MEXIC – «CHIAPAS i YUCATAN»

Del 19 al 31 d'octubre de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa  + Inclou totes les visites
Durada:   14 dies amb   Guia acompanyant + Sortida en Grup
Sortida:   19 d’octubre de 2020                                     

19 oct  Igualada – Barcelona / Mèxic
• Dilluns • Sopar
Sortida des de Igualada fins a l’aeroport de Barcelona, i sortida en vol regular directe. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

20 oct Ciutat de Mèxic / Visita de la Ciutat / Museu d’Antropologia
• Dimarts • Pensió completa
Sortida per realitzar visita de la ciutat i Museu d’Antropologia: Zócalo, Catedral, Palau Presidencial (Frescos de Diego Rivera), Plaça de Sant Domingo, Palau de Belles Arts, Passeig de la Reforma, Tercera Secció del Bosc de Chapultepec, Zona Residencial de les Lomas, etc. Finalitzarem al Museu d’Antropologia, considerat com un dels tres més importants del món en el seu gènere. A la tarda, visita Basílica de Guadalupe, és el temple més important del Recinte Guadalupano des de 1976, ja que és el lloc on es protegeix i mostra la Tilma de San Juan Diego, en la que es troba plasmada la Sagrada Imatge de la Mare de Déu de Guadalupe. Allotjament.

21 oct Ciutat de Mèxic / Puebla / Oaxaca
• Dimecres • Pensió completa
Sortida a primera hora cap Puebla de los Ángeles per visitar Santa Maria Tonantzintla, temple bellament decorat per les mans indígenes, ja en el seu centre històric visita de la Plaça d’Armes, Catedral, Capella del Rosari, Casa de les Nines, Companyia de Jesús, Universitat , Placeta i Carreró dels Gripaus, Casa de l’Alfeñique, temps lliure al Parián, colorista centre artesanal. Dinar. Continuem, a través de panoràmics paisatges, cap a Oaxaca, terra de jade i or. Allotjament.

Octubre 22 Oaxaca / Monte Albán / Oaxaca
• Dijous • Pensió completa
Al matí anirem a “Monte Albán”, zona arqueològica construïda sobre una muntanya, on trobarem manifestacions de les cultures Olmeca, Zapoteca i Mixteca: la Gran Plaça, l’Observatori, la Tomba Nº 7, les Esteles dels Dansaires. Ja a Oaxaca visitarem el seu centre històric colonial incloent el magnífic Temple de Santo Domingo, El Caminador Turístic ens condueix entre monuments arquitectònics, galeries, botigues, restaurants, etc. fins l’Albereda, la Catedral i el Zócalo. Finalitzarem als mercats Benito Juárez i 20 de novembre. Allotjament.

Octubre 23 Oaxaca / Tule / Tlacochauya / Teotitlan del Valle / Mitla / Tehuantepec
• Divendres • Pensió completa
Sortida per recórrer el més atractiu de les Valls Centrals. A Santa Maria El Tule, podem admirar el ahuehuete (arbre) mil·lenari més antic de la planeta. A Tlacochauaya podem veure el conjunt religiós dominic de la S. XVI. Seguidament a Teotitlan del Valle, on llueix sempre colorit amb els seus tapets de llana de telers domèstics i amb tints naturals com l’anyil, grana cotxinilla, la molsa de roca. Finalment arribada a Mitla, la ciutat dels morts, important lloc de bella decoració a força de greques simbòliques. Serpentejant entre les valls pintades de cactus de la Serra Mare, arribarem al vespre a Tehuantepec. Allotjament.

Octubre 24 Tehuantepec / Cañón del Sumidero / San Cristóbal de las Casas
• Dissabte • Pensió completa
Sortida cap a l’Estat de Chiapas. Al migdia, a bord de llanxes, remuntem el riu Grijalva a través de l’imponent Cañón del Sumidero: les Coves de l’Home i del Silenci, la Cascada Gran, el Castell i l’Arbre de Nadal, veritable caprici de la mare natura. Temps lliure a Chiapa de Corzo. Continuació cap a San Cristóbal de las Casas. Allotjament a l’hotel i temps lliure.

25 oct San Cristóbal de las Casas / Comunitats Indígenes
• Diumenge • Pensió completa
Visita del poblat indígena de San Juan Chamula i Zinacantán, poblacions indígenes típiques que conserven les seves tradicions, creences religioses i organització social. L’església, habitatge i vestimenta són molt pintoresques. Temps lliure, per a caminar per aquesta bella ciutat i visitar el mercat, Santo Domingo, la Catedral, el Museu del Jade, on hi ha una rèplica de la tomba del Rei Pakal. Allotjament.

26 oct San Cristóbal de les Cases / Agua Azul / Misol Ha / Palenque
• Dilluns • Pensió Completa
Sortida a través d’un paisatge sinuós i d’atapeïda vegetació arribem a el riu Yaxhá (Aigua blava) per gaudir de l’entorn de les Cascades d’Aigua Blava, el color blau anyil de l’aigua, el verd intens de la vegetació, la brisa, el so inesgotable … Visita de la caiguda d’aigua de Misol-Ha (opció de banyar-se). Gaudirem d’una nit plena de pau i allunyats del mundanal soroll a Palenque. Allotjament.

Octubre 27 Palenque / Campeche
• Dimarts • Pensió completa
Visita de la zona arqueològica de Palenque, enclavada a la selva chiapaneca. La zona ofereix en pedra i estuc les belles realitzacions de la plàstica maia i és freqüentment considerada una de les més belles de la zona de Mèxic. D’entre tots els seus temples el més important és l’anomenat Temple de les Inscripcions on va ser descobert el sarcòfag de Rei Pakal, amb la seva famosa màscara de jade. Temple de la Creu Foliada, Temple de el Sol i el Palau. Continuació cap a Campeche i visita panoràmica on ens trobem amb una bella panoràmica del Golf de Mèxic. Allotjament.

Octubre 28 Campeche / Uxmal / Mèrida
• Dimecres • Pensió completa
Sortida cap a Mèrida per visitar de camí la zona arqueològica d’Uxmal una de les més belles de la Ruta Puuc, que el seu nom significa “construït en tres etapes” és un clàssic exemple de l’era clàssica i post clàssica maia. Els principals edificis d’Uxmal són: la “Piràmide del Adivino”, el Quadrangle de les Monges, el Palau del Governador i el Joc de la Pilota. Continuació cap a Mèrida coneguda també com “la ciutat blanca” on les seves residències de l’època colonial i d’estil francès, italià i àrab són de principis de segle. Farem un recorregut panoràmic: el Passeig de Montejo, el monument a la Pàtria, la Plaça principal amb la Catedral i els Palaus de Govern. Sopar de comiat amb menjar típic del Yucatán. Allotjament.

29 oct Mèrida / Chichen itza / Mèrida
• Dijous • Pensió completa
Al matí, visita de la zona arqueològica de Chichén Itza, mostra de la grandiositat de la cultura maia que va florir entre el segle V i el X DC. Es poden visitar els imponents edificis de les zones arqueològiques septentrionals i centrals: el temple de Kukulcan, el joc de pilota, l’observatori, el temple dels guerrers.
A l’hora indicada, tornada a Mèrida. Sopar de comiat i allotjament.

30 oct Mèrida / Mèxic / Barcelona
• Divendres • Esmorzar
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Mèrida, per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Mèxic. Nit a bord.

31 oct Barcelona – Barcelona – Igualada
• Dissabte •
Arribada a barcelona i trasllat de nou fins a Igualada.

Preu per persona de 15-19 persones:    3.735 €
Preu per persona de 20-25 persones:   3.390 €
El programa Inclou:
– Trasllats igualada-Aeroport-Igualada
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Guia de parla castellana a destí
– Bitllet aeri, Barcelona / Mèxic / Barcelona – Bitllet aeri vol domèstic Mèrida / Mèxic
– Transport terrestre com especificat en autobús amb AC
– 11 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Pensió completa segons itinerari
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Sopar i regal de comiat
– Propines a guies i conductor
– Assegurança de viatge.
– Taxes d’aeroportEl programa NO inclou:
– Begudes en els menjars
HOTELS PREVISTOS (o similars)
– México: Casa Blanca 4*
– Oaxaca: Misión de los Ángeles 4*
– Teunatepec: Calli 4*
– San Cristóbal de las Casas: Diego de Mazariego 4*
– Palenque: Ciudad Real 4*
– Campeche: Gamma Malecón 4*
– Mérida: El Castellano 4*
VOLS PREVISTOS (o similars)
19 OCT   EK255    BCN MEX    10.50-16.05
30 OCT   EK256   MEX BCN    19.40-13.25+1

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: