JORDÀNIA i WADI RUM

Del 13 al 20 de maig de 2020

Jordania El Monastir Petra,
El Viatge:  Avió + Circuit amb tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb Guiia acompanyant
Dates:   Del 13 al 20 de maig de 2020                                     vc
13 maig.- Igualada – Barcelona – Amman

Sortida de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació sortirem en vol regular amb destinació Amman. Arribada i assistència del nostre personal. Tràmits de visat. Trasllat a l’hotel i sopar i Allotjament.

Dia 14 maig.- Amman Visita Panoràmica – Jerash – Ajloun – Amman
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat d’Amman. Els seus més importants avingudes, la Ciutadella, el centre urbà i el Teatre Romà. Continuació cap a la ciutat de Jerash, una de les ciutats de la Decàpolis. Jerash es troba a nord de Amman, aproximadament a 45 km i a una hora de distància per carretera. Dinar. Durant l’excursió, visitarem l’Arc de Triomf, la plaça ovalada, el Cardo, la Columnata, el Temple d’Afrodita i finalitzant, el Teatre Romà, amb una meravellosa acústica. Després visitarem el Castell de Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruït més tard al segle XIII, pels Mamelucos després de la seva destrucció pels mongoles. És un castell de l’època dels Creuats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una Bella vista. A l’acabar la visita, retorn a Amman. Sopar i Allotjament.

Dia 15 maig.- Amman – Castells De el Desert – Mar Mort
Esmorzar. Sortida cap a l’est de la ciutat, per visitar algun dels més representatius anomenats Castells de el Desert: Aquests castells, construccions dels segles VII a l’XI, eren utilitzats uns com caravaneres, altres com pavellons de descans i alguns d’ells com forts militars per a la defensa dels seus territoris. Dinar. A continuació visitarem el Mar Mort. El punt més baix de la terra, situat a 400 metres sota el nivell de la mar. Possibilitat de bany. Sopar i Allotjament.

Dia 16 maig.- Mar Mort – Madaba – Mont Nebo – Castell Shobak panoràmic – Petra
Esmorzar. Sortida per visitar l’Església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuació cap al Mont Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall Jordà i el Mar Mort des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè va ser l’últim lloc visitat per Moisès i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai arribaria. Se segueix cap al castell de Shobak, Record solitari de l’antiga glòria dels Creuats, construït l’any 1115 pel rei Balduí, va ser construït com a defensa de camí entre Damasc i Egipte. Dinar. El Castell està situat a menys d’una hora al nord de Petra Anomenat en alguna ocasió com “Mont Reial o Mons Regalis”, està situat al vessant d’una muntanya, sobre una àmplia zona d’arbres fruiters. Sortida a Petra. Sopar i Allotjament.

Dia 17 maig.- Petra visita dia sencer
Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca pels Nabateus. El Tresor, famós i Internacionalment conegut monument dut a el cinema en una de les pel·lícules d’Indiana Jones, les Tombes de Colors, les Tombes Reials, etc. Petra és un d’aquests llocs del món en el qual almenys cal anar un cop a la vida. Dinar i a l’acabar la visita, ja a la tarda, tornada a l’hotel. Sopar i Allotjament.

Dia 18 maig.- Petra – Petita Petra -Wadi Rum (4×4 2hrs)
Esmorzar. Sortida cap al que es coneix com “La Petita Petra” (Little Petra), a tan sols 15 km. a nord de Petra. Un congost de tot just 2 m. d’ample amb la seva arquitectura típica Nabatea fa que aquesta visita sigui
única i incomparable. Va ser habitada pels Nabateus i té moltes tombes, recipients d’aigua i lleres, té un camí petit que porta a alguna de l’àrea interior, Siq A l’Bared, l’escala d’aquesta àrea i el fet que és la continuació de Petra, li va donar el nom de la Petita Petra. Dinar i a l’hora prevista sortida cap a Wadi Rum, el desert de Lawrence d’Aràbia. Excursió al desert de Wadi Rum i passeig en vehicles 4×4 conduïts pels beduïns 2 hores, consisteix en una petita excursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Ens endinsarem en les sorres rosades d’aquest desert, que posseeix un encant especial proporcionat pels massissos granítics que la natura ha modelat amb formes capritxoses. Sopar al Campament i allotjament.

Dia 19 maig.- Wadi Rum – Aqaba – Amman
Esmorzar. Sortida a Aqaba i panoràmica de la població i temps lliure. Passeig amb vaixell per la badia de Aqaba amb possibilitat de fer snorkeling. Dinar, i a l’hora indicada trasllat per terra cap a Amman, arribada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

Dia 20 maig.- Amman – Aeroport – Barcelona – Igualada
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació a Barcelona. A l’arribada, trasllat de nou fins al nostre punt de sortida.

Preu per persona: 1.995€

Suplement habitació Individual: 395€

El viatge inclou:
• Trasllat Igualada-aeroport-Igualada
• Bitllet avió amb Royal Jordania
• Trasllats aeroport-hotel-aeroport
• Autocar modern amb aire acondicionat durant tot el cirucuit
• Guia de parla castellana
• Allotjament en hotels 4*Sup./5* amb règim de Mitja Pensió
• Dinars en restaurants locals
• Visat d’entrada a Jordània
• Passeig en vehicle 4×4 – 2 hores a Wadi Rum
• Aigua mineral per passatger al bus
• Assegurança mèdica i de cancel·lació
• Taxes aeroport
• Propines xofer i guia
• Acompanyant de l’agència tot el viatgeEl viatge NO inclou:
• Begudes als àpats
• Extres personals
• Qualsevol servei no especificat a l’apartat “el viatge inclou”

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: