ILLES AZORES (destí estrella 2017)

Del 8 al 15 de Juliol de 2017

Les Illes Açores són un dels secrets millor guardats d’Europa.

El Viatge:  Avio + Visites + Pensió completa + Guia acompanyant
Durada:  8 dies
Dates:  Del 8 al 15 de juliol de 2017

8 juliol 2017
Igualada – Barcelona-Ponta Delgada
Sortida de la nostra ciutat cap a l’aeroport. Trobada amb el nostre guia acompanyant davant dels mostradors d’Azores Airlines. Sortida del vol directe amb destí Ponta Delgada. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel Açores Atlantico.

9 juliol 2017
Ponta Delgada
Esmorzar. Dia complet visitant Ponta Delgada a peu. Veurem els seus principals punts d’interès. Ponta Delgada és la ciutat més important d’aquesta illa, amb el seu comerç, passeig marítim, les seves esglésies barroques… són imprescindibles de visitar. A l’hora convinguda, trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

10 juliol 2017
Ponta Delgadal-Faial
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destí Faial. Arribada i visita de l’illa. Començarem amb la visita al volcà de Capelinhos, el qual va tenir una erupció volcànica de 13 mesos. Dinar inclòs. A la tarda, seguirem amb la visita de la Caldeira i d’una fàbrica de formatges tradicional. Parada al Mirador Espalamaca, on podrem observar tota la ciutat d’Horta. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

11 juliol 2017
Faial-Pico-Faial
Esmorzar. Excursió de dia complet a l’illa de Pico. Començarem pel costat nord, parant a Cachorro amb la visita d’una bodega típica on podrem degustar alguns dels licors tradicionals i veure la seva artesania local. Continuarem fins a la Vila de Sao Roque per conèixer una antiga fàbrica de balenes. Seguirem fins el poble de Lajes do Pico on coneixerem el Museu dos Baleeiros (baleners). Dinar inclòs. A la tarda, tornada a Madalena per la costa sud, parant al poble de San Mateus i el seu Museu del vi. Tornada a Faial. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 juliol 2017
Faial-São Miguel
Esmorzar. Matí lliure per poder gaudir de la ciutat. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destí São Miguel. Dinar inclòs. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

13 juliol 2017
São Miguel
Esmorzar. Dia sencer d’excursió a Furnas. Sortida de Ponta Delgada per la costa sud, passant per Lagoa i Água de Pau. Parada al Mirador de Caloura. Seguim per Vila Franca do Campo. Un cop a Furnas, visitarem la llacuna i les calderes on es prepara el famós “Cozido des Furnas”. Aquesta és una vall riquíssima en varietats d’aigües minerals fredes, calentes i temperades. Les anomenades caldeiras, que emanen gasos i focs, són volcans adormits, que no extints. Dinarem el famós “Cozido” a un restaurant local. Després de dinar, coneixerem el Jardí Botànic Terra Nostra, un dels més bonics i interessants de l’illa, amb una piscina natural d’aigua calenta. Tindrem la possibilitat de gaudir d’un reconstituent bany en les seves aigües calentes. Retorn a Ponta Delgada per la costa nord, visitant una plantació de te amb degustació. Pujarem també fins a una altitud de 900 metres per viure una vista meravellosa de l’illa fins l’enlluernadora Lagoa do Fogo, l’única llacuna a l’illa en estat pur, un dels escenaris més bonics de São Miguel. Trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

14 juliol 2017
São Miguel
Esmorzar. Dia sencer d’excursió a Sete Cidades. Sortida a les 09:00 hores de Ponta Delgada pel camí de Carvão amb una vista bonica sobre la part central de l’illa, en direcció a Vista do Rei, on es poden veure les llacunes de Sete Cidades. A prop, es troba la part més estreta de l’illa (7 km) amb els seus 290 cons de volcans que la formen. Baixada a la Vall de Sete Cidades amb temps per passejar. Seguim per la costa nord, passant per Mosteiros i Bretanha. Parada per dinar al típic restaurant “Cavalo Blanc”. Retorn per Capelas. Visita del Museu Etnogràfic i d’una plantació de pinyes. A l’hora indicada, trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

15 juliol 2017
São Miguel – Barcelona – Igualada
Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Trasllat fins a Igualada. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu per persona habitació doble de 20 a 24 passatgers des de:  2.025€

Preu per persona habitació doble de 15 a 19 passatgers des de:  2.175€

Suplement per habitació individual: 470

 

 

 

EL PREU INCLOU
Bitllets d’avió Barcelona/Ponta Delgada i de São Miguel/Barcelona amb Azores Airlines, bitllet domèstic de Ponta Delgada/Faial/Ponta Delgada, trasllats amb assistència de parla castellana.

7 nits d’allotjament en els hotels seleccionats o similars en Pensió Completa segons l’itinerari amb begudes incloses.

Guia acompanyant durant tot el viatge i visites mencionades a l’itinerari.

Assegurança basica de viatge, regal i sopar de comiat.

NO INCLOU
Taxes aèries: (95€ subjectes al dia d’emissió)  – Propines ni maleters i qualsevol altre servei no especificat en l’apartat anterior – Assegurança d’anul-lacio

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: