ROMANIA “Viatge amb encant”

Del 4 al 11 d'agost de 2018

BUCAREST – SIBIU – SIGHISOARA  – LLAC ROIG  – BRASOV – SINAIA

El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia
Durada:  8 dies
Dates:  Del 4 al 11 d’Agost de 2018

 4 d’Agost IGUALADA – BARCELONA – BUCAREST
Sopar
Presentació a les nostres terminals a la hora establerta, trasllat fins al aeroport. Sortida en el vol directe . Arribada . Recollida de maletes i trasllat a l’hotel. Sopar en el restaurant Hanu Lui Manuc de Bucarest. Allotjament. Hotel Hilton Athenee Palace 5* o similar

 5 d’Agost BUCAREST
Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la capital romanesa. Començarem pel Museu del Poble on trobarem una mostra de l’arquitectura rural del país i continuarem a la plaça de la Revolució i l’Ateneu Romanès, l’antic Palau Reial, ara Museu de l’Art, la plaça de la Constitució i l’església i el Palau del Patriarcat. Seguirem la visita amb un passeig a peu pel centre antic d’estil “belle epoque”, durant el qual contemplarem l’Edifici del Banc Central, el passatge de Macca Villacrosse, l’església de la Vella cort o el monestir de Stavropoleos. Dinar. A la tarda farem la visita de l’interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament ( el segon edifici més gran del món ) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere. Allotjament a l’hotel.

6 d’Agost BUCAREST – COZIA – SIBIU
Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem a primera hora del matí cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d’estil bizantí, per creuar els Càrpats fins arribar a Sibiu. Dinar. Després, visitarem a peu la ciutat, de la que destaquem la Plaça Major, la Plaça Menor, la Catedral Evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure per recórrer aquesta ciutat. Sopar . Allotjament a l’hotel Continental 4* o similar.

7 d’Agost SIBIU – SIGHISOARA – TARGU MURES – BISTRITA
Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Sighisoara, una ciutat amb un conjunt medieval de gran bellesa i declarat Patrimoni de la Humanitat. Realitzarem una visita a peu de la ciutat per descobrir la casa natal de Dràcula i pujar a la Torre del Rellotge. Dinar. A continuació, ens dirigirem a Targu-Mures, ciutat d’estil modernista, de la que destaquem el Palau de la Cultura. La nostra ruta ens portarà fins a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa per sortir a la novel·la de “Dràcula”. Sopar i allotjament a l’hotel Ozana 4*o similar.

8 d’Agost BISTRITA- MOLDOVITA- SUCEVITA- VORONET- PIATRA NEAMT
Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem cap a les muntanyes de la comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs pintats en el seu exterior. Visitarem els monestirs de Moldovita i Sucevita, uns exemples d’aquesta arquitectura tan única i representativa del país. Dinar. Després, ens desplaçarem fins a un taller de Cerámica negra. L’últim monestir que visitarem serà el de Voronet, anomenat “la Capella Sixtina” de l’Orient. Arribarem a Piatra Neamt, ciutat amb un centre històric original d’estil moldau. Sopar i allotjament a l’hotel Central Plaza 4* o similar.

9 d’Agost PIATRA NEAMT – LLAC ROIG – PREJMER – BRASOV
Pensió Completa. Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem cap a les gorges de Bicaz. Durant aquest dia gaudirem de un preciós paisatge envoltats per la natura. Acabarem el matí al Llac Roig, el qual és ple de llegendes històriques. Dinar. Sortida cap a Prejmer, on visitarem la curiosa església rural fortificada. Seguirem fins al cor de Transilvània: Brasov, bonica ciutat situada als peus de muntanyes, on realitzarem una visita a peu i de la que destaquem l’Església Negra. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Belvedere 4* o similar. Sopar i allotjament.

10 d’Agost BRASOV – BRAN – SINAIA – BUCAREST
Pensió Completa Esmorzar a l’hotel. Anirem fins Bran per visitar el tan famós i amb tantes llegendes castell de Dràcula. En l’ itinerari d’ avui es visitarà Sinaia, on accedirem a l’impressionant Castell de Peles, d’estil neorenaixentista i el bonic Monestir de Sinaia. Dinar. A la tarda, arribarem a Bucarest, on ens allotjarem a l’hotel Hilton Athenee Palace 5* o similar. Disposarem de temps lliure. Sopar al restaurant Pescarus i allotjament a l’hotel.

11 d’Agost BUCAREST – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol   (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona . Recollida d’equipatges i sortida cap a les nostres ciutats de recollida. Fi del viatge i dels nostres serveis.

  • Preu per persona en habitació doble                                            1.395 €
  • Taxes d’aeroport:                                                                                    100 € 
  • Assegurança de cancel·lació opcional:                                              35 €

.

EL VIATGE INCLOU:   Bitllet aeri línia regular amb vol directe   –   Trasllats aeroport – hotel – aeroport.   –   7 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars   –   Visites com s’indica en l’itinerari    –   Pensió completa segons itinerari    –   Dos sopars especials    –   Guia acompanyant de parla castellana durant tot el viatge    –   Trasllats IGUALADA – AEROPORT – IGUALADA     –   Àudio-guies durant les visites    –   Assegurança bàsica d’assistència en viatges

NO INCLOU:   Taxes aèries   –   Propines ni maleters   –   Quelcom no especificat en l’itinerari.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: