NOVA YORK – WASINGTON

De l'1 al 8 d'octubre de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Mitja Pensió i Visites + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   1 d’octubre  de 2020                                                       pol

1 Octubre.- IGUALADA – BARCELONA / NOVA YORK

Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular directe amb destinació Nova York. Arribada i trasllat a l’hotel. A la tarda, sortida pels voltants amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

2 Octubre.- NOVA YORK -Esmorzar + Dinar
Avui farem la visita de l’Alt i Baix Manhattan de dia sencer. Sortirem fent una passejada panoràmic parant a Strawberry Fields de Central Park, és el nom que se li va donar a la zona central de Central Park en memòria de John Lennon, que va ser assassinat a les proximitats de parc. En vida solia passejar per aquest lloc, deia que era dels seus favorits. Passarem pel Museu d’Història Natural i encreuament a la 5a Avinguda, per seguir enfront de la Trump Tower (si la policia ho permet). Pararem a Madison Square Park on apreciarem l’edifici Empire State Building, que ha estat nomenat per la Societat Nord-americana d’Enginyers Civils com una de les Set Meravelles de el món modern. Seguirem pels barris de Soho i el barri Xino per a esmorzar.
Després del dinar, ens dirigirem a Battery Park per agafar un ferri a Staten Island on tindrem unes vistes imperdibles de les illes Ellis, del Governador i la de l’Estàtua de la Llibertat, així com de tot el Lower Manhattan, el port de Nova York i el perfil dels gratacels de Nova York. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

3 Octubre.- NOVA YORK -Esmorzar + Dinar
Vista de contrastos. Seguirem en el dia d’avui amb la visita de la ciutat. Al matí visitarem el comtat de Bronx, que durant el segle XX va ser sinònim de precarietat econòmica i crim. Amb l’entrada de el nou mil·lenni, la zona ha donat un gir de 180º i s’ha allunyat d’aquests conceptes. Culturalment parlant, el Bronx és el bressol del rap i del hip hop. En els seus carrers es parlen més de 75 llengües diferents, encara que l’anglès i l’espanyol predominen sobre la resta. Passarem per Queens que és el districte més extens de la ciutat i el que més ràpid està evolucionant. Musicalment parlant, Queens és el bressol del Jazz (Louis Armstrong es va assentar a la zona a mitjan el segle XX) i és, al costat del Bronx, un dels principals focus de el rap i del hip hop.
Arribarem a Brooklyn, que ha estat el lloc de naixement de famosos artistes com Barbara Streisand, Eddie Murphy, Cyndi Lauper, Jennifer Connelly i Woody Allen. Entre els esportistes més importants val la pena nomenar Michael Jordan i Mike Tyson. Dinar en un restaurant per la zona de Manhattan.
Després del dinar, pararem a la coneguda catedral de Sant Patrici (entrarem si aquesta oberta) i seguirem cap a Grand Central Station i la Biblioteca pública. Baixarem per la 5º Avinguda fins al Empire State on pujarem al seu mirador.A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

4 Octubre.-  NOVA YORK – Esmorzar + Dinar
En el dia d’avui farem una visita de mig dia de Harlem. Harlem és conegut per la seva història musical i hi ha molt a fer i veure quant a música es refereix. Passarem per l’il·lustre Apollo Theatre on cada nit se celebra una Amateur Night, on podràs triar a el guanyador aplaudint o esbroncant. Seguirem pel Boulevard Malcom X i assistirem a una missa de gospel en una autèntica església. Farem un dinar tipus brunch. Trasllat a l’hotel.
Tarda lliure per passejar lliurement per la ciutat o anar amb el nostre guia. Allotjament.

5 Octubre .- NOVA YORK / PHILADELPHIA / LANCASTER / WASHINGTON – Esmorzar + Dinar
Sortida d’hora de l’hotel. Ens dirigirem cap al sud a través de Nova Jersey fins a la ciutat de l’amor fraternal, Filadèlfia. Farem una visita panoràmica en la qual veurem, la Campana de la Llibertat, l’Ajuntament de la Constitució, la Plaça de la Constitució i Elfert Alley (un dels carrers més antigues d’Estats Units). Seguirem per Benjamin Franklin Parkway i el Museu d’Art i al sortir de Filadèlfia veurem els famosos “Rocky Steps”. Continuarem cap a l’est cap al comtat de Lancaster, llar dels Amish, on farem un dinar. Amb sort podrem veure els Amish en els seus carruatges i la seva típica vestimenta. A última hora de la tarda, sortirem en direcció est per arribar a Washington D.C. Allotjament.

6 Octubre.- WASHINGTON- Esmorzar + Dinar
Dedicarem el matí a la visita panoràmica de la Capital d’Estats Units: el Capitoli Hill, el Capitoli, el Senat i la Casa Blanca (per fora). Seguirem amb la visita a monument de Lincoln i Washington, a les guerres de Corea i Vietnam. Seguirem amb la visita del Cementiri Militar d’Arlington i la sepultura de la família Kennedy. Si el temps ho permet continuarem amb la visita al monument commemoratiu a Thomas Jefferson.
Finalment arribarem a el Museu de l’Aire i l’Espai on tindrem un dinar. Tarda lliure en la qual podrem anar amb el nostre guia a visitar algun dels museus de la Institució Smithsonian, l’ingrés és gratuït. Allotjament.

7 Octubre.-  WHASHINGTON Esmorzar + Dinar
Avui visitarem la part colonial de la ciutat, Alexandria, davant de Washinghton i el riu Potomac. Es tracta una de les ciutats més antiga d’Estats Units. Hem de tenir en compte que Alexandria és una ciutat 50 anys més antiga que Washington, i actualment en la seva Old Town encara conserva més de 4.000 edificis originals de el segle XVIII. Dinar i recollida de maletes a l’hotel.
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Nit a bord.

8 Octubre.-  BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Barcelona i trasllat de nou fins a Igualada.

Preu per persona de 15 a 19 persones 3.750 €
Preu per persona de 20 a 24 persones 3.385 €
HOTELES PREVISTOS (o similares)
– Nueva York: Fairfield & Springhill Suites///Times Square South 4*
– Washington: Holiday inn Central // White House 3*
VOLS PREVISTOS
01OCT  UA121   BCN NYC    11.15-13.50
07OCT  UA992  WAS BCN   17.40-07.45+1
El programa Inclou:
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Bitllet aeri, Barcelona / Nova York / Washington / Barcelona
– 6 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari segons itinerari
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Guia de parla castellana
– Propines conductor i guia
– Taxa turística
– Assegurança i bossa de viatge
El programa NO inclou:
– Taxes aèries
– AQUESTA (sol·licitud d’ingrés als EUA)
– Begudes en els menjars
– Sopars
– Com no indicat en l’apartat anterior

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: