ISLÀNDIA FASCINAT

Del 13 al 20 de juny de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   13 de juny de 2020                                                       tvl

Dissabte 13 juny: IGUALAD–A – BARCELONA REYKJAVIK
Sortida d’Igualada cap a  l’aeroport. Presentació  dues hores abans de la sortida del vol, a les 13:30 hores i trobada amb el nostre guia acompanyant. Sortida a les 15:35 hores amb destinació a Reykjavik. Arribada a l’aeroport de Keflavík a les 18:05 hores. Trasllat privat amb assistència del guia. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions. A continuació, visita panoràmica de la capital. Anirem fins al centre de la ciutat on veurem la Catedral de Hallgrimskirkj, el Llac de Reykjavik, l’Ajuntament, (construït en part sobre el llac), i Harpa Music Hall, port i la zona comercial. Sopar i allotjament.

Diumenge 14 juny: REYKJAVIK – REGIÓ DEL NORD
Desdejuni. Visita panoràmica de Reykjavik. Sortida cap al Hvalfjördur (Fiord de les Balenes) en direcció Borgarnes i al volcà Grabrok. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Continuació a la regió del Nord fins a Eyjafjordur/*Akureyri. A la nit excursió amb vaixell albirament de balenes des de Akureyri. Sopar i allotjament.

Dilluns 15 juny: AKUREYRI – MÝVATN – HÚSAVÍK
Desdejuni. Sortida a la cascada Godafoss. Continuem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocràteres, Dimmuborgir: un veritable laberint de lava, els sulfats i les fumaroles de Nàmaskard. Seguim cap a la zona de Krafla per a contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Parada en els banys naturals de Mývatn per a prendre un relaxant bany (inclòs). Sopar i allotjament en la zona de Husavik.

Dimarts 16: HÚSAVÍK – ÁSBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’EST
Desdejuni. Sortida fins a arribar al parc nacional de Jokulsargljufur. Prosseguim cap a una de les zones més àrides de l’illa on trobem un altre dels seus molts contrastos: la cataracta més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des de 44 m d’altura. Continuem fins a Fiords de l’Est. Allotjament.

Dimecres 17: FIORDS DE L’EST – HÖFN
Conduirem per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre recorregut cap al poble de Höfn. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), en Stöðvafjörður considerada com una de les majors atraccions de l’est d’Islàndia. Arribada a Höfn i allotjament.

Dijous 18: JÖKULSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVÖLLUR
Desdejuni. Sortida per a visitar la Llacuna glacial de Jökulsárlón, plagada d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig amb vaixell per la llacuna (inclòs). Continuem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins a arribar a Vík. Seguim cap a les cascades Skógarfoss i Seljalandsfoss fins a arribar a Hvolsvöllur. Allotjament.

Divendres 19: CERCLE DAURAT – REYKJAVÍK.
Desdejuni. Sortida cap al “Cercle d’Or” visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir, continuarem fins a Reykjavik; en el camí, pararem en la Llacuna Blava, gran espai geotermal amb aigües curatives per a prendre un relaxant bany. Que millor manera de passar el seu últim dia a Islàndia que amb un relaxant bany termal en el famós spa “La Llacuna Blava”. És un gran espai geotermal on podran gaudir d’un bany agradable en aigua calenta de color blau. Arribada a Reykjavik. Sopar i allotjament.

Dissabte 20: REYKJAVÍK – BARCELONA – IGUALADA
Desdejuni. Matí lliure per a realitzar les últimes visites i compres. Esmorzar inclòs i trasllat a l’aeroport per a sortir en vol de retorn a les 18:50 hores. Arribada a Barcelona a les 01:05 hores. Trasllat a Igualada . FI DEL VIATGE i dels nostres serveis.

Preu per persona en habitació doble:     3.790 €
Suplement habitació individual:                   700 €
SERVEIS INCLOSOS:
• Bitllet d’avió Barcelona – Reykjavik – Barcelona amb la companyia Norwegian Airlines
• Una maleta facturada per persona
• Trasllat d’anada i tornada aeroport-hotel en servei privat de bus.
• Circuit de 7 nits en règim d’allotjament i desdejuni bufet: 2 nits en Reykjavik en hotels categoria turista/turista superior i 5
nits de circuit en hotels de 3* * o Guesthouses o Bungalow amb bany privat, establiments de garantia
• 7 esmorzars de 2 plats (plat principal i postres) amb aigua en gerra, te o cafè
• 7 sopars de 3 plats amb aigua en gerra, te o cafè, en hotels o restaurants en Reykjavik
• Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona i durant tot el viatge
• Visites en autocar segons programa.
• Visita panoràmica de Reykjavik
• Llocs d’interès comentats pel nostre guia (segons itinerari): Parc nacional de Þingvellir, Cercle d’Or, Geysir, Trencada
Gullfoss, Deildartunguhver, Volcà Grábrók, Trencades Hraunfossar i Barnafoss, Akureyri, Trencada Godafoss, Llac Mývatn,
Dimmuborgir, Námaskard, Dettifoss, Asbyrgi, Fiords de l’Est, Höfn, Fjallsárlón/*Jökulsarlón, Parc Nacional de Skaftafell, Vík,
camps de lava, Trencada Skogarfoss i Seljalandsfoss.
• Passeig amb vaixell en la Llacuna glacial de Jökulsárlón
• Entrada, tovallola i taquilla als banys termals en Mývatn (Jarðböðin) i en Llacuna Blava
• Entrada al museu de minerals de Petra
• Safari fotogràfic de les balenes en Akureyri
• Auriculars durant tot el recorregut
• Asegurança asistencia
OPCIONAL :
Asegurança d´anul.lació: 45 €
EL PREU NO INCLOU:
• Entrades a museus o atraccions no especificats en el programa
• Qualsevol servei no especificat en l’apartat anterior
Hotels previstos i similars:
13 juny: Cadena Fosshótel (Hotel Baron)
14 juny: Hotel Edda Akureyri
15 juny: Fosshótel Húsavík
16 juny: Fosshótel Austfirðir
17 juny: Fosshótel Vatnajökull
18 juny: Landhótel (Hella)
19 juny: Cadena Fosshótel

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: