LAOS i CAMBODJA

Del 28 de febrer al 14 de març de 2018

VIETNAM Joven Vietnamita2
El Viatge:  Avió + Visites + Pensió Completa  + Guia acompanyant
Durada:   15 dies
Dates:  Del 28 de febrer al 14 de març de 2018                                                       vc
 • Dia 1. Dimecres , 28 de Febrer 2018
  IGUALADA– BARCELONA – LUANG PRABANG
  Sortida des de Igualada i comarca. Arribada a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Sortida en vol regular amb destinació a Luang Prabang (Laos). Nit a bord de l’avió.

  Dia 2. Dijous, 1 de Març 2018
  LUANG PRABANG (LAOS)
  | Dinar, Sopar i Allotjament
  Arribada a l’aeroport de Luang Prabang i seran rebuts pel nostre personal i traslladats a l’hotel. Luang Prabang és potser la ciutat tradicional millor conservada al sud-est asiàtic. La tranquil•litat i l’encant d’aquesta ciutat amb els seus esplèndids monuments i els seus paisatges naturals i culturals fan que sigui un dels llocs més encantadors per visitar a Laos. Dinar en restaurant local.Després d’un breu descans assistirem a una cerimònia local, coneguda com Baci. Durant la cerimònia, s’invoquen als esperits perquè ens beneeixin i ens proporcionin felicitat, sort i prosperitat. Menjar tradicional es serveix després de la cerimònia. Retorn a l’hotel.

  Dia 3. Divendres, 2 de Març 2018
  LUANG PRABANG (COVES DE PAKOU)
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Dia complet de visita amb barca remuntant el Mekong a les coves de PakOu, santuaris que consisteixen en dos grans cavernes, ambdues repositories durant milers d’anys, d’imatges de Buda de tots els tamanys i formes. També ens aturarem en alguns pobles locals durant el dia, incloent BanXangHai, on es produeix el vi d’arròs local. Dinar. A la tarda, retorn a l’hotel. Sopar en restaurant local. Allotjament.

  Dia 4. Dissabte, 3 de Març 2018
  LUANG PRABANG
  | Pensió Completa
  Al voltant de les 5 del matí sortida per assistir a les donacions matinals als monjos i visitar el mercat de fruites i verdures fresques. Retorn a l’hotel per esmorzar. Dia complet de visita a la ciutat incloent els temples de WatXiengThong, WhatMai, WhatSene, WhatAhan, WhatVisun, Museu Nacional i Muntanya Phoussy. Retorn a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament.

  Dia 5. Diumenge, 4 de Març 2018
  LUANG PRABANG – VIENTIANE
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Vientiane. Arribada i trasllat a l’hotel. Dia complet de visita als edificis més significatius de la ciutat: Thatluang, WatSisaket, What Per Keo i Patuchai. Retorn a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament

  Dia 6. Dilluns, 5 de Març 2018
  VIENTIANE – PAKSE – KONG ISLAND
  | Pensió Completa
  Esmorzar . Trasllat a l’aeroport i vol a Pakse. Arribada i trasllat per carretera a Kong Island, visitant en ruta el temple de WatPhou. Arribada a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament

  Dia 7. Dimarts, 6 de Març 2018
  KHONG ISLAND
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Dia complet de visites en barca i per carretera a l’antic pont francès i via de ferrocarril que unia dues illes. Petit trekking fins a les cascades del Mekong. Retorn a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament

  Dia 8. Dimecres, 7 de Març 2018
  KHONG ISLAND – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR)
  | Esmorzar i Dinar
  Esmorzar. Al matí, trasllat per carretera a la frontera de Dom Krolor. Arribada al voltant de les 9 del matí. Cruïlla de la frontera i continuació a Sraem, via Stung Treng. Arribada. Dinar en restaurant local. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

  Dia 9. Dijous, 8 de Març 2018
  SRAEM – CIUTADELLA DE BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Sortida a les 7 del matí. Trasllat per carretera fins al area dels temples més remots de Cambodja, la Ciutadella de Banteay Chhmmar. Visita. Continuació fins Sisophon. Dinar en restaurant local. A última hora de la tarda, arribada a Battambang. Sopar i allotjament

  Dia 10. Divendres, 9 de Març 2018
  BATTAMBANG
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Al matí sortida cap a l’estació del tren de bambú. Trasllat a la plataforma ferroviària durant 7 km travessant els camps d’arròs fins a la segona estació on visitarem una fàbrica local de maons. Retorn a la primera estació. Trasllat en cotxe fins al temple d’Ek Phnom, visita i retorn a la ciutat travessant bellíssims paisatges i poblets i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs, sedes i prohok (pasta de peix fermentat). Dinar en restaurant local. A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament

  Dia 11. Dissabte, 10 de Març 2018
  BATTAMBANG – SIEM REAP
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta al poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng i el centre de producció de la seda de Puok. Arribada a l’hotel. Dinar al restaurant Cafè Indoxina. A la tarda trasllat a 12 km de la ciutat per visitar el complex de temples preangkorianos de Roulous. Retorn a la ciutat. Sopar al restaurant Viroths.

  Dia 12. Diumenge, 11 de Març 2018
  SIEM REAP (ANGKOR)
  | Pensió Completa
  Esmorzar. Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom incloent els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Dinar al restaurant Cafè d’Angkor enfront de Angkor Wat. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol. Retorn a Siem Reap. Sopar al restaurant Square 24. Allotjament

  Dia 13. Dilluns, 12 de Març 2018
  SIEM REAP (ANGKOR)
  | Pensió Completa
  Al voltant de les 5 del matí, Trasllat a Angkor Wat per la sortida de sol. Retorn a l’hotel per esmorzar. Visita dels Temples Ta Prohm, Takeo i Ta Nei. Dinar en restaurants locals. A la tarda, Trasllat d’uns 37 quilòmetres de Siem Reap per Visitar Banteay Srei, El Temple que té les millors escultures el tot l’art khmer. Retorn a la Ciutat visitant el interessant Museu de les Mines Terrestres i El Temple Banteay Samre. Arribada a l’hotel. Sopar amb Danses Tradicionals al teatre Apsara. Allotjament.

  Dia 14. Dimarts, 13 de Març 2018
  SIEM REAP
  | Esmorzar i Dinar
  Esmorzar .Pel matí trasllat fins l’ embarcador de Phnom Krom per un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Dinar al restaurant de l’Oasi Italiana. Trasllat al aeroport per iniciar el viatge de retorn.

  Dia 15. Dimecres, 14 de Març 2018
  BARCELONA – IGUALADA
  Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllats a la nostra ciutat. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona amb habitació doble:   3.990 €

El Preu Inclou

 • Trasllats aeroport anada i tornada
  Bitllets d’avió internacionals i domèstics
  Taxes d’aeroport domèstiques i internacionals
  Tots els trasllats aeroport – hotel – amb transport privat
  Trasllat l’últim dia hotel – aeroport amb transport privat i sol conductor.
  Tots els trasllats terrestres entre ciutats amb vehicle privat i guia.
  Totes les visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
  Entrades als llocs a visitar
  Cerimònia “Baci”
  Pensió Completa . Dinar i sopars segons itinerari
  Hotels segons categoria escollida en règim d’habitació i esmorzar.
  Guia local de parla hispana
  Guia acompanyant d l’agencia durant tot el viatge
  Assegurança de assistència i cancel•lació de viatge
  Visat d’entrada a Laos i Cambotja

No inclou

 • Qualsevol beguda en els menjars.
  Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”. No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofertat pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: