EL MÉDICO «Musical»

Dissabte, 9 de maig de 2020 2020

Sortida amb el nostre autocar a Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Tivoli. Entrades garantides a la platea

 El Teatre Tívoli segueix apostant pels grans musicals i porta a Barcelona El Medico, el Musical Basat en el Bestseller de Noah Gordon, guanyador del Premio Millor Musical 2019.

El musical El Médico ès un viatge emocionant, ple d’aventures , de l’enigmàtica Londres a la luxosa Persia del S XI i on el protagonista Rob J Cole  descobrirà el valor de l’amor, l’amistat, i la superaciò.

El pùblic del teatre Tívoli de Barcelona podrà gaudir d’ una superproducciò de gran qualitat, amb 20 mùsics en directe i 40 actors, que aconsegueix sorprendre i emocionar per igual amb una adaptaciò fidel de la Novel·la de Noah Gordon, convertint  l’espectacular Musical El Médico de Noah Gordon en una peça ineludible de la temporada. 

El Médico El Musical ès el musical que mès premis ha obtingut, del que destaca el Premi Millor Musical 2019 de Broadway World, i ès el musical nùmero 1 de la crítica, del que ha dit: “Un musical èpic”, El Periódico; “Impecable”, ABC; “Excel·lents veus, “Metròpoli“ i “Un musical que posa en peus a tot el públic, “El País..

Preu per persona, viatge + entrada a platea :   75€

Pagament al fer l’inscripció –  Places limitades

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: