UA-100778660-1

Mercats de Nadal a ZAGREB -5 dies tot inclòs

Del 6 al 10 de desembre de 2017

El mercat nadalenc de Zagreb de la plaça principal o Trg Ban Jelačić, la música clàssica i el jazz o la ciutat de Papà Noel a la plaça Cvjetni, el pessebre vivent en Kaptol, els carrers il·luminats, l’alegre tramvia del Nadal en el qual viatgen Santa Claus, follets, fades i personatges de conte per la ciutat, les pomes decorades amb caramels que es regalen el dia de Sant Nicolás, el ponche per pal·liar el fred… I, especialment, prop de Zagreb, en Grabovnica, la granja familiar Salaj, adornada amb centenars de llums.
El Viatge:  Avió + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:   5 dies
Dates:  Del 6 al 10 de desembre de 2017
Dimecres,  6 Desembre   IGUALADA I COMARCA – ZAGREB
(Dinar , Sopar i Allotjament)
Sortida de les nostres poblacions per arribar a l’aeroport de Barcelona-El Prat, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia acompanyant.  Sortida del vol regular amb destinació Zagreb. Arribada a Zagreb i trobada amb el nostre assistent local .Temps lliure per tenir un primer contacte amb la ciutat, abans l’hora del sopar. Allotjament.Dijous, 7 Desembre  ZAGREB
(Pensió completa)
Després del esmorzar sortida per a la visita panoràmica de Zagreb, la ciutat més gran del país i capital de la República de Croàcia. Va créixer a partir de 2 ciutats bessones, Gradec (que va ser fortificada contra els atacs dels tàrtars en el s. XII i encara existeixen algunes de les seves muralles i pòrtics medievals) i Kaptol (on destaquen els capitells de la catedral, decorats amb complicades filigranes, i el palau episcopal). Els edificis pintats en tons pastís de Gradec i Kaptol contrasten amb la pedra grisa del centre radial de la ciutat de Zagreb. Tarda lliure per passejar pel mercat ambulant i veure l’ambient nadalenc que es respira. Sopar i allotjament.

Divendres, 8 Desembre   ZAGREB – PLITVICE – ZAGREB
(Pensió completa)
Esmorzar i sortida cap al Parc Nacional dels Lagos de Plitvice, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1979, situat en el cor de Croàcia i amb una extensió de 30.000 hectàrees. Arribada i començament de la visita, en la qual gaudirem de la tranquil·la bellesa de llacs i cascades d’aigua que ens mostraran un espectacle inoblidable. A la tarda, en finalitzar la visita, retorn a Zagreb. Sopar i allotjament.

Dissabte, 9 Desembre  ZAGREB – VARAZDIN – CASTILLO TRAKOSCAN – ZAGREB
Pensió completa
Esmorzar i sortida cap a Varazdin, antiga capital de Croàcia situada a la vora del riu Drava. Potser per la proximitat a Àustria té molt en comú amb els seus veïns, edificis barrocs i rococós romanen als seus carrers dotant a la ciutat d’un cert aire aristocràtic, les esglésies són també protagonistes en tot el casc urbà de la petita ciutat al costat dels empedrats carrers que mantenen alhora la influència de l’Edat Mitjana. En el seu casc antic trobem un dels Ajuntaments més antics d’Europa, així com la parròquia de Sant Nicolás, l’església dels Jesuïtes i l’Església de Santa Ursula amb els seus monestirs de capuchinos, la majoria dels edificis conserven el seu aspecte original dels Segles XVII i XVIII, per tot això és coneguda també com la Petita. Seguirem cap al Castell de Trakosca, té els seus orígens en el s.XIII, sent construït com a part del sistema de fortificacions del nord-oest de Croàcia. Una petita fortalesa per vigilar la carretera de Ptuj i la Vall de Bendja. El nom prové segons una versió d’una antiga fortificació, Arx Thacorum, que se suposa estava en el mateix lloc. Una altra teoria afirma que el seu nom prové dels cavallers de Drachenstein, que dominaven la regió en l’Edat Mitjana. Retorn al nostre hotel de Zagreb. Trasllat al restaurant per al sopar de comiat. Allotjament.

Diumenge, 10 Desembre   ZAGREB – VIATGE DE TORNADA
(Esmorzar )
Esmorzar i matí lliure o bé passeig amb el nostre guia acompanyant per algun dels seus coneguts barris. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació al aeroport de Barcelona-El Prat. Arribada i trasllats a les diferents poblacions d’origen. Fi dels nostres serveis

Preu per persona hab. doble de 20 a 24 pax: 1.075 €
Preu per persona hab. doble de 15 a 19 pax:   1.205 €
     Sup. per hab. individual: 85 €

Aquest preu inclou:

Trasllats anada i tornada a l’aeroport Barcelona-El Prat
Guia acompanyant des de Barcelona
Bitllet d’avio, Barcelona/Zagreb/Barcelona
Trasllats amb assistència de parla castellana
4 Nits d’allotjament al hotel seleccionat 4****
Pensió completa segons itinerari programa de viatge
Visites com s’indica en l’itinerari programa de viatge
Sopar i Regal de comiat
Assegurança de viatge.

Aquest preu no inclou:

Les taxes aèries: 150 €
Les Propines ni els maleters
Qualsevol beguda en els menjars (excepte sopar de comiat)
Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”. No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofertat pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: