PATAGONIA – ARGENTINA – C. IGUAÇU

Del 4 al 19 de novembre de 2019

El Viatge:  Avió + Trasllats  + Visites segons programa + Pensió Completa
Durada:   15 dies  –  Sortida en Grup i Guia acompanyant
Dates:   Del 4 al 19 de novembre de 2019                                                vc

Dia 04 Novembre: Terminal – Barcelona – Madrid – Buenos Aires
Sortida de la nostra terminal, fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació i duana, sortirem en vol via Madrid, destí Buenos Aires. Nit a bord.

Dia 05 Novembre: Buenos Aires (esmorzar, dinar i sopar)
Arribada a l’aeroport Internacional d’Ezeiza, a primera hora de la matinada, on ens esperen per traslladar-nos a
l’hotel. A l’hora acordada, sortida per a la visita de Buenos Aires de migdia (4hs), per anar descobrint les seves grans avingudes on destaca la 9 de Julio, que amb els seus múltiples carrils de circulació la converteixen en la més ampla del món i on es troba el símbol de la ciutat, l’Obelisc. Sorprendrà el ritme febril del seu centre comercial i financer per després arribar a la Plaça de Maig, que forma el nucli antic de la ciutat i on es troben la Catedral, en estil neoclàssic, la Casa de Govern, més coneguda com La Rosada i on s’assenta el poder executiu de la república, i l’antic Cabildo, mut personatge de la història de la ciutat. Els barris de San Telmo i La Boca són, potser, els més típics de la ciutat. En el primer, el més antic de la ciutat, és on es concentra una gran quantitat d’antiquaris i galeries d’art i on té lloc la tradicional Fira d’Antiguitats de Sant Pere Telmo (només els diumenges). El Barri de la Boca situat a la zona sud de la ciutat, és un dels llocs més pintorescs per la seva història lligada a la immigració italiana i al tango. El barri encara conserva carrers com Caminito, ara convertida en un passeig de vianants on es podrà veure, en detall, la típica construcció feta de fusta i xapes de zinc. Continuarem per Puerto Madero, el barri més nou de la ciutat. Dinar en restaurant. Retorn a l’hotel. Resta de la tarda lliure, per continuar descobrint (si així ho volen), acompanyats del nostre guia, aquesta meravellosa ciutat. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 06 novembre: Buenos Aires (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita a la ciutat de Buenos Aires de mig dia (4hs), per visitar la zona nord de Buenos Aires on es troben els Boscos de Palerm, autèntic pulmó verd de la ciutat, és una àrea de més de 80 hectàrees. Els Boscos estàs formats per diferents parcs com ara el Jardí Japonès, Jardí Botànic, el llac de regates, el Club Municipal de Golf, el Planetari i el Parc Tres de Febrer. En aquest últim parc es troba el famós Rosedal (amb més de 18 mil rosers de 1100 espècies de roses), el Patio Andaluz i el Jardí dels Poetes. Es continua per Palermo Soho que té com a centre la Plaça Cortázar, (també coneguda com Plaça Serrano). Aquest barri es caracteritza per les diferents botigues d’indumentàries amb moderns dissenys, també pels seus bars, llibreries i bons restaurants. Palermo Soho és considerat el centre del disseny de la Ciutat. I el colofó ​​serà el Barri de la Recoleta, considerat el més sofisticat de tots, i el lloc on es concentren els millors restaurants i cafès a l’aire lliure. També allà es troba el famós Cementiri, l’Església del Pilar, un Centre Cultural, el Museu Nacional de Belles Arts i la famosa fira d’artesanies. Dinar en restaurant. Retorn a l’hotel, i resta de la tarda lliure que acompanyats del nostre guia, podrem acabar de visitar bonics racons de la ciutat.

A la nit s’inclou un Sopar Tango Show, la millor manera de viure l’experiència del TANGO en tot el seu esplendor. Sota la direcció d’una orquestra que convoca mestres de renom, es llueix un elenc de professionals del ball i cantaires dignes de la capital del tango. El Sopar inclou aperitiu, plat d’entrada, plat principal, postres i begudes.

DÍA 07 Novembre: Buenos Aires – Iguassú (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en vol d’Aerolíneas Argentinas destí a Puerto Iguazú. Recepció i donarem començament a l’excursió a les Cataractes del costat Brasiler. A l’arribada al Parc Nacional do Iguassú, dinarem en restaurant dins del parc. Seguidament visitarem el circuit de passarel·les, de 950 metres de llarg, que es troba sobre les barrancas del Riu Iguazú, oferint una vista panoràmica realment impressionant de tots els salts. El recorregut té el seu punt culminant en arribar al mirador de la Gola del Diable, on el soroll de la caiguda de l’aigua estremeix al visitant. Retorn a Puerto Iguassú i trasllat a l’Hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

Dia 08 Novembre: Iguassú (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Al matí, començament de l’excursió a les Cataractes del costat Argentí. L’excursió comença al mateix hotel on ens allotjarem. Des d’allà ens dirigirem cap a l’entrada del Parc Nacional Iguassú. Des del centre del visitant es parteix en el “tren de la selva”, un tren ecològic que es submergeix a la selva missionera, fins a l’estació “Gola del Diable”, on comença el recorregut de la passarel·la cap a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, just davant del salt que dóna nom a l’estació: la Gola del Diable, és el Salt Unió indescriptible per la seva bellesa i energia que emociona a tots! ¡No ens ho podem perdre!. El recorregut continua per la següent estació “Cataratas” on es pot realitzar el passeig superior amb una distància de 500 metres o bé el passeig Inferior, un conjunt de passarel·les que permeten apreciar aquesta meravella natural des d’un altre angle. Dinar en un restaurant dins del parc. Retorn a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 09 Novembre: Iguassú – Trelew – Puerto Madryn (esmorzar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas, via Buenos Aires. (Dinar lliure a l’aeroport) , a l’arribada a Trelew, recepció i trasllat a Puerto Madryn. Acomodació a l’hotel i seguidament, trasllat al restaurant per sopar. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 10 novembre: Puerto Madryn (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a la Península Valdés. D’hora al matí, sortirem des de l’hotel cap a Port Piràmide, on embarcarem en una zodiac per la observació de la Balena Franca Austral, una experiència realment impactant. El viatge continua cap a Punta Prima, antic assentament naval que posseeix un característic far. Caminada fins al mirador per a observació de la colònia d’elefants marins que se situa en l’àrea de platja. Dinar en un restaurant local. Continuarem cap a Caleta Valdés, accident costaner de gran importància per les seves característiques geogràfiques i quantitat de llops, elefants i aus marines. Al lloc hi ha senders que recorren la costa i un petit centre d’interpretació que reuneix informació de la regió. En acabar la tarda, retorn a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar i retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 11 novembre: Puerto Madryn (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar excursió a la Reserva El Pedral, situada a Punta Nimfas (la punta sud del golf Nou) on des setembre de cada any, una creixent colònia de simpàtics pingüins de Magallanes s’instal·la a les seves costes. Una caminada guiada entre els seus nius ens possibilitarà conèixer millor a aquests curiosos animals. El Pedral sosté un esquema de control i neteja de platges, col·laborant amés amb la fundació GPS (Global Penguin Society). Visitarem el far de Punta Nimfas, valuós referent per als navegants que entren al Golf Nou. La vista des del penya-segat del far ens farà sentir privilegiats, part d’un paisatge diferent, màgic i increïble. Posteriorment, dinar a la casa de l’estada patagónica, que va ser construïda a principis del segle XX amb materials i mobiliari portats d’Europa en vaixell i desembarcats a les costes de la pròpia estada. A la tarda, trasllat de tornada a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar i retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 12 Novembre: Puerto Madryn – Trelew – El Calafate (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas destí El Calafate. A l’arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Dinar en restaurant i a la tarda acompanyats del nostre guia recorrerem els principals carrers i atractius d’aquesta ciutat de la regió de la Patagònia que es troba a la província de Santa Cruz, té una superfície de 107.5 km². i és la porta d’accés al Parc Nacional Les Glaceres on trobarem el Perito Moreno, i la glacera Upsala. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 13 novembre: El Calafate (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno, incloent la navegació “Safari Nàutic”. Sortirem des de l’hotel per recórrer 80 km fins arribar a l’entrada del Parc Nacional
“Los Glaciares”, declarat Patrimoni Mundial (natural) per la UNESCO atès que preserva una extensa àrea del camp de gels continentals del que descendeixen les glaceres Moreno, Onelli, Agassi i Uppsala. El més sorprenent és el Perito Moreno, que s’expandeix sobre les aigües del Llac Argentí i té una paret de 5 quilòmetres d’ample i 70 metres d’altura sobre el nivell de l’aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és el començament d’una caminada descendent per les passarel·les situades davant de la glacera. Des d’allà gaudirà la immensitat del paisatge i podrà percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle imperdible! Dinar en restaurant local del parc.
La excursió continua amb el “SAFARI NÀUTIC”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentí que té una durada aproximada d’1 hora i brinda la possibilitat de “viure” la glacera més de prop. Un cop davant de la paret, el vaixell s’atura per uns minuts per poder contemplar la seva immensitat i bellesa. Retorn a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 14 Novembre: El Calafate (esmorzar, picnic i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió Navegació Mar Patag “Experiència Glaceres Gourmet”, en el Creuer Maria Turquesa. El Camp de Gel Patagònic és, després de l’Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. Les seves glaceres tenen origen a només 1500 msnm d’altitud i descendeixen fins als 200 msnm, el que permet un accés i visualització única al món. El PN Les Glaceres és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Destaquen la Glacera Spegazzini amb la gran altura del seu front que arriba als 135 msnm, la Glacera Upsala que cobreix tot una vall amb una extensió aproximada de 765 Km2 i una longitud de 53 km, i la Glacera Perito Moreno, en constant avanç, i les ruptures són un espectacle natural incomparable. Glaceres Gourmet és una experiència de tot el dia, que recorre alguns llocs d’aquest paratge patagònic, navegant amb el més alt confort i amb una gastronomia gourmet dissenyada especialment per a una experiència memorable. Embarcament i navegació pel Llac Argentí rumb nord-oest. Es visita: Badia Esquadra i Muralla de Condoreras, Glacera Seca, Glacera Heim, Glacera Spegazzini. Desembarcament a “Puesto de las Vacas” amb caminada, Canal Uppsala amb vista panoràmica de la Glacera Upsala i Bertacchi. Dinar picnic a bord. Navegació pel Canal de Los Témpanos cap a la paret nord de la Glacera Perito Moreno. Retorn a port “Privat La Soledad” Desembarcament i trasllat a l’hotel de El Calafate. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 15 Novembre: El Calafate – Ushuaia (esmorzar i sopar)
esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas destí Ushuaia (dinar lliure a l’aeroport). Recepció i trasllat a l’Hotel. Seguidament, i acompanyants del nostre guia, farem recorregut a la ciutat, que representa en la nostra imaginació el més llunyà, el «Fi del Món». Està situada a la vora del Canal de Beagle, a l’extrem sud de la Illa Gran de Terra del Foc, envoltada per les Muntanyes Martial. La seva privilegiada ubicació permet gaudir de muntanyes, mar i boscos. A l’hora acordada, trasllat al restaurant local per sopar. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 16 Novembre: Ushuaia (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió Parc Nacional Terra del Foc & Natura. L’excursió comença des de l’hotel on el passaran a buscar a vehicles 4×4 per viure aquesta aventura. El primer punt a visitar, ja dins del Parc Nacional, és el mirador Lapataia, des d’on es realitza un petit trekking per transitar els últims quilòmetres de la Ruta Nacional Nº 3 i arribar a la Badia, lloc ideal per veure de les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel sender de la “castorera” per arribar a un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió on es pot observar l’impacte que aquestes “construccions” produeixen en el medi ambient. Seguint un camí que s’endinsa al bosc, s’arriba a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal que tenen una enorme capacitat d’emmagatzematge d’aigua. A la part sud del parc es troba el llac Acigami (Ex llac Roca), punt obligat per aturar-se, admirar l’espectacle que ofereix el paisatge amb la Serralada dels Andes com a fons mentre es gaudeix d’un refrigeri. El recorregut acaba en Badia Ensenada on es troba l’estafeta postal més austral. Retorn a Ushuaia. Dinar en un restaurant local.
A la tarda, Navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa dels Llops i Far Les Eclareirs (conegut com el Far de la Fi del Món). Aquesta excursió comença al moll turístic local, des d’on es salpa per recórrer l’àmplia Badia d’Ushuaia fins a arribar al Canal Beagle. Allà es navega al voltant de l’Illa dels Ocells: on es pot apreciar l’avifauna fueguina observant Skúas, Albatros de Cella Negra, Ànecs Vapor, Cauquenes, Gavines Cuineres i Gavines Grises, i de l’Illa dels Llops: on es troben els llops marins d’un i dos pèls. En arribar al Far Les Eclaireurs (Els Il·luminadors), es poden veure colònies de Corbs marins Imperials i Corbs marins Rockers. Al llarg del recorregut, el guia, no només va fent referència a les característiques de cadascuna de les espècies albirades i de la geografia del lloc, sinó que també explica la importància històrica d’aquest pas marítim en el sorgiment de la ciutat. En el trajecte de tornada a la ciutat és sorprenent la vista que es té del cordó muntanyenc que envolta a Ushuaia i la naturalesa esplèndida que l’envolta. És un recorregut de gran valor històric i paisatgístic. Retorn a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant local per sopar. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 17 Novembre: Ushuaia (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet amb dinar campestre Llacs Off Road a 4 x 4. Després de l’esmorzar, amb els primers raigs de sol matinals, ens aventurarem en un Safari de dia complet, en vehicles Land Rover (4×4) amb dinar inclòs. La travessia ens permetrà connectar-nos d’una manera diferent amb els paisatges més recòndits de l’illa de Terra del Foc. Per senders de terra i sortejant rierols, arribarem a la imponent costa del Llac Fagnano, on podrem prendre’ns un moment per contemplar aquest extraordinari lloc i la seva particular energia. A partir d’allí, els vehicles començaran a transitar camins de difícil accés (off-road) oferint-nos vistes d’inigualable bellesa. Dinar durant l’excursió.
A continuació iniciarem un trekking pel bosc fins al “Lago Escondido”, on hi ha un refugi de muntanya. En recórrer la costa observarem la comunitat de castors, les seves construccions i embassaments, creant un hàbitat per allotjar a la seva família. En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un rostit al millor estil argentí, acompanyat amb vi Malbec, i l’oportunitat per distendre’ns, compartir xerrades i reposar energies. Després del dinar, qui ho desitgi, podrà navegar, en canoa, les tranquil·les aigües del “Lago Escondido” i explorar el sorprenent paisatge. Farem una breu visita al “Museu Marítim i del Presidi”. Retorn a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant local per sopar. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 18 Novembre: Ushuaia – Buenos Aires – Madrid (esmorzar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport,on desprès dels tràmits de facturació i duana embarcarem en el vol destí a Buenos Aires i connectar amb el vol internacional d’Aerolineas Argentinas cap a Madrid. Nit a bord.

Dia 19 Novembre: Madrid – Barcelona – Terminal
Arribada a Madrid a primera hora del matí i enllaç amb vol destí a Barcelona, on desprès de recollir l’equipatge, trasllat privat fins a la terminal de sortida.

 • Preu per persona: 5.995 €
 • Suplement habitació individual: 850€

Serveis inclosos:

 • Trasllat Terminal-aeroport Barcelona-Terminal
 • Vols de línia regular Barcelona-Buenos Aires-Barcelona (via punt europeu)
 • Vols interns Buenos Aires-Iguassú-Trelew-Ushuaia-Calafate-Buenos Aires
 • 13 nits d’hotels
 • Règim de Pensions completes
 • Visita de tot el dia a la Ciutat de Buenos Aires
 • Sopar Tango Show a Buenos Aires
 • Visita al Parc Nacional d’Iguassú
 • Visita Cataractes d’Iguassú (Cantó Argentí)
 • Visita Península Valdés amb avistament de balenes i pingüins
 • Navegació pel Canal de Beagle (Far de la fi del Món)
 • Visita al Parc Nacional Terra de Foc i Naturalesa
 • Excursió en 4×4 a la illa de Terra del Foc
 • Trekking fins el Lago Escondido
 • Visita de tot el dia al Glaciar Perito Moreno, incluint un “safari nàutic” d’1 hora de durada.
 • Navegació per el Gran Lago Argentino, podent veure impressionants icebergs
 • Visita a la Barrera de Hielo , amb espectacular panoràmica del Glaciar Upsala
 • Visita al Glaciar Perito Moreno
 • Excursió de ½ dia al Delta del Tigre
 • Assegurança de viatge i cancel·lació
 • Guia acompanyant durant tot el viatge

Serveis no inclosos

 • Serveis no especificats amb anterioritat

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: