MARROC

Del 2 al 9 d'agost de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   2 d’agost de 2020                                           rdm

02 d’agost. IGUALADA – BARCELONA – FEZ.
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol directe a Fez. Arribada a les 12.00 i trasllat al Riad. Fez està considerada la ciutat Santa i espiritual de Marroc. Tarda lliure. Dinar i sopar. Allotjament al Riad SPA TAFILALET.

03 d’agost. FEZ
Desdejuni i visita de la ciutat de Fez, considerada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Visitarem la Universitat Karauin, el Palau Reial, els curtidors de la pell, els tenyits… Recorrerem un sense fi de carrers estrets. Dinar, sopar i allotjament al Riad SPA TAFILALET.

04 d’agost. FEZ IFRANE – AZROU – VALLE ZIZERFOUD – ERG CHEBBI
Desdejuni i sortida cap al desert. Avui és un dia llarg. Travessant un dels palmerals mes gran del món arribarem al desert per la vall de Ziz. Arribada a Erg Chebbi. Dinar, sopar berber i allotjament al Campament BIVOUAC
CAFÉ DU SUD.

05 d’agost. ERG CHEBBI – MERZOUGA
Desdejuni i sortida cap a Merzouga. Una vegada arribem al Riad podrem gaudir de les seves instal·lacions, les piscines que ens ofereixen i una llarga llista d’activitats d’aventura pels voltants del desert de Merzouga. Dinar, sopar i allotjament a l’Hotel CAFÉ DU SUD.

06 d’agost. MERZOUGA – GORGES DEL TODRA – DADES OUARZAZATE
Durant el trajecte per les carreteres del desert, ens enamorarem de les seves vistes cap a les Gorges del Toldra, els congostos més coneguts al Marroc. La carretera ressegueix el riu, just per l’interior dels singles que tenen una alçada màxima de 300m i estan separats des de 20m fins a 50m de distància. A la tarda arribarem a la Vall del Dades. En aquest lloc és on les tribus berbers defensen la seva cultura i el seu territori fa segles. Dinar, sopar i allotjament a l’Hotel XALUCA DADES.

07 d’agost. OUARZAZATE – AIT BEHADOU – TELOUET -MARRÀQUEIX
El dia promet i el destinarem a un circuit per la regió, passant per l’encantador Oasi de Skoura, amb el seu refrescant palmerar i la seva arquitectura tradicional d’aquesta regió del Marroc. Ouarzazate està situat en una regió plena de llocs molt atractius per al visitant, prop de les montanyes de l’Atles. Des d’aquesta ubicació es poden visitar oasis, kasbahs, i el Ksar, Patrimoni Mundial declarat per la UNESCO, Ait Benhaddou, així com altres petits pobles típics, sense recórrer molts quilòmetres. Una vegada a la ciutat, no ens perdrem el fascinant Kasbah de Taourirt, el mercat central, el llac de Ouarzazate i tota la zona del riu, el souk del Diumenge, la Plaça Moahidine i el Museu del cinema. El sopar i la nit la passarem al RIAD SPA BAHIA SALAM.

08 d’agost. MARRÀQUEIX
Desdejuni al Riad. Durant el matí vistarem la Medina, la Menara, el Palau de la Bahia, La Kotoubia i els seus “Zocos” acabant a la plaça de Djemma El Fna. Dinar, sopar i allotjament al RIAD SPA BAHIA SALAM.

09 d’agost. MARRÀQUEIX – BARCELONA – IGUALADA
Desdejuni al Riad. Dia lliure per poder endinsar-nos i perdre’ns pels carrerons de la Medina, prendre un tè a la plaça Djemma El Fna, poder fer compres de souvenirs i records… A la tarda, a l’hora indicada pel guia, trasllat cap a l’aeroport de Marràqueix, per agafar el vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllats. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:      960 €
– Taxes: 75€
– Suplement hab. Ind. 225 €
SERVEIS INCLOSOS:
– Vols directes BCN – FEZ / MARRÀQUEIX – BCN amb facturació d’una maleta.
– Hotels/Riad de 4* .
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
– Autocar privat pel nostre grup.
– Guies locals de parla castellana.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Assegurança de viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS:
– Maleters.
– Begudes.
– Propines pel guia i xofer. Cal preveure 20€ per persona a repartir: 8€ pel xofer i 12€ pel guia.
IMPORTANT:
– En el moment de fer la reserva s’haurà de donar una paga i senyal de 300 € per persona.
– 60 dies abans de la sortida del viatge s’haurà de fer el pagament del 25% del total.
– El pagament de la resta s´haura de fer 30 dies abans de la sortida.
– Viatge acompanyat des de casa amb un màxim de 25/30 persones.

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: