ROMANIA ROMÀNTICA

Del 20 al 27 de juny de 2021 / Sortida en Grup i Guia acompanyant

 

8 dies de viatge en "Grup reduït"  Pensió Completa i Guia acompanyant + Visites i entrades: Bucarest amb entrada al Museu del Poble, monestir de Siania, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Monestirs de Bucovina (Agàpia, Voronet, Humor, Sucevita i Moldovita), Pas Borgo, Bistrita, Sighisoara, Brasov, castell de Bran i Palau Reial de Peles.

 

Preu final: 1.835 €
Dia 20 juny     IGUALADA – BARCELONA – BUCAREST
Sortida des de Igualada, fins a l’aeroport de Barcelona, on ens trobarem  amb el guia acompanyant  i sortida en vol directe de línia regular de Tarom amb destinació BUCAREST, la capital de Romania. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 21 juny.     BUCAREST – SINAIA
Esmorzar. Visita panoràmica d’aquesta ciutat plena de contrastos que uneix antiguitat i modernitat a través de les seves avingudes, edificis avantguardistes i monuments a la dictadura, oferint una intensa i activa vida artística i bohèmia i consolidant-se com a centre cultural i econòmic del país. De Bucarest cal destacar la Patriarquia, el Museu del Poble, el Parlament i la zona antiga. Visita del Parlament Romanès, conegut com la Casa del Poble de Bucarest que destaca per les seves dimensions,  estenent-se sobre una superfície d’uns 340.000 m2 sobre el turó Spirii i convertint-se així en el major edifici administratiu civil del món i el segon més gran només per darrere del Pentàgon. Dinar. A la tarda, sortida cap a SINAIA, on visitarem el Monestir de Sinaia, habitat encara per monjos ortodoxos. Sopar i allotjament.

Dia 22 juny.       SINAIA – PIATRA NEAMT (MIERCURIEA CIUC)
Esmorzar. Sortida a través de la vall del riu Prahova i per terra de Transilvania cap a Miercurea Ciuc, població que té un petit i agradable centre de vianants ple de cafès i restaurants. Dinar. Continuació pel congost de Cheili Bicaz i el llac Vermell, la particularitat del qual rau en ser l’únic llac de Romania que s’assenta al damunt d’un antic bosc, que en aquests moments es troba inundat. Arribada a PIATRA NEAMT. Sopar i allotjament.

Dia 23 juny.     PIATRA NEAMT – SUCEAVA O GURA HUMORULUI (MONASTERIOS DE BUCOVINA)
Esmorzar i sortida cap a la regió dels Monestirs de Bucovina, situats al nord-est del país. Les esglésies d’aquests monestirs comparteixen la característica comunda de pertànyer al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i la d’estar decorades per impressionants frescs tant al seu interior com a l’exterior, pintures considerades com una veritable joia de l’art bizantí. Visita dels monestir d’Agàpia, Voronet i Humor. Dinar en ruta. A la tarda, parada a SUCEAVA, l’antiga capital de Moldàvia. Visita de la ciutat, sopar i allotjament.

Dia 24 juny.     SUCEAVA O GURA HUMORULUI – BISTRITA (PAS BORGO)
Esmorzar. Pel matí continuació de la visita als monestirs de Bucovina, visitant Sucevita, el que acull la major comunitat de monges de tots ells, i el de Moldovita, monestir fortificat dels més visitats de la regió. Dinar en ruta. A la tarda, sortida capa al Pas Borgo, congost popularitzat pe la novel·la de Bram Stoker al convertir-lo en l’entrada als dominis del Castell del Comte Dràcula. Continuació cap a BISTRITA, ciutat de pas entre les regions de Transilvània i Bucovina i punt de partida de la novel·la del Comte Dràcula. Sopar i allotjament.

Dia 25 juny.     BISTRITA – POIANA BRASOV (SIGHISOARA – BRASOV)
Esmorzar i sortida cap a Sighisoara, població a la que destaca la seva ciutadella emmurallada, les seves portes i passatges secrets, la Torre del Rellotge del segle XIV i la casa on va néixer el Príncep Vlad Tepes. Visita de la fortalesa medieval i dinar. Continuació cap a Brasov i visita d’aquesta localitat també medieval, considerada una de les més belles del país. Arribada a POIANA BRASOV. Sopar i allotjament.

Per aquest dia s’ha previst oferir, a mode de sorpresa i ja inclòs al preu, un sopar degustació de vi i música folklòrica al restaurant Sura Dacilor.

Dia 26 juny.     POIANA BRASOV – BUCAREST  (BRAN – SINAIA)
Esmorzar i sortida cap a Bran on es visitarà el seu interessant castell que data del segle XIV, conegut com el “Castell de Dràcula”. Es tracta d’una mansió medieval excel·lentment conservada que va ser construïda a la part alta d’un promontori a 200 metres d’altitud i de la qual destaquen les seves torres i torrasses. Després de la visita, continuació fins a Sinaia, “la Perla dels Carpats” . Dinar i visita del Palau Reial de Peles, construït en un inici per a ser residència d’estiu per a la família reial, avui dia es consolida com un dels museus més importants del país. Continuació cap a BUCAREST. Sopar i allotjament.

Dia 27 juny.     BUCAREST – BARCELONA  –  IGUALADA
Esmorzar tipus pícnic. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per tal de sortir en vol de tornada a Barcelona, i trasllat de nou fins a Igualada. Arribada i final del viatge.

Grup Màxim de 24 persones
Preu final per persona en Hab. Doble:  1.835€
Suplement en Hab. Individual: 290€Suplement amb Grup de 20 persones: 60 €
Suplement amb Grup de 15 persones: 180 €
El preu inclou:

 • Trasllat Igualada-aeroport-Igualada
 • Vols directes de línia regular de Tarom (inclou les Taxes aeries: 75 €).
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 • Trasllats.
 • Recorregut en autocar amb guia de parla hispana.
 • 7 nits d’allotjament en hotels 4* / 5*.
 • 7 esmorzars (un d’ells tipus pícnic), 6 dinars i 7 sopars (begudes no incloses).
 • Visites i entrades: Bucarest amb entrada al Museu del Poble, monestir de Siania, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Monestirs de Bucovina (Agàpia, Voronet, Humor, Sucevita i Moldovita), Pas Borgo, Bistrita, Sighisoara, Brasov, castell de Bran i Palau Reial de Peles.
 • Propines.
 • Assegurança de viatge “Premium”.
El preu no inclou:

 • Begudes als àpats.
 • Extres als hotels.
 • Servei de maleters.
 • Qualsevol altre servei no detallat amb anterioritat.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: