ROMANIA “Els Trens a vapor de Transilvania”

Sortides d'Igualada: 5 juny - 3 juliol - 31 juliol - 21 agost

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Mitja Pensió + Visites segons programa
Durada:  8 dies
Dates:  Sortides:  5 juny – 3 juliol – 31 juliol – 21 agost

Dia 1. Igualada – Barcelona  – Bucarest:     H. Ramada Parc 4 *     www.ramadabucharestparc.ro
Sortida d’Igualada cap a l’aeroport. Vol regular a Bucarest. Arribada a l’aeroport, trobada amb el guia i trasllat a l’hotel. Dia lliure per prendre contacte amb la ciutat. Sopar a l’hotel.

Dia 2. Bucarest – Cozia – Sibiu – Bazna:        H. Casa Bazna 3 *                             www.casabanza.ro
Sortim cap a Sibiu travessant la regió de Valahia. Breu parat al monestir Cozia, un dels més antics monestirs de Romania (segle XIV). Continuem el viatge a través de la Vall Òlt i el Pas Torre Roja, l’antiga frontera de Valahia amb Transilvània. Tour de ciutat a Sibiu visitant la Plaça Gran, la Plaça Petita, el Pont de les mentides i també l’Església Evangèlica. Arribada a la tarda a Bazna.

Dia 3. Bazna – Biert – Sighisoara – Bazna:       H. Casa Bazna 3 *
Al matí vam sortir cap a Biert, la major església fortificada saxona de Transilvània. A continuació vam visitar la ciutat de Sighisoara amb la Torre del Rellotge, la casa natal de l’vaig explicar Dràcula i l’Església del Pujol. A la tarda passeig en carruatge de Bazna fins a l’església fortificada de Boian. Sopar festiva amb programa folklòric.

Dia 4. Bazna – Turda – Cluj Napoca – Sighetul Marmatiei:   H. Casa Iurca 3 *  www.casaiurca.ro
Sortim avui cap a Turda i vam visitar la famosa mina de sal. Després ens dirigim cap a la ciutat de Cluj Napoca on vam visitar durant el tour de la ciutat la Catedral de Sant Miquel i l’estàtua del Rei Matthías Corvinus. A la tarda anem a Sapanta on vam visitar el “cementiri alegre”.

Dia 5. S Sighetul Marmatiei – Viseul de Sus – Bistrita:            H. Krone 3 *       www.hotelkrone.ro
Al matí vam sortir cap a Viseul de Ses done la locomotora de vapor ens espera. El ferrocarril de via estreta (760 mm) ens porta a través d’un bosc salvatge i romàntic a les muntanyes Carpats. Durant el recorregut a més dels bells paisatges es poden admirar molts ponts i túnels. La Vall de Vaser va ser utilitzat al segle XVIII per la monarquia austríaca com una via d’aigua a través dels densos boscos dels Carpats. Al migdia pícnic amb begudes incloses en les muntanyes. A la tarda trasllat de Viseu a Bistrita.

Dia 6. D Bistrita – Sovata – Predeal:                              H. Piemont 4 *                www.hotelpiemonte.ro
Al matí sortida en bus cap Sovata estació coneguda en el món per la seva aigua. Fem un recorregut amb la locomotora de vapor, en el ferrocarril de via estreta reconstruït el 2011, des de Sovata a Campu Cetatii i de tornada. Després sortida cap a Predeal passant per Praid i Homorod.

Dia 7. Predeal – Brasov – Bran – Sinaia – Bucarest:                  H. Ramada Parc 4 *
Al matí sortida cap a Brasov. Breu recorregut pel nucli antic de la ciutat. Continuació fins al castell de Bran que també és conegut com el Castell de Dràcula. Després, breu parada a Sinaia per veure el Castell de Peles, antiga residència dels reis de Romania, la família de Hohenzollern. A la tarda fem el tour panoràmic de Bucarest, la capital de Romania, incloent la visita a l’Església Patriarcal i el Museu de l’Aldea.

Dia 8. Bucarest – Barcelona – Igualada
Al matí temps lliure. Després trasllat a l’aeroport, comiat del guia i vol de tornada Barcelona. Arribada i trasllat a Igualada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Preu per persona en Habitació Doble: 955 €
Suplement Hab. Individual:                    125 €
Taxes aeries:                                                  80
Serveis Inclosos:
– Trasllats Igualada Aeroport – Igualada
– Avió linia regular Barcelona-Bucarest-Barcelona
– 7 nits allotjament en hotels de 3* i 4*,
– mitja pensió
– guia de parla hispana
– passeig en carruatge
– sopar festiva, programa folklòric
– 2 passejades en locomotores de vapor
– serveis de malletes en els hotels
– transport en autobús / minibús modern
– Assegurança bàsica de viatgeNo Inclou:
– Tot el no especificat en l’apartat inclou

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: