UA-100778660-1

Mercats de Nadal a FLANDES amb autocar o avió

Del 5 a l'11 de desembre de 2017

Quan s’acosten les festes Nadalenques, pensem amb els coneguts Mercats de Nadal d’arreu d’Europa.  Aquest any, us acostem a un dels mes tradicionals…  el de Flandes.
El Viatge:  Autocar o be avió  + Pensió completa + Guia acompanyant + Visites
Durada:   7 dies
Dates:  Del 5 a l’11 de desembre de 2017                                                 VM
DIA 5.- TERMINALS – NIMES – DIJON
Sortida de les nostres terminals en direcció a la Jonquera, Perpinyà i Nimes. Dinar. a la tarda seguirem direcció Lyó fins a Dijon, capital de la històrica Borgonya, bressol del Císter. Acomodació a l’hotel i sopar. Després farem una visita a peu pel centre històric il·luminat.
DIA 6.- DIJON – LUXEMBURG – BRUGES
Esmorzar i sortida cap a Luxemburg, capital del Gran Ducat, construïda sobre una roca impressionant. Visitarem el Cementiri Americà de Hamm on reposen les restes del General Patton. Seguidament visita de la ciutat, dinar i temps lliure en el seu mercat nadalenc. A l’hora indicada seguirem el viatge fins a Bruges. Acomodació a l’hotel i sopar. En acabat farem una visita guiada a peu per a questa encisadora ciutat il·luminada. Allotjament.
DIA 7.- BRUGES – GANT- BRUGES
Esmorzar i visita de Bruges, la perla de Flandes dormida en el passat. Coneixerem els seus racons més romàntics i evocadors. Resta de matí lliure en el seu mercat nadalenc. Dinar sortida fins a Gant, monumental i històrica ciutat amb un carrer dedicat a Catalunya. Visita guiada i temps lliure. Abans de la tornada passejarem per la ciutat il·luminada. Retorn a Bruges. Sopar i allotjament a l’hotel.
DIA 8.- BRUGES – ANVERS – BRUSEL·LES
Esmorzar i sortida cap a Anvers, la segona ciutat belga en població. Visita panoràmica pels seus elegants bulevards i a peu pel centre històric, on destaquen la plaça de l’Ajuntament i els majestuosos interiors de la Catedral i la Casa de Rubens, el gran pintor del barroc. Dinar i temps lliure. En acabat ens dirigirem fins la capital: Brussel·les, acomodació sopar i allotjament.
DIA 9.- BRUSSEL·LES
Esmorzar i visita de Brussel·les recorrent els seus punts més emblemàtics, el Palau Laeken, el Parc del Cinquentenari, els Grans Bulevards, el Barri Europeu, la Catedral, la Grand Place, etc. pujarem a l’Atomium, des d’on tindrem una preciosa vista de la ciutat i entrarem a la Casa del Rei, on veurem la col·lecció de vestits del famós Manneken Pis. Dinar i temps lliure per gaudir del seu vistós mercat nadalenc. Sopar a l’hotel. Al vespre farem una passejada en autocar per acabar de veure la resta de les il·luminacions de la ciutat. allotjament
DIA 10.- BRUSSEL·LES – LOVAINA – CLERMONT FERRAND
Esmorzar i sortida fins a Lovaina, ciutat de bells edificis, especialment el seu Ajuntament, autèntica joia del gòtic civil flamenc. En acabar continuació del viatge pel Flandes Francés. Dinar en ruta. Al vespre arribada a Clermont-Ferrand. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
DIA 11.- CLERMONT FERRAND – VIADUCTE DE MILLAU – FIGUERES – TERMINALS
Esmorzar a l’hotel i sortida fins a l’impactant viaducte de Millau, a 343 m. d’altura sobre el riu Tarn. Seguirem el nostre camí de retorn passant pels bonics paisatges del Llenguadoc. Arribada a Figueres i dinar. En acabat continuació fins a les nostres terminals.
Preu per persona en H.Doble : 1.450 €
Sup. Hab. Individual :                     250 €
El preu inclou:
– 6 nits en Hotels 3*** i 4****
– Pensió completa
– Guia acompanyant durant tot el viatge
– Excursions i Visites segons itinerari  amb entrades incloses: Catedral i  Casa de Rubens a Anvers; Atòmium i  Casa del Rei a Brussel·les.  Guies locals segons itinerari.
– Assegurança bàsica de viatgeEl preu NO inclou:
-Begudes en els àpats
-Extres personals
-Entrades no especificades
-Tot allò no indicat en l’apartat Inclou
-Assegurança d’anullació: 45 euros.

Especial Avio anada i Tornada

DIA 6.- TERMINALS – BARCELONA – BRUSSEL·LES– BRUGES
Trasllat des de les nostres terminals fins l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament en el vol destinació Brussel·les. Incorporació al grup.i farem el mateix circuit d’autocar.

DIES 6, 7, 8, 9 Farem el mateix circuit d’autocar.

DIA10.- BRUSSELLES-LOVAINA-AEROPORT-BARCELONA
Esmorzar i sortida fins a Lovaina, veurem l’ Ajuntament, autèntica joia  del gòtic civil flamenc. En acabat Trasllat a l’aeroport de Brussel·les per embarcar en el vol direcció Barcelona

Preu per persona en H.Doble : 925 €
Sup. Hab. Individual :                  190 €

AQUEST PREU NO INCLOU: Els Vols d’avió
(preu a consultar en el moment de confirmar la reserva)

NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit.  El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat  tres setmanes abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 25% de l’import total. Preu subjecte a  mínim de grup.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: