LONDRES amb visites

Del 7 a l'11 de setembre de 2018

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Règim segons programa + Visites segons programa
Durada:  5 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 7 a l’11 de setembre de 2018 

Dia 07 de Setembre     IGUALADA – BARCELONA – LONDRES
Dinar i Sopar
Sortida de les nostres terminals a primera hora del matí direcció a l’aeroport de Barcelona. Facturació i sortida en vol directe fins a Londres. Arribada i trasllat cap al centre de la ciutat per iniciar la visita de la “Part Moderna”: El West End, o part occidental de la Ciutat, amb els seus districtes comercials, les seves belles places, els seus amplis parcs i l’antic barri de Westminster, seu del govern amb els seus ministeris i la residència oficial del primer ministre britànic. La plaça del parlament exhibeix amb orgull l’Abadia de Westminster i el Palau de Westminster, on en una de les seves torres es troba el famós Big Ben. També podran admirar el London Eye, símbol del Londres modern. Dinar a un restaurant. Després de dinar es farà la visita del Palau de Buckingham. Sopar i allotjament.

Dia 08 de setembre    LONDRES Històric – Docklands & Greenwich
Esmorzar, Dinar i Sopar
Esmorzar. Excursió de dia complert on admirarem la zona antiga de la Ciutat: la Catedral de Sant Pau, obra mestre de l’insigne arquitecte Sir Christopher Wren i centre religiós londinenc des del segle VII així com la famosa Torre de Londres (entrada inclosa). Dinar. Acte seguit a la vora del Tàmesi agafarem un vaixell turístic que ens portarà fins a Greenwich: zona d’immens valor cultural i històric. Amb la seva arquitectura de gran bellesa els seus mercats i els seus parcs, sembla estar en un món a part, diferent del de la gran Ciutat. A la tornada visitarem els Docklands que va ser un dels més grans ports d’Europa i era la principal via de comunicació i de transport de la Ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 09 Setembre    LONDRES Oxford-Windsor
Esmorzar i sopar
Esmorzar. Dia lliure, possibilitat de conèixer més a fons Londres pel vostre compte o de realitzar la -Visita opcional a Oxford i al Castell de Windsor: Sortida cap a Oxford, una de les quatre universitats més antigues d’Europa i la universitat de parla anglesa més antiga del món. La visita d’aquesta Ciutat deixa una profunda impressió al visitant. Visitarem l’interior d’un dels famosos col•legis d’Oxford. Dinar. Continuarem cap a la histórica Ciutat de Windsor travessant la vall del Tàmesi per poder apreciar pobles típics del camp anglès. Un cop a Windsor, visitarem el Castell de Windsor, el més gran del país i el Castell habitat més antic del món, es pot veure el famós col•legi d’Eton, fundat per Enrique VI al 1440 per a nens pobres i avui un dels més exclusius i tradicionals del país, on han estudiat els Primers ministres Britànics i els prínceps Guillem i Harry, fills del príncep Carles i la princesa Diana. Acabada la visita, retorn cap a Londres . Sopar i allotjament.

Dia 10 Setembre    LONDRES
Esmorzar , Dinar i Sopar
Esmorzar i sortida per la visita del Museu Britànic de Londres, per compte del client amb audio-guia (suplement 6 lliures a abonar directament al museu). Acabada la visita, dinar. Tarde lliure a disposició del client per passejar pels carrers de Londres: Oxford Street, Picadilly Circus, Covent Garden…

Dia 11 Setembre    LONDRES-BARCELONA-IGUALADA
Esmorzar
Esmorzar. Passejada matinal per Hyde Park, el parc més gran del centre de Londres, Oxfort Street o l’animat mercat de Camden Town o Portobello Road. Dinar lliure. A la tarda, a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe amb destinació Barcelona. Arribada i trasllats a les nostres terminals. Fi del viatge.

Preu per persona en hab. Doble:    1.125 €
Suplement habitació individual:       195 €
Assegurança de viatge i anul•lació: 25 €
El Preu Inclou:
– Trasllats Igualada – Aeroport – Igualada
– Bitllet d’avió d’anada i tornada a Londres.
– Guia acompanyant
– 4 nits d’allotjament en hotel 3*
– 4 esmorzars, 3 dinars i 4 sopars.
– Totes les visites com indica l’itinerari
– Assegurança bàsica de viatge
– Les taxes aèriesEl Preu no inclou:
– Excursió opcional a Oxford i Castell de Windsor: 135 €
– Propines ni maleters
– Begudes als àpats
– El no especificat en l’apartat “El Preu Inclou”Sortida amb un mínim de grup de 20 persones

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: