ÍNDIA DEL NORD · BOMBAI · RAJASTHAN

del 18 al 30 d'octubre de 2018

El Viatge:  Avió  +  Pensió completa + Activitats i Visites segons programa
Durada:  13 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 18 al 30 d’octubre  de 2018                                                   c

18 OCTUBRE. IGUALADA · BARCELONA · MUMBAI (BOMBAI)

Sortida de la nostre ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona.  Tràmits d’ embarcament  i sortida en el vol de linea regular  amb destinació  a Mumbai. Tarda/nit a bord.

19 OCTUBRE. MUMBAI (BOMBAI)

Arribada  als voltants de les 03,00 de la matinada a Mumbai “la porta de l’India” a mes de ser el principal port del país, es una ciutat cosmopolita, un gran centre industrial i comercial de l’India. Trasllat a l’hotel. Allotjament. Esmorzar a l’hotel  i sortida sobre les 11’30h. per començar la visita de la ciutat, es la capital financera, motor principal de l’emergent economia.Recorrerem l’aerea colonial, amb edificis victorians i la Porta de l’ India. Pasarem per Dhobi Ghat, la major concentració de safreixs del mon.  Dinarem en un restaurant local durant la visita. Visitarem el Mani Bhavan es un sensill i encantador museu creat a la casa que va viure Mahatma Ghandi.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

20 OCTUBRE. MUMBAI · UDAIPUR

Molt aviat trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Udaipur . Tindrem esmorzar en capsa. Arribada a Udaipur i trasllat a l’hotel per deixar les maletes. A continuació sortirem per visitar la ciutat més romàntica del Rajasthan, plena de  palaus de maharajas construïts a la vora o enmig de llacs. Visitarem el Palau de la Ciutat, el Temple i passejarem pels jardins de les donzelles Saheliyon ki Bari. Dinarem en un restaurant local i a la tarda farem una passejada amb barca pel llac Pichola i pararem a fer una cervesa en una illa al mig del llac on es va filmar una famosa pel.lícula de James Bond. Retorn a l’hotel per sopar i allotjament .

21 OCTUBRE. UDAIPUR · RANAKPUR · JODHPUR

Esmorzar a l’ hotel i sortida en autocar cap a Ranakpur . Aquí  s’hi  troben una gran quantitat de temples jaïnistes  construïts a principis del segle XV. Sobresurt el Temple Adinath per l’extraordinària perfecció  i complexitat de la seva arquitectura. És sens dubte un dels millors temples jaïnistes que es pot visitar. Dinarem en un restaurant local i seguirem cap a Jodhpur, la ciutat blava del Rajasthan. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

22 OCTUBRE. JODHPUR

Esmorzar a l’ hotel i sortida per visitar el Fort Mehrangarh, un dels més espectaculars del Rajasthan. A la part més alta, un magnífic mirador ens farà comprendre perquè Jodhpur és coneguda com la ciutat blava. Visitarem els memorials de Jaswant Thada i dinarem en un restaurant local. A la tarda farem una passejada pel mercat de la plaça del rellotge, especialment vistós i colorista tant a la part de menjars com a la part de robes ja que hi van a comprar tots els habitants dels poblets del voltants amb els seus típics vestits.  Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.

23 OCTUBRE. JODHPUR · JAIPUR

Esmorzar  a l’ hotel.  A primera hora sortida per carretera cap a Jaipur. Dinar en un restaurant local. Arribada a la capital del Rajasthan, coneguda com la ciutat rosada i trasllat a l’hotel. Primer contacte aquesta ciutat que, fascinant i turbulenta, reuneix molts basars i un gran comerç local. Al capvespre assistirem a una cerimònia al bonic temple Birla. Sopar i allotjament a l’hotel.

24 OCTUBRE. JAIPUR

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Amber, que un dia va ser la capital de l’estat de Jaipur.  Pujarem fins al Palau-Fort a lloms d’ elefants. Visitarem les dependències del palau amb els seus jardins i sales de gran bellesa. Tornarem a Jaipur per dinar en un restaurant local. A la tarda començarem la visita a la ciutat amb  la típica fotografia al Palau dels Vents, visitarem l’ observatori astronòmic del segle XVIII i el Palau de la Ciutat on encara hi resideix avui la família del Maharaja. Més tard farem un passeig a peu i amb rickshaw per contemplar els diferents carrers i tenir un contacte més proprer amb la gent .  Sopar i allotjament a l’hotel.

25 OCTUBRE. JAIPUR · FATHEPUR SIKRI · AGRA

Esmorzar  a l’hotel.  Sortida per carretera cap a Agra. Pel camí pararem per fer la visita de Fathepur Sikri, les restes de la ciutat fantasma, cèlebre per la seva curta ocupació imperial. Dinarem en un  restaurant local . Arribada a Agra i trasllat a l’hotel. Sortida per visitar el Taj Mahal , el monument més famós de l’Índia , mausoleu en marbre blanc amb incrustacions de pedres semiprecioses. També visitarem el Fort Vermell , magnífica obra militar amb doble muralla i bells palaus. Sopar i allotjament.

26 OCTUBRE. AGRA · JHANSI · KHAJURAHO

Esmorzar  a l’ hotel.  Sortida per agafar el tren cap a Jhansi. Un cop allà trasllat per carretera a Orchha . Antiga capital d’un estat que compta en bonics palaus  i temples. Destaca el palau de Raj Majal i el Temple de Lakshminarayan.  Dinarem en un  restaurant en ruta. A la tarda continuació per carretera cap a Khajuraho on arribarem al vespre just per veure els temples il.luminats. Sopar i allotjament a l’hotel

27 OCTUBRE. KHAJURAHO · BENARÉS

Esmorzar a l’hotel.  Sortida per visitar els dos grans complexos de temples de la dinastia Chandela. Aquest temples són famosos per les seves escultures eròtiques. Al migdia trasllat a l’aeroport per volar a Benarès. Arribada trasllat a l’hotel  on dinarem. A la tarda visita de la ciutat  amb bus fins un punt en que continuarem amb rickshaw fins al Ganges per assistir a la cerimònia del Aarti.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

28 OCTUBRE. BENARÉS · DELHI

De matinada i després de prendre un cafè o te anirem  al Ganges, el riu més sagrat de l’Índia, per fer una passeig amb barca i veure, al seu moment més  àlgid, el bany ritual i les ofrenes dels pelegrins. Després caminarem pels carrerons propers al riu i als crematoris. Retorn a l’hotel per esmorzar.  Temps lliure per visitar alguna botiga de seda natural típica d’aquesta ciutat. Després de dinar sortida cap a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

29 OCTUBRE. DELHI

Esmorzar  a l’hotel . Sortida per visitar la Vella Delhi, amb la mesquita Jama Masjid, la més gran de l’Índia i els carrerons que l’ envolten, sempre plens d’activitat. Farem un passeig amb rickshaw pel Chandni Chowk enmig de gent , cotxes, bicicletes i botigues. Veurem el senzill memorial de Mahatma Gandhi amb la seva flama eterna i farem una visita panoràmica de la Nova Delhi,  construïda pels anglesos l’any 1911, on veurem el Palau Presidencial, el Parlament, la Porta de l’Índia, els ministeris i les ambaixades . Després de dinar en un restaurant local visitarem el temple sikh de Bangla Sabih i tindrem temps per les últimes compres al famós mercat tibetà. Al vespre , després de sopar en un restaurant local trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn. Nit a bord

30 OCTUBRE. DOHA · BARCELONA · IGUALADA

Arribada a la ciutat comtal, assistència i trasllat a la nostre ciutat , on donarem per acabat aquest viatge del que esperem en guardin un bon record.

Preu per persona:                             3.770€
Suplement habitació individual:   650€
Serveis inclosos
Bitllet d’ avió de Barcelona-Mumbai i Delhi-Barcelona, via ciutat europea.
Vols regulars Mumbai- Udaipur , Khajuraho-Benarès i Benarés-Delhi en classe turista.
Bitllet de tren Jodhpur-Jaipur i Agra-Jhansi
Tots els trasllats, privats per al grup, en vehicle amb aire condicionat.
Estada a hotels de 5* i 4* Sup.
11 dinars en restaurants locals .
10 sopars als hotels on ens allotjarem.
Totes les visites citades a l’itinerari amb entrades incloses .
Passeig en rickshaw a Jaipur .
Assistència a la cerimònia del temple Birla de Jaipur
Passeig amb barca pel llac Pichola.
Passeig nocturn en rickshaw i barca a Varanasi.
Assistència a la cerimònia Aarti al riu Ganges.
Passeig en barca per veure sortir el sol a Varanasi
Guies locals de parla hispana .
Taxes aèries
Visat de l’ India
Guia acompanyant des de Barcelona.
Assegurança de viatge.
Dossier especial del viatge

Serveis no inclosos
Begudes alcohòliques, vi, cerveses, refrescos, aigua embotellada.

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: