Tresors del MARROC i Ciutats Imperials

De l'11 al 20 de maig de 2020

El Viatge:    Avió + Circuit segons programa  – inclou totes les visites
Durada:    10 dies  amb Pensió complta – Sortida en Grup i Guia acompanyant
Sortida:    De l’11 al 20 de maig 2020                                             pol

Maig 11 Igualada / Barcelona / Casablanca
• Dilluns • Sopar
Sortida d’Igualada fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès de tràmits de facturació, sortida en vol regular amb destinació Casablanca. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Maig 12 Casablanca / Rabat / Tànger
• Dimarts • Pensió Completa
Al matí visita panoràmica de la ciutat: Boulevard de la Corniche, per passeig marítim s’arriba a Anfa, per acabar a l’exterior de la Gran Mesquita de Hassan II, (visita de l’interior). La situació de la mesquita sobre una península artificial es deu al fet que Hassan II, que la va manar construir, es va inspirar en un vers de l’Alcorà que parla que “El tron de Déu es va erigir sobre les aigües”. Des de l’exterior té una vista increïble, sembla una illa enmig de la mar. La seva construcció va durar vuit anys, sent inaugurada el 1993 coincidint amb el dia del naixement del profeta Mahoma. Amb un ambient cosmopolita i occidentalitzat, Casablanca, és la cara moderna del Marroc actual. Sortida cap a la ciutat Imperial de Rabat, capital del Regne del Marroc des de 1912. La visita comença pel Palau Reial, amb la Kasbah dels Oudaias. Continuació a Tànger. Arribada i allotjament a l’hotel.

Maig 13 Tànger / Xaouen / Volubilis / Fes
• Dimecres • Pensió Completa
Tànger és el segon centre econòmic del Marroc, per darrere de Casablanca. La ciutat ha estat escenari d’algunes pel·lícules famoses de cinema, com El Cel Protector, el Ultimàtum de Bourne, Alta tensió de 007, el Vent i el Lleó, Loin, etc, havent visitant la ciutat actors com Rock Hudson, Elizabeth Taylor, Gina Lollobrigida, Omar Sharif i els escriptors Jean Genet, i Truman Capote. Visita panoràmica de la ciutat i sortida cap a les muntanyes del Rif. Arribada a Xaouen. Breu parada en aquesta població de cases blanques amb portes color de blau cobalt. Continuació de l’etapa a la ciutat romana de Volubilis, on visitarem la zona arqueològica. Volúbilis és una antiga ciutat romana on es troben les restes arqueològiques més ben conservats i més visitats del Marroc. La zona va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1997. A l’hora indicada, sortida a la ciutat Imperial de Fes. Allotjament a l’hotel.

Maig 14 Fes
• Dijous • Pensió Completa
Dia complet dedicat a la visita de Fes, la més antiga de les ciutats imperials. La visita comença per les Portes Daurades de Palau Reial. Posteriorment es puja a un mirador per contemplar la muralla i la impressionant medina. Descendim per visitar la mateixa on coneixerem mesquites, mederses, karabansarais i llocs religiosos fins arribar a el Barri dels Artesans dividits per gremis i on destaca el famós i únic barri dels adobers. Allotjament a l’hotel.

Maig 15 Fes / Meknes / Mideld / Erfoud / Nit al desert
• Divendres • Pensió Completa
Sortida a la ciutat Imperial de Meknes. Visita de la ciutat de Moulay Ismail. Començarem per les muralles amb les seves magnífiques portes com Bab Manssur. La visita acaba a l’estany de Aghal, i sortida cap aI frane, petit poble muntanyenc conegut per la seva famosa estació d’esquí. Després d’una breu parada, continuarem travessant les suaus muntanyes del Mitjà-Atlas, fins arribar a la ciutat de Mideld. Continuació per una bella ruta de vida berber. Arribada a Erfoud, en els límits del gran desert de Sàhara. Prendrem un 4×4 que ens portarà per pistes d’horitzons oberts a les altes dunes del Sàhara. Encara que molta gent es refereix a el Desert de Marràqueix com a tal, la veritat és que aquest no existeix. El desert a què ens referim al parlar de el Desert de Marràqueix és el Desert de Sàhara, la zona àrida més extensa del món. Els països que abasta són Algèria, Tunísia, Marroc, Sàhara Occidental, Mauritània, Mali, Níger, Líbia, el Txad, Egipte i Sudan. Sopar i nit al campament a haimes.

Maig 16 Desert / Erfoud / Tinerhir / Gorges del Todra / Ruta de les Kasbahs / Kella M’Gouna / Ouarzazate
• Dissabte • Pensió Completa
Ens aixecarem molt aviat per poder veure l’alba des del desert. Sortida cap a Tinerhir, cruïlla de camins des d’on ens dirigirem a un dels paratges naturals més bonics de el viatge, les Gorges del Todra. Situades al costat est de les muntanyes de l’Alt Atles del Marroc, les goles del Todra són reconegudes mundialment per ser un dels canons rocosos més espectaculars.
Continuem a Kelaa M’Gouna famós poblet on es conreen excel·lents roses. Aquí comença la “Ruta de les Kasbahs”. Amb aquest nom es coneix a fortaleses construïdes en tova amb torres emmerletades i adorns en maó cru, en ocasions, són autèntics pobles fortificats. Estan situades en un paisatge espectacular. Si les antigues Kasbahs sedueixen amb el seu poder d’evocació, el paisatge commou per la força de les seves contrastos, i la seva lluminositat. Arribada a Ouarzazate. Allotjament a l’hotel.

Maig 17 Ouarzazate / Kasbah d’Ait Ben Haddou / Marràqueix
• Diumenge • Pensió Completa
Sortida al matí cap a la Kasbah Taourirt, en altres temps residència del paixà de Marràqueix. Visita de l’interior. Continuem viatges cap a la famosa Kasbah d’Ait Ben Haddou, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, construïda en tova en un turó, permet observar la seva magnificència en la seva totalitat. Continuació a Marràqueix. Arribada i allotjament a l’hotel.

Maig 18 Marràqueix
• Dilluns • Pensió Completa
Ciutat imperial de sud fundada pels Almoràvits en l’any 1170, al costat de el turó rocós de Guerliz, és confluència de camins i està envoltada de bells palmerars. El seu color de tova ens indica la proximitat del gran desert de Sàhara.
Ha estat capital del Marroc durant les dinasties Almorávide, almohade i alauita fins a l’arribada dels colonitzadors francesos, de manera que seria denominat a país regne de Marràqueix i per derivació Marroc. Avui és una ciutat mítica, capital cultural, inspiradora d’artistes modes i esdeveniments i centre turístic de primer ordre a nivell mundial, declarada patrimoni mundial per la Unesco.
Al matí visita de la ciutat imperial de Marràqueix; començant pels jardins de la Menara amb el seu estany de segle XII, les tombes Saadi, on es troben els fundadors de la ciutat, el Palau Badia, residència de l’antic visir; la Mesquita de la Koutoubia des de l’exterior, amb el seu esplèndid minaret, per acabar a la concorreguda plaça de Jamaa el F’naa (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO). Allotjament a l’hotel.

Maig 19 Marràqueix
• Dimarts • Pensió Completa
Dia lliure per passejar pel seu colorit i alegre soc, compres o relaxar-se en un Hammam. Allotjament a l’hotel. Sopar de comiat a Chez Ali. El restaurant Chez Ali és el lloc de 1001 nits amb hospitalitat marroquina. Ofereix als clients un sopar sumptuosa i un espectacle memorable en botigues berbers. Ballarins de ventre, acròbates, genets, focs artificials, música folklòrica estan al menú … Un país de les meravelles encantador. Al llarg dels anys, la reputació del nostre espectacle s’ha expandit a tot el món i s’ha convertit en una atracció imperdible durant la seva estada a Marràqueix. Els nostres ballarins, músics, acròbates, genets, mags, tots viuen i comparteixen les seves passions amb entusiasme. Algunes nits, fins i tot pots veure una catifa voladora que porta a un Sultà viatjant en el seu camí … Digne de 1001 nits .Allotjament.

Maig 20 Marràqueix / Casablanca / Barcelona / Igualada
• Dimecres • Esmorzar
Trasllat a l’aeroport Marràqueix, via Casablanca per prendre el vol amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins a Igualada.

Preu per persona Minim 15-20 persones: 2.030 €
Preu per persona Minim 21-24 persones: 1.795 €
Taxes Apto BCN (aprox.):                             130 €
HABITACIO INDIVIDUAL :                          420 €
El programa Inclou: –
Trasllats Igualada-Aeroport de Barcelona-Igualada – Guia acompanyant des de Barcelona – Bitllet aeri, Barcelona / Casablanca i de Marràqueix / Barcelona – 09 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars – Règim alimentari de pensió completa – Esmorzar diari, 08 dinars i 09 sopars – Visites com s’indica en l’itinerari – Passeig en dromedaris pel desert – Taxes aèries – Propines a xofer i guia – Regal de comiat – Assegurança de viatge i cancel•lació El programaNO inclou:
Maleters – Begudes en els menjars – Res no indicat en l’apartat anterior ** Passaport en vigor amb vigència de 3 mesos **

HOTELS PREVISTOS (o similars)

– Casablanca: H. Sheraton 5*S
– Tánger: Cesar & Spa 5*
– Fez: Royal Mirage 4*
– Merzouga: Sahara Garden (alojamiento en jaima con baño privado)
– Ouarzazate: H. Club Hanane Suites 4*
– Marrakech: H. Mogador Menara 5*

VOLS PREVISTOS (o similars)

11MAY AT961 BCN CMN 19.40-20.55
20MAY AT406 RAK CMN 07.35-08.25
20MAY AT964 CMN BCN 09.40-12.40

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: