PATIS DE CÒRDOVA (amb tren AVE)

Del 13 al 17 de maig de 2019

El Viatge:   Tren AVE  + Trasllats  + Circuit amb pensió completa – Guia acompanyant
Durada:   5 dies  amb guia acompanyant
Sortides:   Del 13 al 17 de maig de 2019                                            g

13 maig.- TERMINAL- CÒRDOVA Dinar, Sopar i Allotjament
Sortida de la nostra terminal, fins a l’Estació de Sants per sortir amb tren AVE destinació Còrdova. Arribada a Còrdova a les 13:12. Trasllat immediatament al nostre hotel al centre de la ciutat califal per l’acomodació i deixar els nostres estris. Dinar a l’Hotel. A la tarda, farem una primera presa de contacte amb la ciutat, iniciant a les 18:00 hores acompanyats per un guia local, la visita dels patis cordovesos més interessants i més importants, on estan tots engalanats i vestits amb un colorit excepcional. Sopar i Allotjament.

14 maig.- CÒRDOVA (Lucena, Pont Genil, Aguilar de la Frontera i Montilla) P.Completa
Visita matinal per la campinya Subbética, fent una parada a Lucena, una de les ciutats més importants de la província. Continuarem cap a Pont Genil, ja que pertany a la DO Montilla-Moriles, terra d’excel·lents cellers i serà en una de les bodegues més prestigioses que realitzarem una visita. A la tarda, tindrem l’oportunitat de conèixer la plaça octogonal d’Aguilar de la Frontera, vila molt famosa per dolços d’influència morisca. La nostra ruta per aquestes terres finalitzarà a Montilla, la capital del vi.

15 maig.- CÒRDOVA (Visita Ciutat – Medina Azahara) Pensió Completa
Amb un guia local, farem una visita ciutat de Còrdova, la capital de l’Espanya Musulmana, gràcies al seu llegat històric i patrimonial està declarat Patrimoni de la Humanitat. Farem una completa visita acompanyats per un guia local i com no també visitarem la catedral, la fascinant Mesquita de Còrdova. Dinar al nostre hotel. A la tarda, coneixerem Medina Azahara, el que va ser un luxós palau califal, “el Versalles de Còrdova”. Les ruïnes de Medina Azahara, a només 8 Kms estan situades a la falda de Sierra Morena i han rebut recentment el Premi al Museu Europeu de l’any. Un escenari ideal per al conte “les mil i una nits”, construïts amb els materials de millor qualitat, que van ser l’enveja del món sencer.

16 maig.- CÒRDOVA (Zuheros, Baena) Pensió Completa
Després de l’esmorzar ens dirigirem cap a Zuheros, poble que forma part de “la llista amb els pobles més bonics d’Espanya”. Zuheros és un d’aquests pobles que han sabut mantenir l’encant d’una altra època a través del temps. Els seus carrers són estrets i sinuosos, amb multitud de placetes i racons plens de sabor tradicional. Seguidament coneixerem Baena, famosa per la seva qualitat del seu oli, possiblement el millor del món. Visitarem el Museu de l’Olivar i l’Oli, per conèixer quin és el procés d’elaboració d’aquest producte únic que ha merescut la consideració de declarar-Patrimoni Immaterial per la UNESCO. Coneixerem l’anomenat or líquid pels cinc sentits. També coneixerem sobre el terreny aquesta joia nutricional coneixent la Almàssera Nuñez de Prado, un dels primers exportadors de la regió. A l’arribada a la nostra ciutat de Còrdova, el que ho desitgi se li oferirà la possibilitat d’assistir a un tablao flamenc cordovès amb la dansa tradicional d’aquesta terra.

17 maig.- CÒRDOVA – ORIGEN Esmorzar i Dinar
Esmorzar i disposarem de temps lliure a la ciutat de Còrdova per poder gaudir de la ciutat en el nostre última jornada a la ciutat. Dinar i trasllat cap a l’Estació per agafar el tren AVE amb destinació Barcelona, i trasllat fins al punt de sortida.

Preu per persona en habitació doble : 840€

EL PREU INCLOU

• Trasllat terminal – estació Sants – terminal
• AVE en classe turista
• Estada en Hotel de 4 estrelles al centre de la ciutat
• Pensions Completes tots els dies amb begudes incloses
• Servei de Guia Local a Còrdova per a dos dies (patis i ciutat)
• Entrada a la Mesquita de Còrdova
• Entrada a la ciutat de Medina Azahara
• Visita d’un Celler amb tast de Montilla-Moriles
• Entrada al Museu del Olivay trull de Baena

Serveis no inclosos

Extres personals ni qualsevol servei no especificat

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: