IRLANDA

Del 21 al 28 de juliol de 2020

El Viatge:   Avió + Circuit amb Pensió Completa i tot inclós + Sortida en Grup
Durada:   8 dies amb   Guia acompanyant
Sortida:   21 de juliol  de 2020                                                       rdm

21 de juliol. BARCELONA – DUBLÍN – BELFAST
Trasllat a l’aeroport. Presentació a la Terminal 1 a les 10.30 h per sortir en vol de Vueling cap a Dublín a les 12:40h. Arribada a l’aeroport de Dublín i trasllat a Belfast. Sopar i allotjament.

22 de juliol. BELFAST – DONEGAL
Esmorzar a l’hotel i comencem el tour panoràmic de la capital d’Irlanda del Nord. A la tarda visita al Titànic Belfast, constituït per nou galeries que afegeixen una dimensió original i innovadora a l’exposició. La reconstrucció precisa i els efectes especials acompanyen als visitants a través de la història del Titànic: des de la seva concepció a Belfast a començament de 1900 amb les etapes de la construcció i la inauguració, fins al primer famós viatge i la catastròfica tragèdia final. Sortida a la Calçada dels Gegants passant per l’estupenda carretera de la costa d’ Antrim. Visitar “La Calçada dels gegants” és la major atracció turística d’Irlanda del nord. Es tracta d’un singular fenomen natural que
consisteix en una mola de 37.000 pilars – la majoria hexagonals – de basalt volcànic enfilats com una bresca gegant que s’interna centenars de metres en el mar. Dinar durant l’excursió i continuació cap al comptat de Donegal. Sopar i allotjament.

23 de juliol. DONEGAL – SLIGO
Esmorzar a l’hotel. Avui la nostra ruta ens endinsa a l’accidentat paisatge del Comtat de Donegal. Visita al Parc Nacional de Glenveagh. Continuació cap a Ardara, on els teixidors a mà ens demostraran el seu art i ens donaran l’oportunitat de comprar excel·lents i originals teixits de llana fets a mà. Dinar durant el camí. A la tarda, passarem a través de Killibegs, de la ciutat de Donegal i ens pararem a Drumcliff, aprop de Sligo. Sopar i allotjament al comtat de Sligo/Mayo.

24 de juliol. SLIGO – GALWAY
Esmorzar a l’hotel. Sortida a través de la inhòspita regió de Connemara, famosa per la inalterable bellesa dels seus llacs i muntanyes. Passem pel poble de Leenane, aprop del fiord de Killary i continuem cap a Clifden fins a la magnífica KylemoreAbbey, amb la seva magnífica església gòtica. Dinar durant el camí. Continuació cap a Galway. Sopar i allotjament a l’hotel al comtat de Galway o voltants.

25 de juliol. GALWAY – LIMERICK
Esmorzar a l’hotel. Sortida a través de l’estrany paisatge lunar de la regió del Burren amb terres de pedra calcària. Arribada als impressionants Penya-segats de Moher. Dinar durant el camí. Continuem en direcció a Limerick i abans d’arribar visitarem el Bunratty Castle and Folk Park. El castell va ser construït el 1460 i ha estat restaurat de tal manera que mostra, de manera divertida i educativa, la vida d’aquella època. El parc es troba en el terreny del castell i recrea un típic carrer d’un poblet del segle 18, amb exemples de cases rurals tradicionals de la regió. Sopar i allotjament al comtat de Limerick o voltants.

26 de juliol. LIMERICK – DUBLÍN
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Dublín amb parada a Cashel per la visita de la Roca de Sant Patrici, un imponent turó de pedra calcària que s’alça a uns 20 metres d’alçada, dominant els camps de Tipperary. Hi trobem espectaculars restes arquitectòniques de l’època medieval
(Nota: la capella de Cormacesta és oberta cada hora en punt i es visita per ordre d’arribada. Només el personal de Rock of Cashel pot fer la visita a la Capella i només en anglès. S’ha de pagar directament ). Continuació a Dublín i a l’arribada temps lliure. Sopar i allotjament en hotel al comtat de Dublín.

27 de juliol. DUBLÍN
Desdejuni a l’hotel. Aquest matí comencem el recorregut turístic per la ciutat de Dublín, la història de la qual es remunta fins a l’època vikinga. Petjades d’aquest passat històric són encara visibles en els carrerons del barri antic. Aquesta ciutat mil·lenària pot presumir de meravelloses catedrals i esglésies, galeries d’Art, museus i edificis històrics, però és abans de res coneguda per les seves esplèndides places Georgianes i jardins públics. Per completar el matí, visita del Trinity College fundat el 1592 per Isabel I. Posseeix una antiga biblioteca amb més de vint mil manuscrits que els sorprendran pel seu esplendor. A la biblioteca s’exhibeix el famós Llibre de Kells, manuscrit del segle IX i obra dels monjos del monestir de St. Columba, a l’illa de Iona, nord d’Escòcia. El llibre els fascinarà per la seva bella ornamentació i els servirà com a introducció als principis de l’art cristià irlandès. Visita també a Guinness Storehouse, lloc on podrà degustar la mundialment famosa cervesa negra. Serà un bon començament per a la nostra estada en aquesta meravellosa ciutat. A la tarda tindrem temps lliure per a explorar la ciutat al seu aire, amb possibilitat d’un passeig per Temple Bar amb alguns dels pubs i restaurants típics que la ciutat de Dublín ofereix. Sopar i allotjament en hotel a Dublín.

28 de juliol. DUBLÍN – BARCELONA
Desdejuni a l’hotel. Matí lliure. Trasllat en l’aeroport i sortida a les 15.05 destí Barcelona. Arribada a les 18.40 i trasllat a casa. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.995         €
– Taxes: 190€
– Suplement hab. Ind.:325€
SERVEIS INCLOSOS:
– Vols directes BCN – Dublín – BCN amb facturació d’una maleta.
– Hotels indicats de 3/4 *
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
– Autocar privat per al nostre grup.
– Guies locals de parla espanyola.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Assegurança de viatge i anul·lació.SERVEIS NO INCLOSOS:
– Maleters.
– Begudes.
– Propines per al guia i xofer. Cal preveure 20€ per persona a repartir: 8€ pel xofer i 12 € pel guia.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: