LAOS i CAMBODJA

Del 6 al 16 de novembre de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   11 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   6 de novembre de 2020                                                       pol

06NOV IGUALADA -BARCELONA
• divendres
Sortida cap a l’aeroport de Barcelona. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular amb destinació Vientiane, via Singapur. Nit a bord.

07NOV Vientiane
• Dissabte • Dinar + Sopar
Arribada cap a les 13.10 hrs. I trasllat a l’hotel. Després del dinar, farem una visita panoràmica per al nostre primer contacte amb la ciutat. Allotjament. Vientiane és una capital tímida, no li agrada ser el centre d’atenció de les converses, però quan la coneixes resulta fascinant i plena de sorpreses. En part es deu al fet que va créixer a l’ombra d’altres grans metròpolis asiàtiques. Hi ha una dita popular que condensa a la perfecció l’essència laosiana: «A Tailàndia cultiven l’arròs, a Vietnam venen l’arròs i a Laos contemplen com creix l’arròs».

08NOV Vientiane •
Diumenge • Pensió Completa
En el dia d’avui visitarem en més profunditat la ciutat de Vientiane. Visitarem a l’That Luang, el monument més important de Laos, símbol de la religió budista i de la sobirania nacional de Laos. El seu nom significa «la gran estupa». A continuació seguirem amb la visita a l’monument Patuxay que es coneix com l’Arc de Triomf de Vientiane. Finalitzarem amb una visita de l’vespre a la ciutat al parc Chao Anuvong Park. Allotjament a Vientiane. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

09NOV Vientiane – LUANG PRABANG
• Dilluns • Pensió Completa
En el dia d’avui seguirem amb la visita de el parc de Buda [Wat Xieng Khoun] on es troben més de 200 imaginis de Buda al llarg de la riba de riu Mekong.Visitarem també els temples Wat Sisaket i Haw Phra Keo. El Temple Haw Pha Kaeo és un antic temple construït l’any 1565 pel Rei Saysetthathirath el propòsit era albergar el Buda Esmeralda, que actualment es troba al Gran Palau de Bangkok (Tailàndia). El Temple Haw Pha Kaeo, és un dels llocs més bells i colorits de tot Vientiane, a més d’un important museu. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol domèstic cap a Luang Prabang. Allotjament.

10NOV LUANG PRABANG – COVA DE PAK OU
• Dimarts • Pensió Completa
A l’alba podrem sortir a conèixer la cerimònia delsmonjos. A continuació de visita de l’mercat local. Retorn a l’hotel i esmorzar. Visitarem a el temple Wat Xiang Tong, un del més important a Laos. Trasllat a l’embarcador per agafar el vaixell pel riu cap a les coves Pak Ou on s’alberguen centenars de imaginis de Buda. Retorn a Luang Prabang i visitarem el llogaret Bang Xang Hai pel camí, també anomenat el «poble de l’whisky», per veure el procés d’elaboració de l’lao-lao, el famós whisky d’arròs de país. Després del dinar, visitarem als temples de Wat Visoun és un dels temples més estimats i antics de Luang Prabang i un dels més freqüentats per la població local. Seguirem amb la visita dels temples Wat Aham i Wat That. Pujarem al turó Phu, on, si el temps ho permet, gaudirem d’una vista panoràmica de la ciutat i de el riu Mekong. Si el temps ho permet visitarem el mercat nocturn. Allotjament.

11NOV LUANG PRABANG – CATARACTES Kuang Si
• Dimecres • Pensió Completa
Al matí, visitarem el centre d’ètnies i artesanies TAEC. A continuació de visita a les cataractes KaungSi. En el camí podrem visitar alguns pobles locals on viuen diferents ètnies. Hi ha possibilitat de caminar per la part alta de la cascada i si el temps ho permet, fins i tot es pot nedar a les clares aigües a peu de la cascada. Dinar pícnic a les cataractes. A l’hora indicada, tornada a Luang Prabang, on visitarem el museu nacional [antic palau reial], i els temples Wat Mai i Wat Sen. Tindrem l’oportunitat d’observar la cerimònia Baci que és una barreja de animisme i budisme. Allotjament.

12NOV LUANG PRABANG – SIEM REAP
• Dijous • Pensió Completa
Després de l’esmorzar, visitarem el centre UXO que recull una mostra de la meravellosa iniciativa d’una ONG que desactiva les bombes que encara queden a Laos des de l’Operació Estrella Blanca. Així mateix, ajuda a les víctimes de les explosions que han perdut algun membre. Es tracta d’una petita exposició d’armament trobat al país, així com de les eines i tècniques utilitzades per a la seva eliminació. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació Siem Reap. Arribada i allotjament.

13NOV SIEM REAP •
Divendres • Pensió Completa
Al matí, visitarem els Temples de Ta Som, amb la seva famosa figuera, la porta Sud d’Angkor Ta Phrom, conegut com Tomb Raider, Keak Pean, Pre Khan … tots ells de gran bellesa arquitectònica. A la tarda, continuarem amb la visita de el temple Banteay Srei, conegut com la Ciutadella de les dones i datat de segle X. Està construït en gres vermell i dedicat a la deessa hindú Shiva i es diu que és el més bonic de tots. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

14NOV SIEM REAP
• Dissabte • Pensió Completa
Visita de la ciutat d’Angkor Thom al matí, que alberga més de 100 temples dels quals visitarem els més rellevants: La porta Sud: Angor Thom, el Temple Bayon, Baphoun, la Terrassa de l’Rei Leprós, Terrassa de l’Elefant, les Phimeanakas i les 12 torres idèntiques de Prasat Suor Prat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita d’Angkor Wat, està considerat com el temple més gran mai construït per l’home i, sens dubte, el monument més important de Cambodja, fins a tal punt que el perfil de les seves torres apareix en la bandera de país. Angkor Wat és el millor exemple de el poder de l’Imperi jemer, la civilització que va controlar el sud-est asiàtic durant l’Edat Mitjana. L’assentament d’Angkor, i més concretament Angkor Wat, va ser el centre polític i religiós d’aquest imperi. És per tant, un autèntic tresor des del punt de vista arqueològic que li permetrà submergir-se en el més profund d’aquesta cultura. Acabarem amb la visita de el temple Pre Rup, els raigs de sol de la posta de sol es colen al temple causa de la poca arbreda que hi ha al voltant de l’estructura. Tot això juntament amb l’harmonia de color que presenta l’edifici entre les tonalitats de marró i els blocs de color sorra crea una atmosfera envejable. Retorn a l’hotel. Sopar en restaurant local amb xou de dansa Apsara. Allotjament.

15NOV SIEM REAP 
• Diumenge • Esmorzar + Dinar
Al matí, farem una excursió amb barca, pel riu Tonle Sap. El Tonle Sap és el llac natural de el Sud-est Asiàtic. I en ell s’assenten diversos pobles o llogarets flotants. A l’hora indicada, trasllata l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Singapur. Nit a bord.

16NOV BARCELONA – IGUALADA
• Dilluns
Arribada a Barcelona i trasllat a igualada. Fi dels nostres serveis.

PREU PER PERSONA (en base a hab. doble) máxim 25 persones
Minim 15-20 persones : 3.148  €
Minim 21-25 persones : 2.985  €SUPLEMENTS:
TAXES Aeries (aprox.) 175 €
HABITACIÓ INDIVIDUAL 615 €
VISAT
• Visat Laos: Es tramita a l’arribada de país. Cal fer 3 fotografies i passaport amb validesa mínima de 6 mesos a partir de la data de sortida de país. Preu 35 USD
• Visat Cambodja: Es tramita a l’arribada de país. Cal fer 2 fotografies i passaport amb validesa mínima de 6 mesos respecte a la data de tornada. Preu: 30 USD
El programa Inclou:
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Bitllet aeri, Barcelona / Vientián- Siem Reap / Barcelona
– Vols domèstics
– Trasllat i transport amb cotxe privat
– 08 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari de pensió completa segons itinerari
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Guia de parla castellana
– Sopar de comiat i regal de comiat
– Propines a conductor i guia
– Assegurança de viatge.El programa NO inclou:
– Taxes aèries
– Begudes en els dinars i sopars
– El no indicat en l’apartat anterior

 

HOTELS PREVISTOS (o similars)
– Vientiane: Hotel Salana Boutique (DLX Room)
– Luang Prabang: The Grand Luang Prabang (DLX Room)
– Siem Reap: Tara Angkor (Sup Room) // Lotus Blanc (DLX Room


Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: