GRAN CONCERT D’ANY NOU al Palau

diumenge, 15 de desembre de 2019

Sortida amb el nostre autocar a Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Palau de la Música. Entrades garantides a la platea

La gira més famosa d’Europa

La Strauss Festival Orchestra arriba la producció més famosa d’Europa a Barcelona avalada per 24 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors en tot el món. 

Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: en el Musikverein de Viena, Concertgebouw de Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburgo, el Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Real y el Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any és celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Napoleón, Fiesta de las flores, El vals del emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bello Danubio azul, ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert es un dels events més esperats de la temporada musical, per el seu extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació de un públic, que any rere any, omples les sales. Per això, hi ha que afanyar-se per comprar les entrades, que cada any acostumen esgotar-se per els que busquen el regal perfecte per Nadal.

Preu per persona, viatge + entrada a platea:  

Pagament al fer l’inscripció –  Places limitades

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: