UA-100778660-1

JAPÓ

del 13 al 24 de setembre de 2016

Temples amb teulades d’or, temples d’una pura simplicitat, santuaris on es respira tranquil·litat i jardins d’un refinament absolut … Però el que més li commourà serà aquesta sincera hospitalitat que trobarà a tot arreu…  Tot això ho trobarà al Japó.

El Viatge:  Avio + Visites + Mitja Pensió + Guia acompanyant
Durada:  12 dies
Dates:  Del 13 al 24 de setembre de 2017

XINA 3

Dia 13 setembre BARCELONA – KANSAI – OSAKA
Sortida de la nostra terminal cap a l’aeroport del Prat. Sortida en vol via Dubai amb destinació Osaka. Nit a bord.

Dia 14 setembre KANSAI – OSAKA
Arribada a l’Aeroport Internacional de Kansai en el seu vol. Després del tràmit d’immigració i aduana, recepció. Trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament a Rihga Royal Hotel (WEST WING) o similar.
http://www.rihga.com/osaka/index.html

Dia 15 setembre OSAKA – NARA – KYOTO
Esmorzar a l’hotel. Reunió a la recepcio i comença la visita de la ciutat amb autocar espanyola per conèixer: El Castell d’Osaka, dels més famosos del país i que va complir un paper fonamental en la unificació del país al segle XVI. L’Observatori “Jardí Flotant” a l’Edifici Umeda Sky. Dinar en un restaurant. A la tarda, després del dinar continuarem cap a Nara, per conèixer el Temple de Todaiji, l’estructura de fusta més gran del món on s’alberga la imatge del Buda Vairocana, el Santuari de Kasuga, famós per les milers de llanternes de bronze del seu interior, i el parc dels cérvols sagrats a través del qual es troba el camí d’accés al santuari i on els animals pasturen lliurement. Després de la visita, farem el viatge de tornada cap a Kyoto a l’hotel GRANVIA KYOTO o similar per 3 nits.
http://www.granviakyoto.com

Dia 16 setembre KYOTOjapo temple kinkakuji
Esmorzar a l’hotel. Ens trobarem per començar la visita de l’antiga capital de Kyoto amb autocar privat. Durant aquest dia realitzarem les visites de Kyoto, coneixent el pavelló daurat enclavat en els terrenys del temple de Kinkakuji, patrimoni de la humanitat, el Castell de Nijo format per diferents estructures on destaquen els palaus Ninomaru i Honmaru així com els seus jardins. i el Temple de Kiyomizu que pren el seu nom de lescascades del complex. Dinar en un restaurant. Després del dinar. Visitarem el mercat tradicional de Nishiki. Resta del dia lliure per a les seves activitats personals. A la tarda, visitarem el barri de Gion (barri de legeishes) i possibilitat opcional d’assistir a un espectacle de Maiko i cerimònia del té al mateix local. Allotjament a l’HOTEL GRANVIA KYOTO o similar.

Dia 17 setembre  (Opcional: Excursió a HIROSHIMA i MIYAJIMA)   KYOTO
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per a les seves activitats personals. Ens reunim a recepció i trasllat a l’estació de Kyoto a peu. Sortida de Kyoto cap a Hiroshima en tren bala de JR “Nozomi”. Arribada a Hiroshima i sortida en autobús i en ferri amb guia de parla espanyola cap a la Illa Miyajima situada en el mar interior del Japó, per visitar: Un dels Santuaris shintoísta d’Itsukushima, un del santuaris mes bonocs del pais. Dinar en un restaurant. A la tarda comença la visita de la ciutat d’Hiroshima amb autocar per conèixer: El Parc Commemoratiu de la pau amb el seu museu. La Cúpula de la bomba atòmica. l’edifici construït en 1915 més proper a l’hipocentre de l’explosió atòmica que va resistir l’impacte. Després de la visita, trasllat a l’estació d’Hiroshima. Sortida d’Hiroshima cap a Kyoto amb tren bala de JR “Nozomi”. Arribada a Kyoto i tornada a l’hotel a peu. Allotjament en HOTEL GRANVIA KYOTO o similar.

Dia 18 setembre KYOTO – NAGOYA – TSUMAGO – TAKAYAMA
Esmorzar a l’hotel. Les seves maletes es traslladaran directament a l’hotel a Tòquio. Haurem de preparar un equipatge de mà, per a 2 nits sense maletes a Takayama i Hakone. Ens reunirem a recepció i trasllat a l’estació de Kyoto a peu. Sortida de Kyoto cap a Nagoya en tren bala de JR “Nozomi”. Arribada a Nagoya i trasllat a Tsumago amb autocar privat. Arribada al poble Tsumago on farem una passejada per conèixer: L’antiga hostatgeria dels Samurais “Waki Honjin” . Després de la visita, sortida cap a Takayama per carretera. Començarem la visita del “Takayama Jinja”, l’antiga casa de govern de la ciutat, farem una passejada pel carrer tradicional Sannomachi plena de comerços artesans i habitatges d’estil tradicional. Després de la visita, trasllat a l’hotel TAKAYAMA GREEN HOTEL (TENRYOKAKU) o similar on poden gaudir del “Onsen” o aigües termals. Sopar típic japonès a l’hotel.
http://www.takayama-gh.com

Dia 19 setembre TAKAYAMA – SHIRAKAWAGO – NAGOYA – HAKONEJAPO Shirakawa-go_from_Shiroyama
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap Shirakawago amb autocar. Arribada a Shirakawago i comença la visita del poble declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per a conèixer: Una de les cases tradicionals de “Gassho-zukuri” amb les seves teulades preparades per les intenses nevadas que es pateixen en aquesta zona de muntanya. Després de la visita, sortida cap a Nagoya per carretera. Dinar en un restaurant. Després de dinar, trasllat a l’estació de Nagoya. Sortida de Nagoya cap a Odawara en tren bala de JR “Hikari”. Arribada a Odawara i trasllat a l’hotel a Hakone amb autocar Arribada al Ryokan TAKAYAMA GREEN HOTEL (TENRYOKAKU) o similar, on poden gaudir del “Onsen” o aigües termals de Hakone. Sopar al Ryokan.

Dia 20 setembre HAKONE – TOKYO
Esmorzar al Ryokan. Reunió a recepció i comença la visita del Parc Nacional d’Hakone amb autocar. Gaudirem d’un magnífic passeig en vaixell pel Llac Ashi en el qual en els dies assolellats tindrem una magnífica imatge de la muntanya Fuji reflectit en les seves aigües i pujarem al telefèric a la muntanya Komagatake des d’on tindrem una espectacular vista del parc i de la muntanya Fuji. Dinar en un restaurant. Després de la visita, sortida de Hakone cap Tòquio per carretera. A l’arribada a Tòquiovisitarem:La Torre de Tòquio (*). Després de la visita, trasllat a l’Hotel New Otani Tokyo (Garden Tower) o similar.   http://www.newotani.co.jp/en/tokyo

Dia 21 setembre TOKYO
Esmorzar a l’hotel. Dia complet de visites a Tòquio per conèixer el Santuari de Meiji, dedicat als esperits deïficats de l’emperador i emperadriu Meiji per commemorar el seu paper en la restauració que va abolir el sistema de Shogunato, l’observatori situat a la torre del govern metropolità de Tòquio des del que tindrem una espectacular vista de la ciutat, el temple d’Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial. Construït per albergar l’estàtua de la deessa de la misericòrdia hayada per dos pescadors. Coneixerem també el famós barri de Ginza, i des d’on sortirem per gaudir d’un passeig en vaixell pel riu Sumida, que ens portarà fins a la Illa de Odiava. Dinar en un restaurant local. A la tarda y després de la visita, retorn a l’hotel. Resta del dia lliure per a les seves activitats personals. Allotjament en Hotel New Otani Tokyo (Garden Tower) o similar.

Dia 22 setembre TÒQUIO (Ocional: Excursio a NIKKO)
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per a les seves activitats personals. Reunió a lobby i comença l’excursió opcional a Nikko amb autocar privat, visitarem: El Santuari shintoísta de Toshogu, La Carretera “I-Ro-Ha” (ziga-zaga), La Cascada Kegon amb el seu ascensor. Dinar en un restaurant local inclòs. Després de la visita, tornada cap a Toquio. Allotjament a l’hotel.

Dia 23 setembre TOKYO (Narita)
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per acabar de coneixer aquesta ciutat tant espectacular. Dinar. A la tarda a hora indicada, reunió a l recepcio de l’hotel i trasllat a l’Aeroport Internacional de Narita amb autocar. Sortida de Narita amb vol amb destinació Barcelona, via Dubai. Nit a bord.

Dia 24 setembre DUBAI – BARCELONA – IGUALADA
Farem la conexio de vol a Dubai. Arribada a Barcelona i trasllat a Igualada.

  • Preu per persona habitació doble de 20 a 24 passatgers des de:  4.155 €
  • Preu per persona habitació doble de 15 a 19 passatgers des de:  4.295 €
  • Suplement per habitació individual:    1.180 €
  • Assegurança cancel·lació total : 95€
  • Excursió opcional a Nikko: tot el dia amb dinar inclòs :                              178 €
  • Excursió opcional a Hiroshima i Miyahima en tren bala i dinar inclòs:   398 €

HOTELS PREVISTOS o similars:
Osaka : Rihga Royal Hotel
Kyoto : Hotel Granvia Kyoto
Takayama : Takayama Green Hotel (Tenryo-kaku)
Hakone : Ryokan Ryugudem (hab. japonesa amb bany privat
Tokyo : Hotel New Otani Tokyo (Garden Tower)

El preu inclou:
– Bitllet avió cia. Emirates: BARCELONA-DUBAI-OSAKA – TOKIO-DUBAI-BARCELONA
– Itinerari i visites detallades en hotels previstos o similars
– 9 esmorzars, 8 dinars i 2 sopars indicades en programa
– Transports privats climatitzats
– Guia / assistent de parla hispana durant el circuit, excepte els dies lliures
– Totes les entrades a les visites detallades
– Trasllat amb 1 maleta per persona de mida normal (fins a 20 Kg) Osaka / Kyoto / Tòquio
– Tren, seient reservat en classe turista
– Trasllats a l’aeroport.  Assegurança bàsica de viatge

No inclou:
– Taxes aeroport 360 € (a reconfirmar)
– Propines, maleters
– Begudes, menjars, sopars no detallades
– Excursions no incloses
– Visites o serveis no detallats en el preu inclou

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: