MOSCOU i SANT PETERSBURG “Russia”

Del 12 al 19 d'agost de 2018

VISITAREM ELS LLOCS MES EMBLEMATICS DE LES DUES CAPITALS

El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  8 dies
Dates:  Del 12 al 19 d’agost de 2017
Inclou:
 Tot inclòs

 

Diumenge, 12 d’agost 2018      IGUALADA– BARCELONA – MOSCOU
Sopar i Allotjament
Sortida de les nostres terminals cap a l’aeroport de Barcelona. Presentació a l’aeroport, mostradors d’Aeroflot, almenys 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol regular directe amb destinació Moscou. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dilluns, 13 d’agost 2018      MOSCOU
Pensió Completa
Visita panoràmica de Moscou. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. A través d’àmplies avingudes com la cèlebre Tverskaya, arribarem a la Plaça Roja, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Molt a prop es troben el cèlebre teatre Bolshoi, la Catedral de Sant Salvador, l’imponent edifici de la Lubianka, seu de l’antic KGB, i les petites esglésies del vell barri “Kitai Gorod”. Visita del Kremlin amb una de les seves Catedrals. La paraula “Kreml” significa fortalesa en rus. El de Moscou, bressol de la ciutat, és el més important del país, i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fins i tot en l’actualitat alberga tots els òrgans principals del govern polític i religiós. Parada a  l’exterior del Convent de Novodiévichi, declarat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i el seu llac que va inspirar a Tchaikovsky el “Llac dels Cignes”. Posteriorment realitzarem la visita interior de la Catedral de Crist Salvador, la catedral ortodoxa més alta del món, preciosa reconstrucció de l’antiga catedral destruïda per Stalin en 1931 per construir el seu “Palau dels Soviets”. Seguirem amb la visita del metro de Moscou. Inaugurat el 15 de maig de 1935 pel poder soviètic com a símbol de l’avançament tecnològic i industrial del sistema polític, el Metro de Moscou era el “Palau del Poble”. Visitarem les estacions més importants, construïdes amb luxosos materials. Allotjament.

Dimarts, 14 d’agost 2018      MOSCOU
Pensió Completa
Al matí, excursió a Sérguiev Possad i visita del Monestir. Situat a uns 70 km. al nord-est de la capital russa, a la ruta Imperial de l’Anell d’Or, Sérguiev Possad (abans anomenat Zagorsk) és un dels centres més importants de la religió ortodoxa. Sérguiev Possad ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Seguirem amb la visita de la catedral de Sant Basili. Situada en plena Plaça Roja, davant de les muralles del Kremlin, és l’autèntica “targeta de presentació” de la ciutat. Les seves cúpules multicolors en forma de bulb han estat reproduïdes infinitat de vegades en postals, fotografies i  il·lustracions, fins al punt que molts la confonen amb el propi Kremlin. La llegenda diu que Ivan el Terrible admirava tant l’obra, que va manar encegar a l’arquitecte perquè mai pogués fer-ne una altra igual. Recorregut a peu pel centre històric. Començarem al costat de la plaça «Manezhnaya», antic mercat de bestiar, on es trobaven les quadres de la cavalleria imperial. Passarem al costat de “quilòmetre zero de Rússia”. Ens aturarem davant la façana del teatre Bolshoi i recorrerem els carrerons de l’antic barri de mercaders Kitai Gorod, amb les seves típiques esglésies i catedrals com la de la Nostra Senyora de Kazan. Arribem per fi a la fabulosa Plaça Roja, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Finalitzarem vorejant les muralles del Kremlin, el Jardí d’Alexander, el més antic de Moscou; la tomba del soldat desconegut amb la “flama eterna” i el monument a les víctimes de la II Guerra Mundial. Allotjament. A la nit, sopar de comiat al Cafè Pushkin, és alguna cosa més que un simple restaurant. És un lloc pintoresc que no podeu deixar de visitar. Aquest restaurant, està dividit en tres diferents pisos, cadascun d’ells amb una decoració del segle XIX, encara que el restaurant data de finals de 1990. Els cambrers també porten una vestimenta d’acord amb la decoració. Allotjament

Dimecres, 15 d’agost 2018       MOSCOU – SANT PETERSBURG
Pensió Completa
A l’hora prevista trasllat a l’estació per sortir en el nou tren d’alta velocitat “Sapsan”. (Una dels menjars pertanyents a aquest dia, podria realitzar-se a bord en forma de “picnic”).  Arribada a Sant Petersburg. Trasllat a l’hotel. Allotjament

Dijous, 16 d’agost 2018      SANT PETERSBURG
Pensió completa
Visita panoràmica de Sant Petersburg. Declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. podrem apreciar l’ Avinguda Nevsky, amb els seus prestigiosos edificis: Palau Anítxkov, Palau Belozersky, Catedral de Nostra Senyora de Kazan, Eliseev, l’antic Palau d’Hivern, imponent residència dels Tsars, transformat en el Museu de l’Hermitage. A l’altra banda del riu s’alça la inconfusible silueta de la Fortalesa de Pere i Pau. Acabarem davant la bella catedral de Sant Nicolau dels Marins, envoltada de canals. A la tarda, visita de la Catedral de Sant Isaac. Dissenyada i construïda per prestigiosos arquitectes, entre els quals destaquen l’espanyol Agustin de Betancourt i el francès Auguste de Montferrand, la Catedral de Sant Isaac és una de les majors d’Europa per la seva grandària, i també per la riquesa i majestuositat dels materials emprats en la seva construcció. Visita de la Catedral de Sant Salvador sobre la Sang. Erigida en 1882 a la vora del canal Griboyédov, per ordre d’Alexandre III en memòria del seu pare, Alexandre II, assassinat en un atemptat en aquest mateix lloc. Aquest fet va donar nom a l’església. A l’interior es conserva el fragment d’empedrat on el tsar va caure mortalment ferit.

Divendres, 17 d’agost, 2018    SANT PETERSRUG
Pensió completa
Visita de la Fortalesa de Pere i Pau. Situada en una petita illa davant del Palau d’ Hivern, dominant els tres braços del riu Neva, la Fortalesa estava destinada a protegir la ciutat de les incursions per via marítima. Els Tsars la van utilitzar després com a presó política, empresonant allí als seus principals opositors, principalment intel·lectuals. Des de les seves muralles, diàriament, una canonada marca les dotze del migdia. A la tarda seguirem amb la visita del Museu de l’Hermitage, situat a l’antic Palau d’Hivern, residència dels Tsars.  És el més gran museu de Rússia, així com un dels més importants del món, comptant amb més de tres milions d’obres d’art. Els seus sumptuosos interiors son el marc ideal per a tan àmplia col·lecció de peces mestres. Allotjament.

Dissabte, 18 d’agost 2018  – SANT PETERSBURG
Pensió completa
Al matí visita del Palau Petrodvorest, residència d’estiu de Pere I el Gran (situat a 30 km de Sant Petersburg) amb una important col·lecció de pintures. Sovint anomenat “El Versailles Rus”, aquest conjunt arquitectònic ofereix un bellíssim panorama dels seus jardins situatS al litoral mateix del mar Bàltic. Són especialment conegudes les seves capritxoses fonts construïdes seguint les tècniques més modernes del segle XVIII. Tarda lliure per poder realitzar les últimes compres o simplement passejar amb el nostre guia. Sopar de comiat al Palau Nikolaev, joia arquitectònica que va ser construïda a mitjans del segle XIX per al gran duc Nicolau, tercer fill de tsar Nicolau I pel famós arquitecte rus Andrei Stakenschneider. Allotjament

Diumenge, 19 d’agost 2018  – SANT PETERSBURG – BARCELONA –  IGUALADA
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllats als nostres llocs de sortida,  Igualada i comarca.

Preu per a 15 a 19 viatgers      2.495
Preu per a 20 a 25 viatgers      2.345
Suplement hab. Individual          575
Taxes d’Aeroport (Aprox.)           115
Visat Entrada a Rússia                   78
Assegurança de cancel.lacio         78
 

Els Hotels previstos del circuit ( o de similar característiques)

MOSCOUHotel Radison Blu Belorusskaya
SANT PETERSBURGMarriot Courtyard by Vasilievsky
 .
EL PREU INCLOU: Bitllet aeri línia regular companyia Aeroflot Barcelona – Moscou / Sant Petersburg – Barcelona –  Guia acompanyant de parla castellana – Trasllats – 7 Nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars – Regim  de pensió completa segons l’itinerari del viatge – Visites com s’indica en l’itinerari – Sopar i regal de comiat – Assegurança d’assistència en viatge.
NO INCLOU: Les taxes aèries – Les Propines ni els maleters – Qualsevol beguda en els menjars – Visat entrada a Rússia – Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”. No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofert pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge.
 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: