IRLANDA

Del 3 al 10 de juny de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   3 de juny de 2020                                                       tvl

03 juny – IGUALADA – BARCELONA – DUBLIN
Sortida d’Igualada cap a l’aeroport 2 hores abans de la sortida de vol, trobada amb el nostre guia acompanyant. Sortida a les 12:40 hores, companyia Vueling, amb destinació a Dublín. Arribada a les 14:25 hores, trobada amb el conductor i trasllat a l’hotel. Per la tarda, visita panoràmica de la ciutat: Temple Bar, Carrer O’Connell, El Castell de Dublín, El Rio Liffey i Àrea Financera, El parc central de Saint Stephen Green, El Barri Georgià. Sopar i allotjament en hotel en el comtat de Dublín.

4 juny – DUBLIN – LIMERICK – CLARE
Desdejuni a l’ hotel. Sortida cap a Cashel, on veurem el Castell, recinte en el qual han tingut lloc els fets més importants de la història medieval del país. Continuació a Limerick. Esmorzar en ruta. Visita panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament en el comtat de Clare.

05 juny – LIMERICK – CLARE – ALCANTILADOS – GALWAY
Desdejuni a l’hotel. Sortida fins als impressionants Penya-segats de Moher. S’alcen a 203 metres sobre el nivell del mar i estenen la seva massa al llarg de 5 km entre Hag’s Head i el mirador de O’Brien. Continuació a través de l’estrany paisatge lunar de la regió del Burren, terres de pedra calcària e interessants. Esmorzar en ruta.Arribada a Galway. Passejarem per la ciutat, amb el Castell de Lynch, pertanyent a la tribu més important, apel·latiu amb els que es coneixia les famílies dominants a la ciutat,
l’església de San Nicolás, la Catedral, el Pont dels Salmons i l’Arc Espanyol, etc.Sopar i allotjament en el comtat de Galway.

06 juny – GALWAY – CONNEMARA– DONEGAL
Desdejuni a l’hotel. Sortida a través de la inhòspita regió de Connemara, famosa per la inalterable bellesa dels seus llacs i muntanyes. Passem pel poble de Leenane, prop del fiord de Killary i continuem cap a la magnífica Kylemore Abbey, amb la seva magnífica església gòtica. Esmorzar en ruta. Continuació cap a Donegal / Derry. Sopar i allotjament en hotel en Donegal / Derry.

07 juny – DERRY – DONEGAL – GIANTS CAUSEWAY– BELFAST
Desdejuni a l’hotel. Visita panoràmica de Derry, un dels llocs on el conflicte entre catòlics i protestants es va viure amb més intensitat fins al punt de ser, una part de la localitat, durant diversos anys una plaça lliure de l’IRA i on va esdevenir el Diumenge Sagnat . Una icona de la repressió salvatge del exèrcit britànic durant els anys del conflicte. Excursió a la Calçada del Gegant passant per l’estupenda carretera de la costa de Antrim. Visitar “la calçada dels gegants” és la major atracció turística d’Irlanda del Nord. Es tracta d’un singular fenomen natural que consisteix en una mola de 37.000 pilars – la majoria hexagonals – de basalt volcànic enfilat com una bresca gegant que s’interna centenars de metres en el mar. Esmorzar durant l’excursió i continuació cap a Belfast. Sopar i allotjament en hotel en el comtat de Belfast.

08 juny– BELFAST – DUBLIN
desdejuni. Visita panoràmica de la ciutat de Belfast, passarem pel sorprenent Ajuntament, construït al voltant de 1903 i que actualment domina l’àrea comercial de la ciutat. A menys de la meitat d’una milla, està la Queens University amb el seu enrajolat del Claustre Tudor. Esmorzar. Visita al nou centre interactiu Titanic Belfast®. La reconstrucció precisa i els efectes especials acompanyen als visitants a través de la història del Titanic: des de la seva concepció a Belfast al començament de 1900 fins al primer famós viatge i la catastròfica tragèdia final. Continuació a Dublín. Sopar en el restaurant Pub Merry Ploughboy, amenitzat amb música irlandesa i ball. Allotjament.

09 juny – DUBLIN
Desdejuni a l’hotel.Visita de Trinity College. Visita de la Catedral de Sant Patrici. Esmorzar en restaurant inclòs. Visita de Guinness Storehouse, lloc on podrà degustar la mundialment famosa cervesa negra, serà un bon final per a la seva estada en aquesta meravellosa ciutat. Resta de tarda lliure. Sopar i allotjament en hotel en el comtat de Dublín.

10 juny – DUBLIN – BARCELONA – IGUALADA
Desdejuni a l’hotel. Temps lliure fins al trasllat a l’aeroport, aproximadament a les 12.00 hores. Sortida a les 15.05 hores en vol directe cap a Barcelona. Arribada a les 18.40 hores. Trasllat a Igualada
FI DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

 

PREU PER PERSONA
EN HABITACIÓ DOBLE: 2.430 €
SUPLEMENT INDIVIDUAL: 335 €
El preu inclou:
Vols Barcelona / Dublín / Barcelona amb la companya Vueling 1 maleta facturada per persona
• Taxes d’aeroport subjectes a re-confirmació en el moment de l’emissió dels bitllets
• Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona
• 7 nits en hotels 3***sup / 4*, habitacions dobles estàndard amb bany privat.
• Mitja pensió als hotels del sopar del dia 1 al desdejuni del dia 8 (sopar de 3 plats
més te o cafè i desdejuni a l’hotel)
• 6 esmorzars de 3 plats en pubs / restaurants locals turístics des del dia 2 al dia 8
(entrant, plat principal, pal, te / cafè)
• Visites: Guinness Storehouse, Giant’s Causeway, Kylemore abbey, Cliffs of Moher, Rock
of Cashel , Trinity College , St Patrick Cathedral, Titanic Belfast
• Guia de parla hispana durant els 8 dies del circuit i segons el programa (09h00 – 17h30
aproximadament)
• Autocar modern durant els 7 dies del circuit i segons el programa (09h00 – 17h30
aproximadament), del dia 2 al dia 8 del circuit més trasllat des d’aeroport a l’hotel
el dia 1
• Assegurança Multi Asistencia
EL PREU NO INCLOU
Qualsevol servei no especificat en l’apartat anterior

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: