PERÚ Enigmatic

Del 14 al 26 d'octubre de 2018

LIMA – AREQUIPA – CANO DEL COLCA – PUNO – CUZCO – VALL SAGRAD – MACHU PICHU

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada:  13 dies  –  Sortida amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 14 al 26 d’octubre de 2018

 14 Octubre Igualada/Barcelona/Lima
Sortida de la nostra terminal cap a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Sortida del vol regular amb destinació a Lima- Nit a bord

15 Octubre Lima
Pensió completa
Arribada a les 06:35h i trasllat a l’hotel. Descans. Visita del Centre Històric de Lima i els seus imponents monuments i construccions entre les quedestaquen: La Catedral, El Convent de San Francisco i les seves Catacumbes; La Plaça Major i laPlaça San Martín. Continuació cap als barris residencials de San Isidro i Miraflores, per seguir cap alMuseu Arqueològic, que li permetrà tenir una visió general de les diverses cultures peruanes que vanprecedir als Inques, el seu desenvolupament en l’espai geogràfic i en el temps, sense oblidar la visitade les sales dedicades a la metal·lúrgia i la indústria tèxtil.Resta de la tarda lliure per començar atenir contacte amb el país. Opcionalment podrà visitar Larcomar, centre comercial turístic ambvistes a l’Oceà Pacífic o el bohemi barri de Barranco, origen de poetes i escriptors, part de la rutaliterària de Mario Vargas Llosa i zona de marxa típica de Lima. Allotjament a l’hotel Casa Andina.

16 Octubre Lima / Arequipa
Pensió completa
Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació a la ciutat d’Arequipa. Arribada i trasllat a l’hotel. Visita de l’anomenada “Ciudad Blanca”, inclòs el Convent de Santa Catalina, (una ciutat dins de la ciutat), la Plaça de Armas, els Claustres de la Companyia i els districtes residencials de Yanahuara i Chilina des de on és possible apreciar una magnífica vista del volcà Misti. Per la tarda, visita al Museu dels Altares Andinos on és possible apreciar a la “mòmia juanita”, adolescent inca sacrificada i que va ser trobada al cim del volcà Ampato, convertint-se en una de les mòmies més conservades del planeta. Resta de la tarda lliure, per a passejar pels seus agradables y colonials carrers. Allotjament en l’hotel Casa Andina.

17 Octubre Arperu colcaequipa / Cañón del Colca
Pensió completa
Sortida cap a un dels canyons més profunds del planeta, El Canyó del Colca. Passarem per Pampa Cañahuas, prop de la Reserva Nacional Salines-Aguada Blanca, abans d’arribar a Chivay, punt de partida i arribada per a les visites de la zona. Temps lliure. A la tarda opcionalment es poden visitar les Termes de la Calera. Allotjament a l’hotel Colca Lodge Spa & Hot Springs.

18 Octubre Cañón del Colca / Puno (Llac Titicaca)
Pensió completa
Ens dirigim al lloc denominat “Cruz del Cóndor”, mirador des de on s’aprecia la profunditat del canyó i el vol arrogant dels còndors que ascendeixen a la superfície. Visitarem els pobles de Yanque i Maca amb esglésies colonials i unes tombes penjants, molt a prop d’allà, abans d’iniciar el retorn cap a Chivay on canviarem de vehicle per continuar a Puno, capital de l’altiplà peruà. El trajecte ofereix bells escenaris naturals, i una vista impressionant de la bella llacuna anomenada Lagunillas, on s’aprecien vivers de truites i amb freqüència flamencs andins alimentant-se a les ribes del llac. Arribada a Puno al final de la tarda. Trasllat a l’hotel seleccionat. Allotjament Hotel Sonesta Posadas del Inca.

19 Octubre PunoPERU Urus E0051 pq
Pensió completa
Avui visitarem el llac navegable més alt del planeta: El Llac Titicaca. Farem una primera visita de les Illes Uros, illes flotants en la qual encara viuen els descendents d’aquesta ancestral ètnia, avui unida al Llinatge Aymara, la subsistència dels quals es veu en part recolzada pel turisme. Continuarem navegant cap a l’illa de Taquile, illa quítxua on els costums i tradicions inques encara són palpables. A la tarda, retorn a Puno. Allotjament a l’hotel.

20 Octubre Puno / Cuzco
Pensió completa
Sortida cap a Cuzco fent visites a les ruïnes de Pukara, la Raya (port més alt de camí a la capital Cuzqueña, Racjchi (temple de Wiracocha), i Andahuaylillas (la capella Sixtina andina). Arribada a Cuzco en caure la tarda. Allotjament a l’hotel Costa del Sol Ramada.

21 Octubre Cuzco
Pensió completa
Al matí començarem a prendre contacte amb la ciutat amb una visita a peu, circuit exclusiu que contempla les visites al barri de la plaça de San Blas, carrer Hatunrumiyoc amb la “pedra dels 12 angles”, Placeta Nazarenas, Plaza de Armas, Museu Inca, Mercat Central de Cuzco, Carrer Loreto, la Catedral i el Koricancha o Temple del Sol. A la tarda, sortirem de l’hotel per a la visita de les “Ruinas Aledañas”, on destaquen Sacsayhuaman, Q’enqo, Puka-Pukará (només panoràmic) i Tambomachay. Retorn a Cuzco. Allotjament a l’hotel Costa del Sol Ramada.

22 Octubre Cuzco / Aguas Calientes
Pensió completa
Sortida per carretera cap a la Vall Sagrada dels Inques, visitant el poble andí de Chinchero on visitarem a més a més la zona arqueològica, la seva colonial església, la seva plaça principal on diàriament és possible visitar el seu autèntic mercat artesanal. Continuació a les Mines de Sal de Maras, el Laboratori Agrícola de Moray i Ollantaytambo amb la seva fortalesa. A la tarda sortida en tren cap al poble d’”Aguas Calientes”. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta de la tarda lliure. Allotjament a El Mapi Hotel.

23 Octubre Aguas Calientes / Valle Sagrado
Pensió completa
Matinarem per gaudir d’una de les meravelles del món modern, la ciutat inca de Machu Picchu. En un entorn natural únic, farem la visita guiada del complex arqueològic (sense l’aclaparament de les masses), recorrent els seus carrers, places, temples, palaus, tallers, escalinates i fonts d’aigua, Temple del Sol, etc.
Retorn amb autobús a Aguas Calientes. Temps lliure en aquest acollidor poblat per gaudir del seu mercat i l’ambient d’aquest lloc per on passa gairebé tot viatger que arriba al país. A l’hora prevista, sortida des de l’estació de tren amb retorn a Ollantaytambo, baixada a l’estació que té el mateix nom i trasllat a l’hotel Casa andina Private Collection enmig del “Valle sagrado”, lloc que presumeix de tenir un dels millors climes del món.

24 Octubre Valle Sagrado / Pisac / Cuzco
Pensió completa
Al matí, trasllat de tornada a Cuzco, visitant de camí el poble i mercat de Pisac. Resta del dia lliure. Sopar. Allotjament a l’hotel Costa del Sol Ramada.

25 Octubre Cuzco / Lima / Barcelona
Esmorzar + Dinar
Trasllat a l’aeroport per prendre el vol de retorn a Lima. Arribada, assistència a l’aeroport i posterior connexió amb el vol internacional de retorn a Barcelona. Nit a bord.

26 Octubre Barcelona/Igualada
Arribada a Barcelona. Trasllat a Igualada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

Preu per persona habitació doble de 20 a 24 passatgers des de:  4.570 €

Preu per persona habitació doble de 15 a 19 passatgers des de:  4.685€

Suplement per habitació individual: 730 €

El programa Inclou:
– Taxes aèries:  78 €

– Bitllet aeri, Barcelona/Lima/Barcelona
– Bitllet vols domèstics com s’indica en l’itinerari
– Trasllats amb assistència de parla castellana
– Tren categoria Vistadome des de Ollantaytambo/Machu Pichu/Ollantaytambo

– Llanxa privada en el Llac Titicaca
– 11 nits d’allotjament en els hotels seleccionats o similars
– Règim de pensió completa
– 11 esmorzars, 11 dinars i 11 sopars
– Visites segons s’indica a l’itinerari
– Guía acompanyant
– Assegurança bàsica de viatge.

El programa NO Inclou:
– Propines ni maleters
– Begudes en els menjars
– Tot el que no s’indiqui a l’apartat inclou.

HOTELS PREVISTOS (o similars)
– Lima: Casa Andina
– Arequipa: Casa Andina
– Chivay: Colca Lodge Spa & Hot Springs
– Puno: Sonesta Posadas del Inca
– Cuzco: Costa del Sol Ramada
– Aguas Calientes: El Mapi Hotel
– Ollantaytambo: Casa andina Private Collection

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: