POLONIA – 8 dies

Sortides: Maig: 12 - Juny: 30 - Juliol: 14, 28 - Agost: 11, 25 - Setembre: 29 - Octubre: 13

Un viatge per Polònia no només és una oportunitat de visitar els llocs d’interès històric sinó també de gaudir de la cuina tradicional fins i tot per als més exigents. És també una oportunitat de conèixer la cultura i l’art polonès, com els seus vincles amb les tradicions europees.

El Viatge:  Avió + Circuit + Pensió completa
Durada:  8 dies
Dies sortida:  Maig: 12 – Juny: 30 – Juliol: 14, 28 – Agost: 11, 25 – Setembre: 29 – Octubre: 13

Dia 1, dissabte IGUALADA – BARCELONA -VARSÒVIA.  Sopar
Sortida de la nostra ciutat cap a l’aeroport. Vol regular a Varsovia. Arribada a l’aeroport de F. Chopin de Varsòvia. Trasllat sense assistència a l’hotel del circuit. A les 21.00 Hrs reunió amb el seu guia acompanyant a la recepció de l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2, diumenge VARSÒVIA
Esmorzar, dinar i Sopar
Al matí es farà una visita panoràmica de mig dia. El tour inclou: la Ciutat Vella acuradament reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Castell i el Castell Reial; la Plaça del Mercat de la Ciutat Vella, la Catedral de Sant Joan, on eren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la Ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la qual es troba el parc real Łazienki amb el bell Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Frederic Chopin: així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial: l’antic gueto jueu; el Monument a la Revolta de Varsòvia i la Tomba del Soldat Desconegut. Dinar en un dels restaurants locals. Després del dinar tarda lliure per gaudir de la ciutat pel seu compte.Sopar organitzat en un dels restaurants locals de la ciutat. Allotjament a Varsòvia.

Dia 3, dilluns VARSÒVIA – Wieliczka – CRACÒVIA
Esmorzar, dinar i Sopar
Al matí sortida cap a Cracòvia visitant per la carretera les mines de sal de Wieliczka. A l’arribada es servirà el dinar en un dels restaurants locals de la ciutat. Finalitzada el menjar, visita de les mines de sal a Wieliczka que és un impressionant conjunt de càmeres, capelles i galeries subterrànies esculpides en sal gemma, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La mina porta en funcionament gairebé 700 anys i arriba fins a més de 300 metres de profunditat. La visita consisteix en recórrer els passadissos sota la terra esculpits en roca salina, per veure les formacions naturals i llacs subterranis, així com les nombroses escultures i capelles, entre elles la més gran i impressionant, la Capella de Santa Kinga, realitzades en roca salina pels artistes que han treballat en les mines. Continuació del viatge cap a Cracòvia. Arribada a l’hotel per fer el check-in. Sopar organitzat al restaurant de l’hotel.

Dia 4, dimarts CRACÒVIA
Esmorzar, dinar i Sopar
Al matí visita de Cracòvia (aprox. 6 hores), l’antiga capital de Polònia, ciutat dels reis i lloc de les seves coronacions i enterraments. Vam visitar la Ciutat Antiga, envoltada pel cinturó verd de Planty, el parc construït en lloc de la muralles de defensa. La Plaça del Mercat és la plaça medieval més gran d’Europa i la seva forma s’ha conservat gairebé intacta des de 700 anys. Entre els edificis de la plaça destaca l’església de Santa Maria, amb el famós retaule gòtic de fusta policromada. A l’altre costat de la plaça hi ha la Torre de l’Ajuntament, i al centre el famós Mercat dels Draps; a la vora del riu Vistula que travessa la ciutat s’alça el turó de Wawel, amb el Palau Reial i la Catedral. Durant la visita es realitzarà una passejada pel barri – Kazimierz, petit fragment de la que va ser la ciutat jueva, i en el qual destaquen especialment els seus dues sinagogues, la Vella Sinagoga, que alberga un museu judaic, i la Sinagoga Remuh, que es segueix utilitzant amb fins religiosos. Fins a l’any 1939 s’assemblava Kazimierz a les ciutats descrites per Isaack Bashevis Singer. El dramàtic extermini dels jueus de Cracòvia va ser tema de la pel•lícula “La llista de Schindler” de Steven Spielberg que la va rodar en l’original entorn de Kazimierz. Originalment el barri va ser fundat al segle XIV com una ciutat separada de Cracòvia, amb la seva pròpia Plaça del Mercat i propi Ajuntament. Dinar en un restaurant local. Finalitzada el menjar, continuació de la visita de la ciutat. Temps lliure fins a l’hora del sopar que serà servida en un restaurant local de la ciutat. Allotjament a Cracòvia.

Dia 5, dimecres CRACÒVIA – Auschwitz – CRACÒVIA
Esmorzar, dinar i Sopar
Al matí sortida cap a Oświęcim, situat a uns 60 km de Cracòvia, tristament conegut sota el seu nom alemany Auschwitz. Visita guiada per l’antic camp de concentració, aixecat pels nazis el 1940, que juntament amb un altre camp construït el 1942 a Brzezinka (Birkenau) va arribar a ser el lloc d’extermini d’un milió i mig de persones. Retorn a Cracòvia on es servirà el dinar. Finalitzada el menjar es donarà temps lliure per gaudir de la ciutat pel seu compte. Sopar organitzat al restaurant de l’hotel.

Dia 6, dijous CRACÒVIA – ZAKOPANE
Esmorzar, dina i Sopar
Al matí sortida cap a Zakopane, un poble al les muntanyes Tatra. Visita de mig dia a Zakopane, l’estació d’esquí més important de Polònia i una de les destinacions predilectes dels aficionats a la muntanya i el senderisme. L’excepcional bellesa del paisatge muntanyenc, nombroses mostres d’una arquitectura en fusta única a formi de belles cases, esglésies i capelles, així com la riquesa del folklore local que es nota a cada pas que fan de Zakopane, un dels llocs de més encant a Polònia. Durant la visita visitarem el cementiri situat a Pęksowy Brzyzek. També tindrem la possibilitat de realitzar una trobada amb un artista local en taller d’escultor en fusta o pintora en vidre per admirar la mostra d’artesania local i poder parlar sobre la vida quotidiana d’artistes folklòrics. Durant la trobada es servirà el famós te muntanyenc amb aiguardent i un tros de formatge típic. A la tarda temps lliure i possibilitat de recórrer el carrer Krupówki, l’artèria principal del poble, plena de parades d’artesania i gastronomia típiques de la zona. Sopar amb una representació folklòrica organitzada al restaurant de l’hotel.

Dia 7, divendres ZAKOPANE – DESCENS EN BASSES DE FUSTA PEL RIU Dunajec – VARSÒVIA
Esmorzar, dinar i Sopar
Després de l’esmorzar, sortida cap a Varsòvia realitzant per la carretera la visita de les muntanyes Els Pienines. Aquestes muntanyes es coneixen des de l’aigua i des dels cims. Els Pienines són una petita cadena de muntanyes d’uns 35 km de longitud. Fascinen per la fabulosa gola del Dunajec. Participarem en un descens inoblidable en basses per aquest riu de muntanya, des de la localitat de Sromowce – Kąty fins Szczawnica – Niżne, entre els abundants ràpids i les parets rocoses de centenars de metres d’altura, s’experimentarà una aventura extraordinària. Sopar organitzat al restaurant de l’hotel.

Dia 8, dissabte VARSÒVIA – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de F. Chopin de Varsòvia. Vol regular fins a Barcelona. Trasllat a la nostra ciutat.

Preu per persona habitació doble :      1.350 €     –   (Juliol i Agost: 1.275)
Suplement per habitació individual:       375 €
Taxes d’aeroport:                                          120 €

EL PREU INCLOU:  

• Pensió completa: 7 esmorzars tipus bufet als hotels, 6 dinars & 7 sopars [menú de 3 plats amb aigua en gerres i pa]; inclòs el sopar acompanyada per una presentació folklòrica a Zakopane;
• Guia acompanyant
• Transport en un autobús  
• Guies locals: Varsòvia [4 h aprox.], Cracòvia [6 h aprox.], Mines de sal a Wieliczka, camp de concentració Auschwitz-Birkenau;
• Entrades: mines de sal a Wieliczka, Cracòvia - Catedral de Wawel (sense l'entrada a les tombes com al campanar) i basílica mariana, una de les Sinagogues a Cracòvia, cementiri ubicat a Pęksowy Brzyzek a Zakopane;
• Auriculars obligarorios en el camp de concentració Auschwitz-Birkenau;
• Trobada amb un artista local de Zakopane;
• Te muntanyenc amb aiguardent i un tros de formatge típic servit a Zakopane;
• Descens en basses de fusta pel riu Dunajec; aquest viatge està determinat pel nivell del riu;
• Impostos locals;
• Trasllats als aeroports

No Inclou: 
• Begudes alcohòliques durant els àpats i els sopars;
• Extres i begudes en hotels i restaurants;
• Propines i despeses personals;
• Tot no esmentat en el punt el que l'oferta inclou;

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: