LOS VIVANCOS “Nacidos para Bailar”

Dissabte, dia 26 de maig de 2018

Sortida amb el nostre autocar a Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran
espectacle, al Tivoli. Entrades garantides a platea

Metallica, Deep Purple, Leonard Cohen… Els èxits atemporals de les grans llegendes de la música es reuneixen a Nacidos para bailar, un impressionant espectacle creat pel premiat grup Los Vivancos.
Nacidos para bailar, una gran producció en la qual dansa, arts marcials, humor ivirtuosisme musical donen forma una obra que barreja un espectacular atletisme amb un gran eclecticisme artístic.
Dubstep electrònic, una orquestra simfònica, ritmes llatins i una banda de heavy metal. Tot això conflueix en unes partitures que a l’estil de les grans bandes sonores del cinema reuneix els mestres del clàssic -com Beethoven o Tchaikovski-, amb les cançons més emblemàtiques del rock i el vibrant ritme del flamenc.
Tot per l’espectacle. Aquest és el dogma de Nacidos para bailar. La idea sobre la qual s’erigeix una obra irresponsable, salvatge, que fa que l’espectacle prevalgui davant i sobre tot.
Un concert que presenta l’espectacularitat com un fi en si mateixa, afirmant no només la Llibertat de l’artista sinó a més, la seva Bogeria.

Preu per persona: transport + platea + refrigeri 58 €
Pagament al fer l’inscripció – Places limitades

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: