MANON LESCAUT “Opera” Gran Teatre del Liceu

Diumenge, dia 10 de juny de 2018

Sortida amb el nostre autocar a les 14,45 hrs. d’Igualada cap a Barcelona per veure aquesta Opera, al Liceu. Entrades garantides tercer pis i platea

Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.
Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el portoriqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional.
El Liceu acull una nova coproducció entre el coliseu barceloní, el Palau de les Arts de València i el Teatro San Carlo de Nàpols. L’acció ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX amb el record d’Ellis Island com a rerefons.

Preu per persona: transport + Tercer Pis + refrigeri 120 €
Preu per persona: transport + platea + refrigeri 140€
Pagament al fer l’inscripció – Places limitades

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: