UA-100778660-1

OMAN i DUBAI

De l'1 al 9 d'octubre de 2017

El Sultanat d’Oman és un Estat d’Àsia Situat a l’Orient Mitjà, a la punta sud-est de la península d’Aràbia. Dubai: és un dels set emirats que conformen els Emirats Àrabs Units, la capital és la ciutat homònima. Està situat a la costa del golf Pèrsic, al desert d’Aràbia.
 .
El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  9 dies
Dates:  De l’1 al 9 d’octubre de 2017

01 octubre 2017
Barcelona-Muscat
Sortida de la nostra termjnal cap a l’aeroport de Barcelona. Trobada amb el nostrte guia dues hores abans de la sortida per agafar el vol de línia regular amb destinació Muscat, via Dubai. Nit a bord. A l’arribada a l’aeroport internacional de Muscat, es procedirà als tràmits d’immigració per obtenir el visat.

02 octubre 2017
Muscat
Esmorzar a l’hotel. Arribada i recollida de l’equipatge. Trasllat a l’hotel a Muscat amb guia de parla hispana. Visita la capital del sultanat, fundada al segle I i situada entre la Península Aràbiga, Àsia i Àfrica. Visita de la Gran Mesquita del Sultà Qaboos, obra mestra arquitectònica construïda amb pedra arenisca i marbre. D’aquí destaquem la bella aranya de Swarowski i l’enorme catifa persa feta a mà que adornen la sala d’oració principal. Sortida cap al Palau Al-Alam, residència del Soldà, per fer una parada fotogràfica de l’exterior. Passeig per als voltants per gaudir d’una bonica estampa del Palau i del fort Mirani. Continuació en bus amb una parada panoràmica dels forts portuguesos, Jalali i Mirani (S. XVII) amb la costa de fons. Dinar inclòs. Més tard, el tour continua cap a la part antiga de la ciutat. Visita del museu Bait Al Zubair que alberga diverses col·leccions d’objectes representatius de la cultura d’Oman. Sortida cap a la zona de Muttrah i passeig pel soc que manté tota la seva atmosfera oriental. Retorn, allotjament i sopar al Muscat Holiday Hotel*Gran Mesquita. Per a la visita, les dones han de vestir roba llarga i un mocador al cap. Els homes han de portar els braços i les cames tapades.

03 octubre 2017
Muscat-Jabrin-Al Hamra-Nizwa
Esmorzar a l’hotel. Comencem el dia visitant la fàbrica de perfums omanita de “Amouage”, seguint la tradició àrab, els perfums utilitzen 120 components naturals i es reivindiquen com els més cars del món. Continuació cap a l’interior d’Oman. Ens dirigirem a Jabrin, un dels forts més bells d’Oman, per visitar el castell construït el 1675 per l’Imam Sultà bin Bil’Arab, com a segona residència. Aquest és famós pels seus sostres pintats, les seves parets decorades amb arabescos, ornamentades en estuc o fusta. Aturada fotogràfica del fort de Bahla, Patrimoni de la UNESCO. Dinar inclòs. A la tarda, visita de l’antic llogaret d’Al Hamra per passejar pel seu verd palmerar i pels carrerons de cases de fang encara intactes. Visita del museu Bait Al Safah. Continuació cap al petit poble de Misfah, una meravella construïda al cor d’una muntanya on coneixerem els seus carrers estrets i els seus sistemes de reg tradicionals (Falaj). Arribada a Nizwa, antiga capital d’Oman. Nizwa va gaudir d’un període pròsper durant el regnat de la dinastia de Ya’ruba, al poder des del 1624 fins al 1744. Aquesta compta amb una de les mesquites més antigues del món (no es pot visitar). Arribada, sopar i allotjament a l’hotel Falaj Daris.

04 octubre 2017
Nizwa-Wahiba Sands
Esmorzar a l’hotel. Avui coneixerem Nizwa. Visita del fort, amb la seva imponent torre de vigilància i des d’on es pot gaudir d’una meravellosa vista del palmerar de Nizwa, les muntanyes, la cúpula de la mesquita, entre d’altres. Temps per passejar pel famós soc conegut per la seva artesania. A continuació ens dirigirem cap al desert “Wahiba Sands”. Aturada al poble de Birkat Al Mauz, que ha mantingut la seva atmosfera i caràcter tradicional. Passeig amb parades fotogràfiques panoràmiques de la zona on els palmerars s’entremesclen amb els llogarets i les muntanyes. Dinar inclòs. Continuació cap al desert de “Wahiba Sands”. Un conductor expert els traslladarà amb vehicles 4×4 fins al campament. Recorregut per les dunes fins arribar a la part alta d’una d’aquestes per contemplar el capvespre. Temps per relaxar-se i gaudir del desert. Retorn, sopar i allotjament al campament Arabian Oryx Camp (amb bany i dutxa privat).

05 octubre 2017
Wahiba Sands-Ras al Jinz-Wadi Bani Khaled
Al matí d’hora es pot gaudir de l’alba des de les dunes. Esmorzar i temps de relax per gaudir de l’ambient del desert. A continuació, sortida en vehicles 4×4. Continuació en bus per arribar a Wadi Bani Khaled a les muntanyes de Hajar, una de les icones naturals més impressionants del Sultanat d’Oman, una vall envoltada de muntanyes, palmerars i petits llogarets. Aquest és un lloc paradisíac, amb diverses piscines naturals on s’hi arriba donant un passeig al llarg de la vall. Dinar inclòs. Continuació per carretera fins al parc natural “Al Salil à Al Kamil” per observar gaseles (20 min aproximadament). Sopar d’hora a l’hotel. A continuació, visita del santuari de la tortuga verda, Ras al Jinz, on aquestes vénen a la nit per posar els ous a la sorra després d’un viatge de milers de quilòmetres des de l’Àsia i l’Àfrica. Retorn i allotjament al Resort Sur Beach Holiday Hotel.

06 octubre 2017
Wadi Bani Khaled-Wadi Shaab-Muscat-Dubai
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al sud, vorejant la costa, recorrent un paisatge envoltat de turons. Visitarem la drassana on se segueix fabricant els famosos dhows de fusta (vaixells de vela tradicional d’origen àrab) i les cases blanques anomenades Ayga. Continuació per la carretera costanera cap a Wadi Xaab, des d’on l’aigua del wadi forma un conjunt de belles piscines naturals i cascades de diferents tons verds i blaus protegides per altíssimes muntanyes. L’accés al congost es realitza en barca i després es fa un passeig de 45 min aproximadament. Dinar picnic o en restaurant local. A la tarda, visitarem Quriyat, típic poble de pescadors en el qual podrem conèixer les salines i el llogaret de Sahel. Arribada a Muscat. Retorn a l’aeroport de Muscat per agafar el vol a Dubai. Arribada a Dubai amb assistència de parla hispana. Trasllat, sopar i allotjament al Majestic Hotel.

07 octubre 2017
Dubai
Esmorzar a l’hotel. Dubai és una ciutat única i espectacular. Explorarem el barri antic de Dubai anomenat “Bastakiya”, amb les seves tradicionals cases i les seves torres de vent que van ser utilitzades en el passat com a sistema natural d’aire condicionat. Després visitarem el Museu de Dubai situat al fort “Al Fahidi”. Creuarem la riera de Dubai amb el conegut taxi aquàtic per visitar el mercat de l’or i les espècies. Continuació cap a la zona de Jumeirah on es troben els palaus dels xeics. Parada fotogràfica de la Mesquita de Jumeirah i de l’emblemàtic hotel de luxe Burj Al Arab amb forma de vela. Dinar inclòs.  A la tarda, continuació per la bonica carretera Jumeirah cap a l’illa artificial “The Palm” amb una parada fotogràfica de l’Hotel Atlantis. Retorn a terra a bord del “monorrail” per contemplar una bonica vista de l’illa, la costa i el skyline de Dubai. Després ens dirigirem cap al barri de “Downtown”, a través dels gratacels de l’artèria principal de Dubai “Sheikh Zayed”. Explorarem el centre comercial més gran del món, el Dubai Mall. Observarem l’aquari des de l’exterior i passejarem per la luxosa “avinguda de la moda”. També descobrirem l’escultura del “Cavall de Botero” i l’edifici més alt del món, el Burj Khalifa, amb 828 metres d’alçada. Després d’aquest recorregut a peu, tindrem l’oportunitat de gaudir de l’espectacle nocturn de les fonts musicals. Retorn, sopar i allotjament al Majestic Hotel.

08 octubre 2017
Dubai
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. A la tarda, sortirem per realitzar un safari amb xofer de parla anglesa per les dunes del desert. L’aventura comença quan el xofer ascendeix i descendeix per les daurades dunes de sorra en un modern 4×4. Després d’aquesta experiència, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una bella posta de sol. Temps per relaxar-se en un acollidor campament beduí. Gaudiurem d’un sopar barbacoa al costat del foc escoltant la música d’una companyia de folklore àrab i admirant els moviments d’una ballarina de dansa del ventre. Podrem també gaudir de les shishes, els tatuatges de Henna i de passejos en camell. Retorn i allotjament al Majestic Hotel.

09 octubre 2017
Dubai-Barcelona
Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dubai 3h abans de la sortida del vol regular directe amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals. Fdel viatge dels nostres serveis.

Preu per persona habitació doble  des de:  2.530 €

Suplement per habitació individual: 820 €

EL Preu inclou:  Bitllet aeri línia regular Barcelona-Dubai-Muscat-Dubai-Barcelona   – Trasllats aeroport – hotel – aeroport.   –   8 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars.   –   Visites com s’indica en l’itinerari.   –   Pensió completa segons itinerari.   –   Guia acompanyant tot el viatge.    –   Bossa de viatge.   –   Trasllats IGUALADA – AEROPORT – IGUALADA   –   Assegurança bàsica d’assistència en viatges.

No inclou:  Taxes aèries: 370 €   –  Propines ni maleters.   –   Quelcom no especificat en l’itinerari. Assegurança d’anulacio   –   Visat a Oman (pagament a l’entrada del país 5 OMR/13 USD aproximadament)   –   Passaport en vigor amb vigència de 6 mesos i amb mínim 2 pàgines lliures

Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: