MAREMAR “Dagoll Dagom”

Dia 22 de setembre de 2018

Sortida amb el nostre autocar a Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Poliorama. Entrades garantides a platea

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.

Maremar explica la història d’una família formada per pare, mare i una filla, que, fugint dels desastres de la guerra, queden separats els uns dels altres i passen tota mena de dificultats i vicissituds fins que finalment es poden tornar a reunir quan tota esperança semblava impossible.

Tota la història és una gran metàfora d’una vida plena de pèrdues i naufragis d’una nena refugiada que finalment també es retroba amb la seva família. Maremar vol aportar un bri d’esperança a la dura realitat dels refugiats i dels que han de fugir del seu país per tal de sobreviure.

Direcció, adaptació del text i producció: Dagoll Dagom / Text: inspirat en l’obra “Pericles” de William Shakespeare / Música: inspirada la música i lletres de Lluís Llach

Preu per persona: transport + platea + refrigeri  50 €

Pagament al fer l’inscripció –  Places limitades

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: