FIORDS NORUEGS

Del 25 de juny al 2 de juliol de 2018

El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Pensió completa + Visites segons programa
Durada: 8 dies  –  Sortida en Grup amb guia acompanyant                        
Dates:  Del 25 de juny al 2 de juliol de 2018                                                                              m

DIA 25/06 .- TERMINAL – BARCELONA – OSLO
Sortida en autocar de les nostres terminals en direcció a l’ aeroport de Barcelona, on es faran els tràmits de facturació per sortir en el vol direcció Oslo. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 26/06  .- OSLO
Esmorzar i visita panoràmica de la capital de Noruega, fundada pel rei víking Harald el Fort el 1050. Veurem el Parc Frogner amb les escultures de bronze i granit de Gustav Vigeland; la concorreguda KarlJohäns, l’Ajuntament, el Castell d’Akershus, el Palau Reial, el Parlament, etc. Dinar. A la tarda farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar els millors museus de Noruega: el Norksfolkmuseum o Museu Nordic d’art popular a l’aire lliure que mostra edificis i costums del país; el Museu de Vaixells Vikings, on s’exposen originals de l’època; i per últim el Museu del Vaixell Polar “Fram”, construït el 1892 i amb el que van fer les seves expedicions els intrèpids Amundsen, Nansen i Sverdrup. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 27/06 .- OSLO – LILLEHAMMER – GUDBRANSDAL
Esmorzar i sortida, vorejant el Llac Mjosa, el més gran de Noruega, fins a la ciutat de Lillehammer, seu dels XVII Joc Olímpics d’Hivern de 1994. Temps lliure. Dinar en ruta i continuació cap a la Regió de Gudbransdal. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament..

DIA 28/06 .- GUDBRANSDAL – CAMÍ DELS TROLLS – ALESUND
Esmorzar i sortida en direcció a la Vall Glacial de Romsdalen. Pujarem en zig zag pel vertiginós Camí dels Trolls, encaixat entre cingles inversemblants. Continuarem fins a Alesund. Dinar en ruta. Arribada a Alesund, port pesquer a l’entrada del Storfjord. El 1904 va partir un incendi que reduí a cendra 850 cases, deixant sense llar a deu mil persones. Posteriorment reconstruïda en estil Art Nouveau. Podrem gaudir d’una fantàstica vista de la ciutat situada al peu del fiord i acompanyada de les seves illes des del mirador panoràmic. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 29/06 .- ALESUND – CREUER PEL GEIRANGER – NORDFIORD
Esmorzar i sortida per passar un meravellós dia a la regió dels fiords. Descendrem cap al fiord de Nordal i embarcarem en un mini creuer per pel Geiranger, amb la Cascada de les Set Germanes, entre muntanyes de 1000m d’alçada. Dinar i continuació de la ruta fins arribar al Nordfjord. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 30/06 .- NORDFJORD – GLACIAR JOSTEDAL – FIORD SOMNIS – REGIÓ DE VOSS
Esmorzar a l’hotel. Pel matí ens dirigirem a la descomunal massa de gel de la Glacera de Jostedal per contemplar la seva magnificència. Seguidament anirem fins al mar per embarcar en un creuer pel Fiord dels Somnis, el més profund i fantàstic (200 km de llarg,altituds de 2045 m i profunditats de 1300 m), tan estret que hi ha parts que es mantenen en ombra durant tot l’any. Durant aquest recorregut s’admirarà els paisatges més salvatges de la natura europea. Desembarcament i continuació fins a la regió de Voss, una estreta vall plena de llacs, glaceres i muntanyes. Arribada a l’hotel, acomodació, sopar i allotjament.

DIA 1/07 .- VALL DE VOSS – TREN DE FLAM – BERGEN
Després d’esmorzar, ens traslladarem fins el lloc on s’agafa el Flämsbana, un dels trens turístics més famosos, amb el qual farem un trepidant trajecte en continu ascens entre roques, boscos i cascades, que ens oferirà inoblidables vistes dels fiord d’Aurland. Seguirem la nostra ruta fins a Bergen, capital del “Fiords del Sud”, fundada pel rei Viking Olav Kyrre. Dinar i visita panoràmica d’aquesta singular ciutat: el Port de Bryggen, la Ciutat Vella Hanseàtica, amb els seus ben conservats edificis històrics de fusta i pujada en funicular a Floyfjellet, per contemplar una de les vistes més boniques del fiord. Sopar i allotjament.

DIA 2/08 .- BERGEN- BARCELONA- TERMINAL
Esmorzar a l’hotel i temps lliure per poder visitar el seu acolorit mercat i les seves parades de peix, on tindrem l’oportunitat de tastar els productes típics de la regió, i acabar de gaudir de la ciutat més animada de tota Noruega. A l’hora indicada trasllat a l’ aeroport, per sortir en vol a Barcelona, via Oslo. Arribada i trasllat en autocar cap a les nostres terminals. Fi del viatge.

PREU PERSONA HAB. DOBLE : 2079 €
Suplement Hab Individual: 330 €
Majors de 55 anys: -50 € de descompteASSEGURANÇA OPCIONAL D’ANUL.LACIÓ : 45 €

INCLOU: Vol directe anada i tornada via Oslo – 7 nits en Hotels de 3 i 4*.- Pensió completa– Autocar de luxe –  Guia acompanyant de l’agència –  Excursions  i visites descrites a  l’itinerari ( Creuer pel Fiord dels Somnis, Fiord Geiranger, Glacera Jostedal; Museus de la Península Bygdoy amb entrades i Pujada en Funicular al turó de Floyfjellet amb entrades i guia local; Visita Allesund i Lillehammer; Recorregut camí dels Trolls; Panoràmica de Oslo i Bergen amb guia llocal; Tren de Flam) – Trasllat privat des de les nostres terminals a l’ aeroport  i viceversa – Taxes ( 80 €. a confirmar al moment d’ emetre bitllets) – Assegurança de viatge.S’oferirà excursió opcional amb helicòpter (dependrà de metereologia )

NO INCLOU: Extres a l’hotel, begudes, propines, entrades opcionals o de lliure elecció, i qualsevol altre mitjà de transport que no estigui especificat.

NOTA: L’agència es reserva el dret a alterar o modificar l’ordre de qualsevol dels itineraris compresos en aquest circuit. El preu total del viatge haurà d’estar completament abonat vint dies abans de la sortida. Per tal de garantir la reserva s’abonarà el 40% de l’ import total. Preu per  un mínim de 25 persones, en cas de no arribar es podria revisar. Preu està subjecte a possibles fluctuacions degut a l’ augment de carburant o fluctuació divises i a les condicions de cancel.lació.

VOLS PREVISTOS:
25/6 BARCELONA 12:20 – OSLO 15:45
02/7 BERGEN 17:40 – OSLO 18:35
OSLO 20:15 – BARCELONA 23:35

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: