POLONIA al complet ‘9 dies’

Sortides 2021 : 24 setembre - 8 i 22 d'octubre

El Viatge: Avio + Taxes aeries: 70 € + Totes les Visites + Mitja Pensió o Pensió completa + Guia acompanyant al destí+ Grup màxim 25 persones

1.410 €

Dia 1, divendres    IGUALADA – BARCELONA – VARSÒVIA

Sortida de la nostra terminal cap a l’aeroport de Barcelona. Arribada a Varsòvia. Trasllat  a l’hotel del circuit. Temps lliure fins a l’hora concertada. Reunió amb el nostre guia acompanyant a la recepció de l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Radisson Blu Sobieski 4 * o similar.

Dia 2, dissabte      VARSÒVIA – CRACÒVIA
Mitja pensió
Al matí es farà una visita panoràmica de mig dia (aprox. 4 hores). El tour inclou: la Ciutat Vella acuradament reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Castell i el Castell Reial; la Plaça del Mercat de la Ciutat Vella, la Catedral de Sant Joan, on eren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la Ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la qual es troba el parc real Łazienki amb el bell Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Frederic Chopin: així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial: l’antic gueto jueu; el Monument a la Revolta de Varsòvia i la Tomba del Soldat Desconegut. Dinar en un dels restaurants locals. Després del dinar sortida cap a Cracòvia. A l’arribada, allotjament  a l’hotel Novotel City Centrum 4 * o similar. Allotjament a Cracòvia.

Dia 3, diumenge      CRACÒVIA – Wieliczka – CRACÒVIA
Mitja pensió
Al matí visita de Cracòvia (aprox. 4 hores), l’antiga capital de Polònia, ciutat dels reis i lloc de les seves coronacions i enterraments. Visitarem la Ciutat Antiga, envoltada pel cinturó verd de Planty, el parc construït en lloc de la muralles de defensa. La Plaça del Mercat és la plaça medieval més gran d’Europa i la seva forma s’ha conservat gairebé intacta des de 700 anys. Entre els edificis de la plaça destaca l’església de Santa Maria, amb el famós retaule gòtic de fusta policromada. A l’altre costat de la plaça hi ha la Torre de l’Ajuntament, i al centre el famós Mercat dels Draps; a la vora del riu Vistula que travessa la ciutat s’alça el turó de Wawel, amb el Palau Reial i la Catedral. Durant la visita es realitzarà una passejada pel barri – Kazimierz, petit fragment del que va ser la ciutat jueva, i en el qual destaquen especialment els seus dues sinagogues, la Vella Sinagoga, que alberga un museu judaic, i la Sinagoga Remuh, que es segueix utilitzant amb fins religiosos. Fins a l’any 1939 s’assemblava Kazimierz a les ciutats descrites per Isaack Bashevis Singer. El dramàtic extermini dels jueus de Cracòvia va ser tema de la pel·lícula «La llista de Schindler» de Steven Spielberg que la va rodar en l’original entorn de Kazimierz. Originalment el barri va ser fundat al segle XIV com una ciutat separada de Cracòvia, amb la seva pròpia Plaça del Mercat i propi Ajuntament. Dinar en un restaurant local.
A la tarda visita de les mines de sal a Wieliczka que és un impressionant conjunt de càmeres, capelles i galeries subterrànies esculpides en sal gemma, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La mina porta en funcionament gairebé 700 anys i arriba fins a més de 300 metres de profunditat. La visita consisteix en recórrer els passadissos sota la terra esculpits en roca salina, per veure les formacions naturals i llacs subterranis, així com les nombroses escultures i capelles, entre elles la més gran i impressionant, la Capella de Santa Kinga, realitzades en roca salina pels artistes que han treballat en les mines. Allotjament a l’hotel Novotel City Centrum 4 *.

Dia 4, dilluns     CRACÒVIA – AUSCHWITZ – WROCLAW
Mitja pensió
Al matí sortida cap a Wrocław passant per la ciutat de Oświęcim, situat a uns 60 km de Cracòvia, tristament conegut sota el seu nom alemany Auschwitz. Visita guiada per l’antic camp de concentració, aixecat pels nazis el 1940, que juntament amb un altre camp construït el 1942 a Brzezinka (Birkenau) va arribar a ser el lloc d’extermini d’un milió i mig de persones. Dinar en un restaurant local. Continuació fins Wrocław. Sopar i allotjament a l’hotel Novotel Centrum 4 * o similar de Wrocław.

Dia 5, dimarts      WROCLAW – TURUN 
Mitja pensió
Al matí visita de Wrocław, conegut a Polònia com «la ciutat dels mil ponts». La seva història mil·lenària es veu reflectida en els esplèndids monuments de totes les èpoques. Visitarem el més important del centre: la plaça del mercat i les rodalies, amb l’església gòtica de Santa Isabel, on hi ha els patricis de Wrocław, i la de Santa Maria Magdalena, amb un dels pòrtics romànics més antics i bells a Europa Central; la plaça Solny, els antics escorxadors (Jatki Miejskie), l’antic mercat central, l’illa de Ostrów Tumski, la universitat de Wrocław amb el seu impressionant Aula Leopoldina, un magistral exemple de l’estil barroc. Dinar en un restaurant local. Després del dinar sortida cap a Torun – lloc de naixement de Nicolau Copèrnic. ‘Arribada a l’hotel Filmar 4 *. Allotjament a Toruń.

Dia 6, dimecres     TORUN – GDANSK 
Mitja pensió
Al matí breu visita panoràmica de la ciutat (aprox. 2 hores). Toruń, emplaçat sobre les dues ribes del Vístula és una ciutat on es troba la major concentració d’arquitectura gòtica de Polònia. Entre el més important destaca el casc antic amb una estructura urbanística medieval, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Admirarem el majestuós Ajuntament de la Ciutat Vella amb una torre panoràmica, els monuments a Copèrnic i al Almadiero, la casa de Copèrnic (sense entrada), les muralles i portes urbanes, les ruïnes del castell teutònic i la Torre Inclinada. Finalitzada la visita, dinar en un dels restaurants locals de la ciutat. Després de dinar sortida cap al nord de Polònia. Arribada a l’hotel Focus Premium 4 * o similar de Gdańsk, allotjament.

Dia 7, dijous        GDANSK   Mitja pensió
Al matí visita de mig dia (aprox. 4 hores) de la ciutat: la Porta Alta – fragment de les fortificacions de la ciutat i una de les seves portes principals, la Porta Daurada que s’obre al carrer Długa poblada per les espectaculars cases del patriciat de la ciutat on el manierisme, el barroc i el rococó s’entrellacen en les façanes d’aquelles residències dels acabalats veïns de Gdańsk. El carrer arriba a l’Ajuntament coronat amb l’estàtua del rei polonès Segismundo Augusto a mida natural. A continuació s’obre un altre carrer, anomenat Długi Targ (Mercat Llarg), amb l’esplèndida Cort d’Artús on solien trobar-se els comerciants de la Lliga Hanseàtica, un dels més bonics edificis d’aquest tipus, característic per a les ciutats-membres d’Hansa. Davant de la Cort d’Artús es troba la font de Neptú, mentre que darrere es pot veure la torre de la Basílica de Santa Maria, la més gran església gòtica de Gdańsk. Passeig pel carrer Mariacka amb les elegants cases de terrassa escalonades i arribada al riu Motlawa on s’aixeca la medieval grua portuària i l’edifici de la Porta Verda amb sumptuosa decoració escultòrica, que en èpoques passades servia com a residència dels reis polonesos. Visitarem també la Catedral de Oliwa amb el seu òrgan i Sopot amb el seu moll. Finalitzada la visita, dinar organitzat en un dels restaurants locals de la ciutat. A la tarda es donarà temps lliure per gaudir de la ciutat pel seu propi compte. Allotjament a l’hotel Focus Premium 4 * o similar.

Dia 8, divendres         GDANSK – MALBORK – VARSOVIA
Mitja pensió
Al matí sortida cap a la capital de Polònia realitzant per la carretera la visita del Castell dels Cavallers Teutònics de Malbork. Aquest castell de maó és l’antiga seu del gran contramestre de l’Ordre dels Cavallers Teutònics, la major construcció medieval d’aquest tipus de tot Europa. L’edifici va ser declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. El castell està envoltat de potents muralles amb torrasses i portes. El palau del Gran Mestre representa la culminació del gòtic tardà cortesà. El representatiu refectori d’estiu és la part més bella de l’interior del castell. Actualment el castell és la seu d’un museu. Finalitzada la visita, dinar organitzat en un dels restaurants locals de la ciutat. Continuació del viatge cap a Varsòvia.  Allotjament a l’hotel Radisson Blu Sobieski 4 * o similar.

Dia 9, dissabte     VARSÒVIA – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins a la hora que realitzarem el trasllat cap a l’aeroport de F. Chopin. Sortide del vol amb direcció a Barcelona. Arribada i Trasllat a Igualada. Fi del viatge i dels nostres serveis

  • Preu per persona hab. doble en Mitja Pensió :  1.410 €
  • Suplement 8 sopars:                                  200 €
  • Suplement per habitació individual:   299 €

 

EL PREU INCLOU: Trasllats d’anada i tornada a l’eroport * Vol d’avio Barcelona-Varsovia-Barcelona  * Taxes aeries: 70 €    * Mitja pensió * Guia acompanyant de parla hispana * Transport en un autocar fins a 40 persones;   *   Guies locals: Varsòvia [4 h aprox.], Cracòvia [4 h aprox.], Mines de sal a Wieliczka, camp de concentració Auschwitz-Birkenau, Wrocław [4 h aprox.], Toruń [2h aprox.], Gdańsk [4 h aprox. ], Castell Medieval a Malbork; * Entrades: mines de sal a Wieliczka, Cracòvia – Catedral de Wawel (sense l’entrada a les tombes com al campanar) i basílica mariana, Wrocław – Aula Leopoldina i Església Ostrów Tumski (sense l’entrada a les tombes com al campanar), Gdańsk – Catedral de Oliwa i moll a Sopot, Castell Medieval a Malbork; * Impostos locals

NO INCLOU: Extres i begudes en hotels i restaurants; Taxes d’aeroport:  120 €   * Propines i despeses personals; * Tot no esmentat en el punt el que l’oferta inclou; * Ascensor sota les mines de sal a Wieliczka  *  Assegurança d’assistencia i anul.lació

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: