la plaça de Palau amb el Palau d’Hivern; la plaça de les Belles Arts, el Teatre Mariinski; el cap de l’Illa Vasilievsky; la caseta de Pere I el Gran; la plaça dels Decembristas; el riu Neva i els seus ponts llevadissos … Dinar. Continuació amb la visita a Palau de el Príncep Yussupov, un palau en el qual es veurà com vivia la noblesa russa a través dels seus banys, dormitoris, la sala de billar, un teatre privat amb capacitat per a 120 persones … És el palau en el qual van matar a Rasputín i és una de les meravelles de la ciutat. Sopar. Allotjament.

DIA 2.09    SANT PETERSBURG (Hermitage – Catedral de Sant Isaac)
Esmorzar. Visita de l’museu de l’Hermitage, el principal museu artístic de Sant Petersburg i un dels més famosos i grans de el món. Va ser fundat per Catalina II i ocupa cinc edificis, tots palaus sumptuosos. El més antic i famós d’ells és el Palau d’Hivern que va ser construït segons el projecte de l’famós arquitecte italià Bartolomeo Rastrelli com la residència dels emperadors russos. Actualment la col·lecció del museu compta amb prop de tres milions d’obres (pintures, escultures, obres gràfiques, monedes i medalles, troballes arqueològiques i mostres d’art aplicada) repartides en 450 sales. Es tracta de la tercera col·lecció de pintura de l’món amb la peculiaritat que el mateix continent ja té un valor artístic ja que el palau d’Hivern va ser residència dels tsars i testimoni de rellevants moments històrics com les coronacions imperials a la Sala de Sant Jordi o sala Gran de l’Tron, o la detenció de govern provisional per part dels bolxevics al menjador blanc. La visita se centrarà en la pintura i es podran contemplar obres de diverses èpoques i nacionalitats. Dinar. A continuació, visita de la Catedral de Sant Isaac, una de les catedrals més grans i majestuoses d’Europa. Es ascendirà a la columnata des d’on es podrà gaudir d’unes boniques vistes de la ciutat després d’haver pujat els seus 226 esglaons i 63 metres d’alçada. Sopar. Allotjament.

DIA 3.09    SANT PETERSBURG (Peterhof – Pushkin)
Esmorzar. Al matí, sortida en hidrofoil cap Peterhof, situat a 29 km de la ciutat. Visita dels Jardins de el Palau d’Estiu de tsar Pere I, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta visita facilitarà una visió més completa de la força i el luxe dels tsars de l’època. Situat a la riba meridional de el golf de Finlàndia, a la localitat que porta el seu mateix nom, va ser construït com a residència d’estiu per als tsars de Rússia en un dels moments de màxima esplendor d’aquesta casa real pel que es pot entendre el nivell d’ostentació i riquesa que arriba a aconseguir aquest conjunt, que va ser fundat per Pere el Gran el 1714 com a rèplica de la residència francesa Versalles superant a l’original francès. El conjunt de Peterhof és conegut arreu del món pels seus parcs decorats amb més de 150 fonts. El sistema de l’abastament de les fonts amb l’aigua funciona intacte des 1721. Una de les més impressionants decoracions de el parc és la Cascada Gran amb 37 escultures daurades, 64 fonts i 142 jocs d’aigua. Comprèn diversos palaus i dos grans parcs. Destaquen el Palau Gran (l’edifici principal) i el parc inferior de 102,5 hectàrees per les seves fonts, cascades, diverses estàtues i altres ornaments decoratius. Dinar al restaurant «Padvorie», que construït en fusta en estil «Istba», ofereix menjar tradicional en un ambient típicament rus i amenitzat amb música folklòrica. Han servit a personalitats internacionals com el príncep Charles, l’expresident alemany Gerhard Schröder, o el francès Jacques Chirac a més de ser escollit diverses vegades com a lloc de celebració d’aniversari pel president Vladímir Putin. A la tarda, visita a el Palau de Catalina a Pushkin. És, sense cap mena de dubte, un dels principals exponents de l’estil barroc a Europa i un monument absolutament fascinador d’arquitectura i jardineria de la s XVIII. Durant segles aquest palau va ser la residència oficial dels tsars a l’estiu, i va ser aquí on l’últim tsar Nicolau II va viure arrestat fins poc abans de la seva execució. El conjunt s’articula en diversos edificis, el més gran dels quals té una longitud de 340 metres. Les seves façanes estan decorades amb profusió de atlants, columnes i grans finestrals ornamentals, per als quals es va recórrer a el ja característic contrast de colors de l’barroc rus: blau, blanc i daurat. Entre les estades de l’palau destaca el Gran Saló Daurat o Saló de l’Tron obra de Bartolomeo Rastrelli amb la seva profusió de daurats que es multipliquen fins a l’infinit per la multitud de miralls i la Sala d’Ambre. No és sorprenent que la Sala d’Ambre de Palau de Caterina sigui considerada la Vuitena Meravella del Món. Es tracta d’una habitació completament coberta de panells d’ambre i brillants que reflecteixen la llum de el sol. Primer, l’habitació va ser instal·lada al Palau d’Hivern, però en 1755 l’Emperadriu Isabel (Elizabeth) va ordenar traslladar-la a el Palau de Catalina a Tsarskoye Selo. Els panells individuals d’ambre van ser portats des de Sant Petersburg Tsarskoye Selo per 76 soldats a sobre durant 6 dies. Actualment veiem una reconstrucció perquè les peces originals les van robar els nazis durant la Segona Guerra Mundial. A l’exterior, un passeig per les avingudes ombrejades entre els petits i bonics pavellons de el Parc de Caterina és ideal per a qui busca tranquil • litat i pau d’esperit. Un tret interessant de el Parc és que consisteix en dues parts, cadascuna amb el seu propi estil: el Parc Francès (arquitectònic) distingit pel disseny geomètric de les seves amples passejos i el Parc anglès que es caracteritza per una decoració que imita la natura. Posteriorment, es gaudirà d’un sopar a l’elegant restaurant Russian Empire, en el qual podran conèixer els cellers i visitar les habitacions privades que el tsar utilitzava per a les seves trobades més íntims i secrets. Aquestes estades compten amb tot tipus de luxes i detalls i gran part del seu mobiliari és original de l’època. La seva entrada està dissimulada amb prestatgeries de fusta. Retorn a l’hotel i allotjament.

Dia 4.09    SANT PETERSBURG – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Sant Petersburg per sortir en vol de línia regular de Swiss Airlines de tornada a Barcelona, vol via Zurich. Arribada a Barcelona i trasllat a la nostra ciutat. Final de el viatge i dels nostres serveis.

Grup Maxim de 24 persones
Preu per persona en Hab. Doble: 2.295 €
Suplement en Hab. Individual: 375 €
.
Suplement amb Grup de 20 persones: 55 €
Suplement amb Grup de 15 persones: 180 €
EL PREU INCLOU:
Trasllats Igualada-Aeroport-Igualada
Vols amb la companyia Lufthansa/ Siuss en classe turista. Taxes aèries incloses en el preu. Subjectes a variacions en les taxes en el moment de l’emissió de la reserva.
Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
Trasllats.
Recorregut en autocar amb guia de parla hispana.
7 nits d’allotjament en hotels 4 *.
7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars (begudes no incloses).
Tren d’alta velocitat entre Moscou i Sant Petersburg, classe turista.
Visites i entrades:
Moscou: panoràmica, metro, Galeria Tetriakov, catedral de l’Crist Salvador amb ascens a mirador, Museu de l’Armeria i Kremlin amb entrada a una catedral.
Sant Petersburg: Passeig en vaixell pels canals, visita panoràmica, Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, palau de el Príncep Yussupov, Museu Hermitage, catedral de Sant Isaak, jardins de Peterhof amb hidrofoil i palau de Catalina de Pushkin.
Sopar al restaurant Russian Empire amb accés a les sales secretes.
Les propines
Assegurança d’assistència en viatge (Rutaseguro).ELS NOSTRES PREUS NO INCLOUEN
• Visat (pendent de confirmació del preu (aproximadament entre 50 i 70 €)
• Begudes en els àpats. Extres en els hotels. Maleters.
• Qualsevol tipus de visita que no estigui esmentada com inclosa en l’itinerari.Serveis privats tals com trucades de telèfon, bugaderia, Qualsevol altre servei no especificat com «inclòs” etc.ELS HOTELS:

Moscou: 4* Holiday Inn Tagansky
Sant Petersburg: 4* Vedensky

ELS VOLS:

28 agost .– Barcelona – Frankfurt LH 1127 12:45-15:55
28 agost – Frankfurt – Moscou LH 1450 16:50-21:00
04 set .– S.Petersburg – Zurich LX 1311 14:10-16:20
04 set. – Zurich – Barcelona LX 1956 17:30-19:15

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: