JAPÓ / d’Osaka a Tòquio

Del 15 al 29 d'octubre de 2019

El Viatge:   Avió + Trasllats  + Viatge amb Pensió completa (excepte 8 sopars) +  Visites
Durada:   15 dies + Guia acompanyant tot el viatge + Sortida en Grup
Dates:   Del 15 al 29 d’octubre de 2019                                                  pol

15 oct Igualada / Barcelona / Osaka
• Dimarts •
Sortida des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, per sortida en vol regular amb destinació Osaka, via Xangai. Nit a bord.

16 oct Osaka / Kyoto
• Dimecres • Dinar
Arribada a l’aeroport internacional de Kansai. Després dels tràmits d’immigració i duana, trobada amb l’assistent de parla espanyola i trasllat a l’Hotel. Arribada i resta del dia de descans per aclimatar-se i donar una volta amb el nostre guia acompanyant. Allotjament.

17 oct Kyoto
• Dijous • Esmorzar + Dinar
Trobada a la sala principal amb el nostre guia i començarem la visita de la ciutat de Kyoto en la qual visitarem el Castell Nijo (entrada), es tracta d’una de les construccions més espectaculars de la ciutat i un perfecte exemple de l’arquitectura castell-palau del Japó del període Edo. Seguirem amb la visita del Temple Sanjusangen-Do. El nom del temple literalment es tradueix per edifici amb trenta-tres espais, que fa referència als exactament trenta-tres espais que separen les columnes que mantenen el temple en peu.
A la tarda, continuarem amb la visita del Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat), es tracta d’un dels temples més famosos de Kyoto i té les parets exteriors de les dues plantes superiors recobertes de pa d’or. Seguirem amb el jardí del Temple Tenryuji (entrada) i el bosc de bambú de Arashiyama. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

18 oct Kyoto / Nara / Kyoto
• Divendres • Esmorzar + Dinar
Al matí, sortida per realitzar l’excursió de Nara, en què coneixerem el Temple Todaiji (entrada), que acull el Gran Buda de Nara, el més cèlebre dels monuments antics de la ciutat. El Daibutsu-den, on hi ha l’estàtua de bronze, és la construcció de fusta més gran del món, dins el parc dels cérvols sagrats. Seguirem amb la visita del Parc de Nara i el Temple Kasuga, famós per les seves múltiples llanternes de bronze.
Després de la visita, tornada a Kyoto, en el trajecte coneixerem el Santuari de Fushimi Inari, famós pel seu camí de toriis votius. Arribada i allotjament.

19 oct Kyoto / Hiroshima / Miyajima / Kyoto
• Dissabte • Esmorzar + Dinar
Al matí, trasllat a l’estació de Kyoto a peu. Sortida amb tren bala amb destinació Hiroshima amb tren bala. Arribada a Hiroshima i visita de la ciutat on realitzarem la visita del Parc commemoratiu de la Pau amb el seu museu (entrada), la Cúpula de la bomba atòmica. Seguirem cap a l’illa de Miyajima en ferri, famosa per la porta “torii” al mar, on visitarem el santuari sintoista de Itsukushima (entrada).
Retorn a Kyoto. Allotjament.

20 oct Kyoto / Koyasan
• Diumenge • Pensió Completa
** Els seus maletes es traslladaran directament a l’hotel a Osaka. Si us plau preparin equipatge de mà per a 2 nits **

Sortida de Kyoto cap a Koyasan, on realitzarem la visita a la muntanya sagrada i coneixerem el Temple Kongobuji (entrada), el més important de la ciutat. Seguirem amb el Danjo Garan, que entre llegendes i cultes, alberga en el seu interior a l’Dainichi Nyorai, el Buda còsmic, que està envoltat de quatre Budes que l’assisteixen. Acabarem amb el Mausoleu Okunoiun, un dels cementiris més grans de l’arxipèlag. Després de la visita, trasllat a l’shukubo (monestir). Allotjament.

Octubre 21 Koyasan / Ruta de Kumano / Katsuura Onsen
• Dilluns • Pensió Completa
A primera hora del matí, poden participar en els serveis religiosos del temple. Esmorzar típic japonès vegetarià. Després de l’esmorzar, sortida cap al lloc sagrat de Kumano, a la tarda, realitzarem l’antiga ruta de peregrinació Kumano Kodo (60min) on visitarem el Temple de Kumano Hongu. Allotjament en un ryokan on podran gaudir d’un “onsen” o aigües termals.

** Per al recorregut de la Ruta de Kumano, si us plau preparin roba i calçat adequats. També és recomanable portar una tovallola o paraigües o impermeable per si el temps ho requereix **

Octubre 22 Katsuura Onsen / Osaka
• Dimarts • Esmorzar + Dinar
Sortida cap a Osaka amb autobús privat. Arribada i visita de la ciutat. Veurem l’Observatori jardí flotant del Umeda sky Building. Aquest edifici de 173 metres d’altura i 40 plantes va ser construït el 1993 i encara que actualment és el 13è edifici més alt de la Prefectura, quan es va completar la seva construcció va ser el més alt del Japó. Seguirem amb la visita del barri de Dotonbori, és un dels principals atractius turístics de la ciutat i és molt popular sobretot per les seves neons, les decoracions a les façanes dels seus mil restaurants de tot tipus i la seva gran activitat nocturna. I és que Dotonbori és el barri d’entreteniment per excel·lència d’Osaka … i això que és relativament petit! Allotjament.

23 oct Osaka / Kanazawa
• Dimecres • Esmorzar + Dinar
** Les seves maletes es traslladaran directament a l’hotel a Osaka. Si us plau preparin equipatge de mà per a 2 nits **

Sortida d’Osaka amb tren exprés amb destinació a Kanazawa, on visitarem el Jardí Kenrokuen (entrada). Els jardins Kenrokuen daten del període Edo quan formaven part dels jardins exteriors

del castell de Kanazawa. Després de molts canvis durant gairebé dos segles, en 1871 els jardins van ser oberts al públic i van rebre les denominacions de Lloc Nacional de Bellesa Escènica (1922) i Lloc Nacional de Bellesa Escènica Especial (1985). Seguirem amb el Mercat de Oumicho, el Barri Higashi Chagai on visitarem una antiga casa residència samurai. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

Octubre 24 Kanazawa / Shirakawago / Takayama
• Dijous • Pensió completa
Sortida cap a Shirakawago. Shirakawago és coneguda per les seves típiques cases d’estil gassho-zukuri, unes cases de teulada triangular fet de palla i molt inclinat per suportar el pes de l’abundant neu que cau en aquesta zona a l’hivern. De fet, el seu nom gassho fa referència a la imatge de dos mans en oració. Aquest tipus d’habitatges estan declarades patrimoni de la Humanitat. Continuarem cap a Takayama, per conèixer el Yatai Kaikan (sala d’exposicions de Carrosses festives) i el carrer tradicional Kami Sannomachi. Trasllat a l’ryokan i poder gaudir de les aigües termals. Allotjament.

Octubre 25 Takayama / Nagoya / Odawara / Hakone / Tòquio
• Divendres • Esmorzar + Dinar
Sortida de Takayama cap a Odawara via Nagoya en tren exprés i tren bala. A l’arribada trasllat al Parc Nacional de Fuji-Hakone per conèixer el Llac Ashi on farem un bonic passeig en vaixell i pujada en telefèric a la Muntanya Komagatake. Després de la visita, sortida cap a Tòquio. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

26 oct Tòquio
• Dissabte • Esmorzar + Dinar
Al dia d’avui farem la visita de la ciutat on coneixerem; el Museu Edo, que rememora la història de Tòquio des de finals del segle XVI fins a la seva revolució industrial. Seguirem amb el Temple d’Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial, construït per a albergar l’estàtua de la deessa de la misericòrdia trobada per dos pescadors, veurem també el districte de Ginza, la Torre de Tòquio amb el seu observatori a 150 metres.
Finalitzarem la visita al barri d’Akihabara, coneguda com Electric Town, perquè és la zona comercial on es dediquen a la venda de productes electrònics, a més d’entreteniment audiovisual. Retorn a l’hotel. Allotjament.

27 oct Tòquio
• Diumenge • Pensió Completa
Excursió a Nikko, en què visitarem el Santuari shintoísta de Toshogu. Si bé en un inici el santuari Toshogu era més aviat modest, el tercer shogun i nét de Ieyasu, va decidir ampliar-lo i dotar-lo de decoracions espectaculars durant el seu govern, en honor al seu avi. Així doncs, avui, el santuari Toshogu sorprèn per la seva ostentació i el color i brillantor de les seves talles de fusta i decoracions, que barregen imatges budistes i sintoistes. Seguirem amb el Llac Chuzenji, originat pel refredament de la lava d’una erupció de la muntanya Nantai i la Cascada Kegon pujant la carretera “I-Ro-Ha” (ziga-zaga). A la tarda, trasllat a l’hotel. Allotjament.

28 oct Tòquio – Barcelona
• Dilluns • Esmorzar
Dia lliure per passejar amb el nostre guia o realitzar les últimes compres fins a l’hora de la sortida. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Nit a bord.

29 oct Barcelona / Igualada
• Dimarts •
Arribada a Barcelona, i trasllat fins a la nostra terminal de sortida.

Preu per persona (Mínim 15-19 persones): 5.690€

Preu per persona (Mínim 20-25 persones): 5.345€

El programa Inclou:
-Trasllats terminal – aeroport de Barcelona – terminal
– Guia acompanyant des de Barcelona
– Guia de parla castellana a destí
– Bitllet aeri, Barcelona / Osaka i de Tòquio / Barcelona via Xangai
– Transport terrestre com especificat en l’itinerari
– 12 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari segons programa
– 12 esmorzars, 12 dinars i 4 sopars
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Regal i sopar de comiat
– Propines al conductor
-Taxes aèries
– Assegurança de viatge i cancel.lació

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificar a “el viatge inclou”

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: