ISLANDIA amb tot inclòs

De l'1 al 8 de juliol

Islàndia és, a més d’un dels llocs geològicament més recents de la terra, un dels últims a ser colonitzat. Els antics mariners havien de saber que alguna cosa existia més enllà d’Escòcia

El Viatge:
     ISLANDIA amb tot Inclòs
Durada:      8 dies
Data de sortida:      1 de juliol

Dissabte, 1 de juliol
Barcelona – Reykjavik
Presentació als mostradors de la companyia Vueling a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona per embarcar en vol directe a les 19.25 hrs. Arribada prevista a 21.55 (hora local). Recollida de l’equipatge i trasllat a l’hotel de Reykjavik. Allotjament Hotel Categoria 3*.

Diumenge, 2 de juliol
Reykjavik ‐ Regió de Nordurland (500 km)
Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem cap al Hvalfjördur, conegut amb el nom del Fiord de les Balenes. Seguirem la nostra ruta en direcció a Borgarnes per descobrir el volcà Grabrok, des d’on podrem gaudir d’una magnifica panoràmica sobre la vall. A continuació el nostre itinerari ens portarà a realitzar una visita a les cascades de Hraunfossar i Barnafoss, una meravella de la naturalesa. Seguidament posarem rumb a la regió de Nordurland per visitar el museu Glaumbær, en el qual podrem gaudir d’una exposició de cases de fusta típiques de la regió, algunes d’elles daten del segle XIX. Dinar. Més tard ens endinsarem per la vall de Öxnadalur, on podrem gaudir de paisatges escarpats durant el nostre trajecte fins arribar a Akureyri. Sopar .Allotjament Hotel Categoria 3*.

Dilluns, 3 de juliol
Akureyri – Myvatn – Húsavík/Laugar (250 km)
Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem cap a Godafoss, una de les cascades més famoses d’Islàndia amb una caiguda d’aigua de 12 metres d’alçada. Continuarem cap a la regió del Llac Mývatn i la zona de pseudocráteres per conèixer Dimmuborgir, un veritable laberint de lava, sulfats i fumaroles de Námaskard. Dinar. Seguirem la nostra ruta a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Sopar. Allotjament Hotel Categoria 3*.

Dimarts, 4 de juliol
Húsavík/Laugar – Ásbyrgi – Dettifoss –Fáskrúðsfjörður (360 km)
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a descobrir la Península de Tjörnes fins a arribar al Parc Nacional de Jokulsargljufur. El paisatge alterna alts penya‐segats, platgesi una gran diversitat d’ocells marins. El nostre viatge ens portarà a una de les zones més àrides de l’illa on trobem un altre dels seus contrastos: la cascada més cabalosa d’Europa, Dettifoss, de 44 metres d’alçada i amb un cabal de més de 300 m3 per segon. Dinar. Finalment ens desplaçarem fins arribar a Egilsstaðanar. Sopar .Allotjament Hotel Categoria 3*.

Dimecres, 5 de juliol
Fiords de l’est – Höfn (270 km)
Esmorzar a l’hotel. Avui descobrirem els grans fiords del sud‐est, muntanyes llaurades pel vent, la neu i totes les inclemències climàtiques d’Islàndia. Visitarem el Museu de Petra a Stöðvarfjörður, en l’interior del qual es troba una gran col∙lecció de pedres recollides al llarg dels seus 80 anys. La següent visita serà Djúpivogur i Langabúð, un centre cultural que conté patrimoni Islandès i una exposició del famós escultor Ríkarður Jónsson. Dinar. Arribada a Höfn. Sopar.Allotjament Hotel Categoria 3*.

Dijous, 6 de juliol
Höfn – Fjallsárlón/Jökulsárlón – Skógar – Hvolsvöllur (360 km)
Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem la Llacuna glacial de Fjallsárlón o Jökulsárlón, plena d’icebergs i on s’acumulen les aigües del desglaç al peu de la glacera Vatnajokull. Per gaudir d’aquesta llacuna, realitzarem una passejada amb barca. Dinar. A continuació, viatjarem a través del desert de lava de Kirkjubaejarklaustur, una petita regió que només compte amb 120 habitants, fins a arribar a Vík. Sopar .Allotjament Hotel categoria 3*.

Divendres, 7 de juliol
Vik ‐ Cercle daurat – Reykjavik (300 km)
Esmorzar a l’hotel. A primera hora ens desplaçarem fins a Seljalandsfoss, una cascada molt pintoresca amb una caiguda d’aigua de més 66 metres. També tindrem l’oportunitat veure la cascada Skogarfoss, situada al riu Skoga. Realitzarem una parada a Hvolfsvöllur, un petit poble rural de només 600 persones. Seguidament, posarem rumb cap al “Cercle d’Or” per visitar el Parc Nacional de Thingvellir, on tindrem l’oportunitat de veure Geysir, un dels guèisers més espectaculars de tota l’illa. Dinar. A continuació, gaudirem de la gran cascada de Gullfoss, molt característica per les seves profundes grutes. Arribada a Reykjavik per realitzar una visita panoràmica de la ciutat. Sopar .Allotjament Hotel categoria 3*.

Dissabte, 8 de juliol
Reykjavik – Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. Perl la tarda ens dirigirem cap a la Llacuna Blava, un gran espai geotermal amb aigües curatives per prendre un bany relaxant (entrada i tovallola inclosa). Dinar lliure. Trasllat fins a l’aeroport de Keflavik. Sortida a les 21.50 hrs I arribada estimada a Barcelona a les 04.30 hrs del día seguent hora local. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona base habitació 3425.00 €
Suplement habitació individual      575.00€

Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida 195 €

Assegurança de despeses d’anul∙lació 45.00€

Serveis inclosos:
Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Norwegian .
Pensió completa durant tot el viatge (excepte sopar primer dia del grup del juliol i dinar
ultim dia llacuna blava)
Visites definides a l’itinerari com a incloses.
Acompanyant durant tot el viatge.
Guia local en destí durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge..

Serveis no inclosos:
Extres de caràcter personal
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs

Nota important:
Cal tenir en compte les característiques especials dels allotjaments a Islàndia, en especial a la zona nord de l’illa. Amb la permanent garantia de qualitat i neteja, els allotjaments situats en aquesta part de l’itinerari poden ser bungalows, granges o cases d’estiu.
També és important conèixer les especificitats dels àpats al país. Tots els dinars disposaran d’un primer plat de sopa i un plat principal. En canvi, per sopar, els menús comptaran amb un entrant, un plat principal i postres.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: