REPÚBLIQUES BÀLTIQUES

Del 3 al 10 de juliol de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Dates:   De 3 al 10 de juliol de 2020                                           rd

03 de juliol. IGUALADA – BARCELONA – VILNIUS
Trasllat a l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol regular de Lufthansa en direcció a Vilnius, via Frankfurt. Arribada, trobada amb el guia i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

04 de juliol. VILNIUS (TRAKAI)
Desdejuni a l’hotel. Al matí visita panoràmica de la ciutat de Vilnius, capital de Lituània. El barri antic de Vilnius és un dels majors de tota l’Europa de l’est. El 1994 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A destacar, les esglésies de Santa Ana i de Sant Pere i Sant Pau, així com la catedral. També significatius són els patis de l’antiga Universitat de Vilnius i l’església de Sant Joan, la torre del castell de Gediminas, amb impressionants visites de tota la ciutat, la famosa “Porta de l’Aurora” i la Galeria de l’Ambre. Dinar. A la tarda, trasllat i visita guiada a Trakai. El castell de Trakai està situat en una illa enmig
del Llac Galve. Es tracta del castell més famós i fotografiat de tota Lituània. Retorn a Vilnius. Sopar i allotjament a l’Hotel.

05 juliol. VILNIUS – TURÓ DE LES CREUS – RUNDALE – RIGA
Desdejuni a l’hotel. Sortida cap a Letònia. Visita del “Turó de les Creus” a Siauliai, un santuari per a molts catòlics . Els primers centenars de creus van ser posades per la gent de la regió per a honrar als morts de la revolta “anti-zarita” de 1831. Quan les autoritats soviètiques van prendre el poder a Lituània després de la II Guerra Mundial, van intentar retirar les creus en moltes ocasions. Però les creus sempre tornaven a aparèixer perquè la gent les tornava a posar durant la nit. En l’actualitat, més de 50.000 encreuaments donen testimoniatge de l’esperit del poble lituà. Dinar. Sortida cap a Rundale. Visita del Palau de Rundale, antiga residència d’estiu dels Ducs de Curlàndia.També de singular bellesa, els jardins del palau, d’estil francès. Continuació del viatge i arribada a la tarda a l’hotel de Riga. Sopar i allotjament.

06 de juliol. RIGA (JURMALA)
Desdejuni . Visita panoràmica de Riga coneguda com el “París del Nord”. Riga és la més gran de les tres capitals bàltiques amb gairebé un milió d’habitants i està situada a la vora del riu Daugava. Visita del Mercat Central de Riga, el major mercat dels Països Bàltics i un dels majors d’Europa. Continuem el recorregut per la zona dels bulevards del centre de Riga, on podrem gaudir de nombroses edificacions i monuments. Així veurem la Torre de l’Arsenal, el Teatre Nacional,
els edificis Art Nouveau de principis de segle, el Monument a la Llibertat, l’Opera House, la Universitat de Riga i els nombrosos ponts sobre el riu Daugava. Visita de la catedral de Riga, més coneguda com el Dom, la major dels Països Bàltics. Dinar. A la tarda, trasllat i visita de Jurmala, famosa per les seves riqueses naturals, la suavitat del seu clima, i les seves aigues minerals. Però la seva atracció principal és sens dubte la immensa platja de sorra fina que s’estén al llarg de més de 33km. Sopar i allotjament.

07 de juliol. RIGA -SIGULDA – TURAIDA – GUTMANIS – PÄRNU – TALLIN
Desdejuni. Sortida cap a Sigulda. Excursió a la Vall del Gauja i visita de Sigulda i Turaida, conegut com la “Suïssa letona”. Visita de les ruïnes del Castell de l’Ordre dels Cavallers Teutònics que estava connectat amb altres petites construccions mitjançant passatges subterranis i visita al Castell medieval de Turaida. També veurem el Museu d’Història local de Sigulda, la tomba de Turaida, la cova Gutman i el Parc escultòric Dainaic dedicat al folklore letó. Dinar. Continuació cap a Pärnu. Situada a 130km al sud de Tallinn a la desembocadura del riu Pärnu, és coneguda com a “capital d’estiu”. Sortida cap a Tallin. Arribada, sopar i allotjament.

08 de juliol. TALLIN
Desdejuni. Visita panoràmica de Tallin, capital d’Estònia. El casc antic està inclòs dins del Patrimoni Cultural de la UNESCO. Es preserva tal com és des de fa segles, conservant les seves antigues muralles, amb estrets carrers empedrats, torxes i secrets carrerons, que fan que la ciutat sigui coneguda com “La Perla Oblidada del Bàltic”. Visita al centre històric de la ciutat on es visitaran les famoses torres de “El Pikk Hermann” i “Margarita la Gorda””, així com la plaça de l’Ajuntament i les esglésies de San Olaf i Sant Nicolás. Al pujol de Toompea és on es troba una gran concentració de monuments històrics. Dinar. A la tarda trasllat i visita del Museu Etnogràfic a l’aire lliure “Rocca-al- Mare” que inclou 72 edificis, entre els quals destaquen els característics molins d’aigua i de vent. Sopar i allotjament.

09 de juliol. TALLIN
Desdejuni. Al matí trasllat al port de Tallin per a prendre el ferry express cap a Helsinki. Travessa de dues hores. Arribada a Helsinki, visita de la ciutat i capital de Finlàndia des de 1812. És una de les capitals més petites del món amb aproximadament mig milió d’habitants. La Gran Plaça del Mercat al costat de la porta sud del port és el lloc des d’on la ciutat s’obre al món. Allà comença l’elegant boulevard Esplandi. El cinturó d’illes i illots que envolta la costa ofereix una gran varietat de destinacions per visitar. És d’obligada visita qualsevol dels nombrosos cafès i terrasses on provar la cervesa finlandesa. A l’hora convinguda trasllat al port. Travessia de dues hores fins a Tallin. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

10 de juliol. TALLIN – BARCELONA – IGUALADA
Desdejuni. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Tallin per a prendre el vol de retorn a Barcelona (vol via Munic). Arribada i trasllats a IGUALADA. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:      1.650 €
– Taxes: 190 €
– Suplement hab. Ind. 350 €
SERVEIS INCLOSOS:
– Vols amb facturació d’una maleta.
– Hotels indicats de 4 * cèntrics.
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia des de Barcelona durant tot el viatge.
– Autocar privat per al nostre grup.
– Guies locals de parla espanyola.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Assegurança de viatge i anul·lació.
SERVICIONS NO INCLOSOS:
– Maleters.
– Begudes.
– Propines per al guia i xofer. Cal preveure 20€ per persona a repartir: 8€ pel xofer i 12€ pel guia.

 

Vols Previstos
BARCELONA – FRANKFURT 03 JULIOL
FRANKFURT – VILNIUS 03 JULIOL
TALLIN – MUNICH 10 JULIOL
MUNICH – BARCELONA 10 JULIOL

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: