UA-100778660-1

REY LEON amb AVE a Madrid

Dies 3 i 4 de març de 2018

Sortida en Grup d’Igualada

El Viatge:   Viatge amb sortida d’Igualada i amb AVE a Madrid des de Lleida
Durada:   2 dies
Dates:  Dies 3 i 4 de març de 2018
Dia 3 de març 2018 IGUALADA – LLEIDA – MADRID
Dinar i Sopar
Sortida a primeres hores del matí de les nostres terminals en direcció a l’estació de Lleida, on agafarem l’AVE. Arribada a Atocha, on ens esperarà l’autocar que ens acompanyarà fins al centre de la ciutat, on tenim l’hotel a tocar de la Gran Via. Acomodació i temps lliure fins l’hora de dinar que realitzarem al mateix hotel. Després del dinar repartiment entrades. Tarda lliure a disposició dels passatgers per turisme, compres, etc… A les 18,00 hrs. de la tarda, assistència a la representació al Teatre Lope de Vega del reconegut i exitós musical “El Rey León”. Entrades platea amb la seva sorprenent i acolorida escenografía, aquest musical transporta a l’espectador a l’exotisme africà, amb evocadores músiques que constitueixen un punt d’inflecció en el disseny artístic i , en general, del gènere musical. És una obra excepcional fruit de la unió de reconeguts talents musicals i teatrals a nivell mundial i de la fusió de les més sofisticades disciplines de les arts escèniques africanes, occidentals i asiàtiques. Porta més de 15 anys als escenaris. A la sortida Sopar. Allotjament a l’hotel.

Dia 4 de març 2018 MADRID – LLEIDA – IGUALADA
Esmorzar i Dinar
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a disposició dels passatgers per tal de dedicar-lo a passejar pel Retiro, anar a El Prado, Palau Reial, el Rastro…. Dinar inclòs. A l’hora convinguda ens trobarem a la recepció del hotel on ens vindrà a buscar l’autocar que ens portarà a Atocha. Tornarem amb el tren . Arribada a Lleida, on ens esperarà l’autocar per tornar-nos als punts de sortida.
(horaris de Renfe pendents de confirmació per part de la companyia)

Preu per persona Dormir i esmorzar:  430 €      –        Sup. Habitacio Individual: 40 €  –  Assegurança: 15 €

El preu inclou:   Trasllats Igualada-Lleida-Igualada – Bitllets AVE turista d’anada i tornada Lleida-Madrid-Lleida. Guia acompanyant – Hotel 3*** al centre amb dormir i esmorzar. Entrada Platea “El Rey León”– Assegurança básica de viatge.

Preu per persona en Pensió completa:  500 €      –     Sup. Habitacio Individual: 40 €  –  Assegurança: 15 €

El preu inclou:   Trasllats Igualada-Lleida-Igualada – Bitllets AVE turista d’anada i tornada Lleida-Madrid-Lleida. Guia acompanyant – Hotel 3*** al centre. Entrada Platea “El Rey León”- 2 dinars 1 sopar i 1 esmorzar a l’hotel – Assegurança básica de viatge.
.
NO INCLOU: Tot allò no especificat a l’apartat inclou.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: